- 28 Ocak 2021
- 2.316
- 1.435
Valla takmadim oldu diyenler nasil basariyor acabaDogru dedin onu ya. Aslinda hic takmayin diyolar da yapabilsek ahhh... insallah pozitiflerle dolsun burdaki yazışmalarimiz. Koyulassin bakakim susamcugimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla takmadim oldu diyenler nasil basariyor acabaDogru dedin onu ya. Aslinda hic takmayin diyolar da yapabilsek ahhh... insallah pozitiflerle dolsun burdaki yazışmalarimiz. Koyulassin bakakim susamcugimiz
Evet bende bakıyorum konu başlıkları bana uyanlara aynı şekilde bizim gibi bu yolda böyle ilerleyenler bir süre sonra güzel haberler almışlar inşallah konuşmalarımız güzel biter derdimiz gece uykusuz kalmamız olur bebislerden sebepAyy Allah razı olsun, bende dualarimda hepinizi bulunduruyorum. Insallah dualarımız kabul olsun o mutlu haberlerle dolduralim buralari. Ben bazen biraz eski başlıkları okurken bakiyorum boyle bizim gibi konusanlar pozitif haberleri paylasmis ilerleyen sayfalarda, nasil mutlu oluyorum. Insallah bizim konusmalarimiz da birilerine umut olacak. Önce birbirimizi sonra diger isteyenlere umut olcaz iiiinsallah birbirimize her zaman güzel haberlerle gelelim canim insallah ❤
Aynen ya nasıl olabiliyor böyle bişey nasipte varsa olur yoksa olmaz takmakla alakası yok ya. Takma demeleri de kolay ayrıcaValla takmadim oldu diyenler nasil basariyor acaba
Onun sırrını çözebilen zaten alfadır. Yok yani öyle takmama gibi bir seçenek. Mesela aşılama tedavisindeyiz su an. Aşılamayı olana kadar yumurta büyüyecek mi diye stres, sonra da tutacak mi diye stres. Hadi gel de unut takma kafaya. Bi kere catlatma ignesi unutturmuyor ben burdayim diye vucudumuzu sisiriyor her aynaya baktigimda hatirliyorum. Nasil unutabilelim kiValla takmadim oldu diyenler nasil basariyor acaba
Ayyy amiiiinnn amiiin amiiinn iinsallah öyle olur. Uykusuz gecelerde bebislerimizi uyutmaya calisirken birbirimize taktikler veririz burdan inşallah. Allah nasip etsin deeEvet bende bakıyorum konu başlıkları bana uyanlara aynı şekilde bizim gibi bu yolda böyle ilerleyenler bir süre sonra güzel haberler almışlar inşallah konuşmalarımız güzel biter derdimiz gece uykusuz kalmamız olur bebislerden sebep
İnanıyorum olcak. Geç oluyor belki ama sonu güzel olcak inşallahAyyy amiiiinnn amiiin amiiinn iinsallah öyle olur. Uykusuz gecelerde bebislerimizi uyutmaya calisirken birbirimize taktikler veririz burdan inşallah. Allah nasip etsin dee
İnşallah canim inşallah bi umutla beklemeye devam napalimİnanıyorum olcak. Geç oluyor belki ama sonu güzel olcak inşallah
Ben gittim kan verdimOnun sırrını çözebilen zaten alfadır. Yok yani öyle takmama gibi bir seçenek. Mesela aşılama tedavisindeyiz su an. Aşılamayı olana kadar yumurta büyüyecek mi diye stres, sonra da tutacak mi diye stres. Hadi gel de unut takma kafaya. Bi kere catlatma ignesi unutturmuyor ben burdayim diye vucudumuzu sisiriyor her aynaya baktigimda hatirliyorum. Nasil unutabilelim ki
Canim daha erkendi zaten. Yükselebilir tabiki daha vakit var. Daha 1 hafta olmus erdeyse aşılaman olalı zaten. Bebisin tutunmasi yerlesmesi falan derken anca zaten. Sıkma canını biraz bekleBen gittim kan verdim
2,29 çıktı yükselir mi acaba ya
Sabirsizliktan
Mutlucumtablocum benim 10. Günden beklentim 2 açıkcası boşa umut vermek istemem tabiiBen gittim kan verdim
2,29 çıktı yükselir mi acaba ya
Sabirsizliktan
Nates q-plus verdi bana canım folik. Balıkyağı da iç dedi marka önemli değil dedi. Başka bir doktor efa one new life önermişti. İkisini kullanıyorum.Kızlar vitamin takviye neler kullanıyorsunuz? Dr nuzun onerdigi folik asit var mi birde. Elimdeki bitti yenisini siparis edecegim de kullanip memnun kaldiginiz varsa fikirlerinize açığım
Ya en yakin arkadaslarimizin etkisiyle verdim kani yoksa gitmicektimMutlucumtablocum benim 10. Günden beklentim 2 açıkcası boşa umut vermek istemem tabii
Olsun. Daha üstte bir değer çıkmazdı zaten. Yarın öbür gün tekrar verirsin.Ya en yakin arkadaslarimizin etkisiyle verdim kani yoksa gitmicektim
Ay sıkıldım benOlsun. Daha üstte bir değer çıkmazdı zaten. Yarın öbür gün tekrar verirsin.
Al benden de o kadar ofiste arkadaşım baskı yapıyor hadi test alalım diye. Dedin kızım negatif çıkıyor emin ol yarın kan vericem bende bakalım.Ay sıkıldım ben
Bekle bekle beklerken olmayani dogurcam o derece
Balık yagi bende kullaniyorum canim. Bitane multivitaminim vardi dr un önerdiği o da bitti. Aslinda polysitol alayim diyorum bi yandan da bu sektör de mi para tuzagi diye ikilemde kaliyorum..Nates q-plus verdi bana canım folik. Balıkyağı da iç dedi marka önemli değil dedi. Başka bir doktor efa one new life önermişti. İkisini kullanıyorum.
Azcık sabret yahu ilkti dimi senin aşılamaAy sıkıldım ben
Bekle bekle beklerken olmayani dogurcam o derece
Aşılama ilk canımAzcık sabret yahu ilkti dimi senin aşılama
Ilkinde bende aynen sen gibiydim. Sonra bekleyim de erkenden hoslanmayacagim seyler görmeyeyim diye hep daha fazla bekleyebildim. 2.de 12 gun bekledim bu 3.de de regl gecikmesini beklemek hedefim. Insan ogreniyor zamanla malesefAşılama ilk canım