- 28 Ocak 2021
- 2.589
- 1.589
Aynen canım az önce yaptimİğne kullandım yumurta büyümesi için ama pazartesi çatlamış dediler Salı da aşılama yaptılar. O yüzden iğne vurulmadım. Bu testi bugün mü yaptın canım
Testte negatif görmek beni o kadar mutsuz ediyor ki o yüzden yapmak istemedim yarın sağlık ocağı tarafında işim var gitmişken vereyim dedim zaten sadece Salı perşembe alıyorlarmış kan.Aslinda sen evde test yapsan bile belli olur galiba yarin. Çünkü igne kullanmadin ya. Yok canim bende yapmadim test falan. Bekleyeyim diyorum olmadi regl gecikmesine kadar. Insallah olur da
Yaaa çok iyiymiş. İdrar testi tekrar yapacak mısın peki ?Yarin cok erken olur canısı ya,misafirimiz var bide ben esim isten geldiginde uyurken gizli gidip vercem kanı
Demicem demicem tamamDeme öyle mukaddes demeherkesin belirtisi başka sonuçta. Siz Ozlenenhanim la yarın kan verin ve bize güzel haberlerinizi iletin
Elimde test yok maalesef canım. Senin teste var gibi görünüyor inşallah vardır ne zaman kan vereceksinAynen canım az önce yaptim
Elinde test varsa yapabilirsin suan
Çatlatma ignesi olmadiysan erkenden bile sana ceee eee diyebilir
Yarin yapcam canim benim takipleme zamanim geldiYaaa çok iyiymiş. İdrar testi tekrar yapacak mısın peki ?
Bende test alcam dedim dedim almadım. Kandan sonra çıkan değere göre üzerine düşünmeye karar verdim. Ne kadar gereksiz halbukiDemicem demicem tamam
Öyle tabi herkesin farkli belirtisi ama bakalim azicik daha beklemek istiyorum belki regl gecikmesine kadar. Kan vermem hemen ya onu beklerken ben kırk yerimden doguruyorumevde test yaparim önce ama ne zamannn
Yarin tekrar test yapacagim cuma Allah'tan bisey olmazsa saglik ocaginda kan vercemElimde test yok maalesef canım. Senin teste var gibi görünüyor inşallah vardır ne zaman kan vereceksin
Sayalim o zaman seni mi kircazHemşireler ve doktorum sayılıyor dedi lilysm ya
Hatta net dedi ki 6 Ağustos Salı kanda beta bekliyoruz diye
Hepimiz pozitiflenelim ya
Baya var belli burda haklisin pozitifi ama yarin tekrarla sen canimcim. Varsa zaten koyulasirMerhaba canim
Yumurta büyümesiyle birlikte catlamasi kendi mi oldu?
Kaset ve erken gebelik testi yaptım hatta erken gebelik fotoğrafi şu şekilde
Yarin haber vercem canimSayalim o zaman seni mi kircazyeter ki pozitif olsun çatlatma ignesinden sayariz
Ay amiiiinnn hepimiz pozitif görsek nasil mutlu oluruz yaaa.
Baya var belli burda haklisin pozitifi ama yarin tekrarla sen canimcim. Varsa zaten koyulasir
Anlıyorum canim seni. Ayni durumdayim. Yapsam belli olur benimde aslinda ama bende de test fobisi olustu ayni sekilde. En iyisi ver kan bakalim ne cikacak.Testte negatif görmek beni o kadar mutsuz ediyor ki o yüzden yapmak istemedim yarın sağlık ocağı tarafında işim var gitmişken vereyim dedim zaten sadece Salı perşembe alıyorlarmış kan.
Ay stresin hicbir faydasi yok ya. Her ay yasiyoruz öğreniyoruz ama yine kaldigimiz yerden strese devam ah bir birakabilsek kendimizi ... nerdeeeeBende test alcam dedim dedim almadım. Kandan sonra çıkan değere göre üzerine düşünmeye karar verdim. Ne kadar gereksiz halbukioluruna bırak be kızım di mi? Ama yoook illa bir stres yüklenecek
Evet aslında senin belli olur. Yarın sabah ilk idrarla yap bakalım eğer çıkarsa cuma da kan verirsin haftasonu girmemiş olur hemAnlıyorum canim seni. Ayni durumdayim. Yapsam belli olur benimde aslinda ama bende de test fobisi olustu ayni sekilde. En iyisi ver kan bakalim ne cikacak.
AmiiiiiiinnnnnYarin haber vercem canim
Ben tez canliyim ama inaniyorum hepimiz patir patir pozitif göreceğiz
Suan ezan okunuyor Ya Rabbim dualarimiz belli duyanda sensin kabul eyle inşallah
Zaten cumartesi regl günüm. O nedenle diyorum bekleyebilirim diye. Yarin 13.günüm. bu defa tam 14 bekleyim diyorum. O zaman da zaten cumartesi regl günüm geliyor. Gecikmem olursa yaparim diyorum test. Belki bir pazar sabahi kahvaltisina 3 kisi otururuzEvet aslında senin belli olur. Yarın sabah ilk idrarla yap bakalım eğer çıkarsa cuma da kan verirsin haftasonu girmemiş olur hem
İnşallah canım benim yaZaten cumartesi regl günüm. O nedenle diyorum bekleyebilirim diye. Yarin 13.günüm. bu defa tam 14 bekleyim diyorum. O zaman da zaten cumartesi regl günüm geliyor. Gecikmem olursa yaparim diyorum test. Belki bir pazar sabahi kahvaltisina 3 kisi otururuzay insallah ya
Etmem mi hiiic. Insallah da güzel haber olur da o zaman umut olmak icin hemen kosa kosa gelirim haber vermeyeİnşallah canım benim yao zaman burdan mutlaka haber et bize merak ederiz
İnşallah inşallahAmiiiiiiinnnnninnnsallah duamizi sesimizi duyar da bu ay hepimiz guzel haberlerle mutluluk gözyaşları yaşarız. Bu yol zorlu ve sabır gerektiren bi yol hic kolay degil. Insallah bu defa olmustur da hep birlikte seviniriz
Yarinki testini de soyle bize bakalm nasil ilerleyecek
İnşallahEtmem mi hiiic. Insallah da güzel haber olur da o zaman umut olmak icin hemen kosa kosa gelirim haber vermeye
Cok hayalini kuruyoruz insallah cok yakında gerceklesecek. Iiinsallah
Dogru dedin onu ya. Aslinda hic takmayin diyolar da yapabilsek ahhh... insallah pozitiflerle dolsun burdaki yazışmalarimiz. Koyulassin bakakim susamcugimizİnşallah inşallah
Olumlu düşünelim olumlu olsun neyi cok istersek onunla sinaniyoruz ama olsun cok şükür
Yarin inşallah koyulasir bu susamcigim