- 28 Ocak 2021
- 2.502
- 1.553
Allah razı olsun minervam,lilym göremedim seni görmüşken sana haber vermek istedimAy canım ne diyorsun seeenbak şimdi buralar bayram yeri
Çok çok mutlu oldumAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Evet lily ortadan kayboldu ya. Detoks yapıyor bence :). Evet Amh düşüklüğüm varmış boluna aşılamalar olmuşum. Ona üzüldüm biraz. Şimdi tüp bebek raporumun çıkmasını bekliyorum. Sonra başlıcaz nasipse :)Allah razı olsun minervam,lilym göremedim seni görmüşken sana haber vermek istedim
Sen nasılsın halin keyfin tüp bebek kısmına mi geçtiniz
Doğru insan bazen geri çekilmek istiyorEvet lily ortadan kayboldu ya. Detoks yapıyor bence :). Evet Amh düşüklüğüm varmış boluna aşılamalar olmuşum. Ona üzüldüm biraz. Şimdi tüp bebek raporumun çıkmasını bekliyorum. Sonra başlıcaz nasipse :)
Yok erken olmadım cnm bekliyordum yani o gün. Pazartesi randovu aldim devam yani yapck bişey yok pes etmiyorum.Üzülme canım savaşmaya devamsen erken mi adet oldun benim adet günüme daha var ayın 19 u ya da 20 si günüm.
Yok cnm üzülmüyorum bende öyle düşünüyorum şuan zamanı değil demekki diyorum. Erken olmadm cnm gunumdu bekliyodum yani. İğneli tedavim bu sefer uzun sürdü sanki ya yumurta geç büyüdü bence klomende daha erken büyüyor.Ama adet için çok erken değil mi ki. Hiç üzülme doğru zamanda gelecek bebişimiz
Aynen vakti değilmiş böylesi hayırlıymış diye kendimi avutuyorum :)Doğru insan bazen geri çekilmek istiyor
Ya boşuna mi yoruldun off
Neyse vardır hayr diyoruz asla olumsuzluk yok,
Olacak inşallah
Hep iyi ol canımAynen vakti değilmiş böylesi hayırlıymış diye kendimi avutuyorum :)
İnşallah canımsenin nasıl sağlığın kaç haftalık oldunuz
Oy maşallah sizeHep iyi ol canım
Şükür iyiyim
4+2 günlüğüz
Allah razı olsun canım benim inşallahOy maşallah sizegözün aydın canım inn o kadar mutlu oldum ki. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
Yumurtlamamda sıkıntı yok canım. Sperm hızıyla ilgili sıkıntı var bizde maalesefAllah razı olsun canım benim inşallah
Soğan kürü deneseydin keşke sende ama doktor bana şey dedi verdiğimiz vitamin takviyeleri etkilemis yumurtlaman neredeyse hic olmuyormus dedi(progesteron) amh iyi ama progesteron kötüymus benimde
İlaç kullanıldı mı?Yumurtlamamda sıkıntı yok canım. Sperm hızıyla ilgili sıkıntı var bizde maalesef
Takviye verdi prospema. Çok bir etkisi olmadı açıkcasıİlaç kullanıldı mı?
Takviye ilaclar 3 ila 6 ay arası etkisini gösteriyor canım,belki suan adim attiginiz süreçte faydasi olacak bilemeyiz kiTakviye verdi prospema. Çok bir etkisi olmadı açıkcası
Belirtiniz nelerdi tebrik ederimMinevram günaydın
Hamile olduğumu öğrendimçok çok şaşkınım,size de haber vermek istedim
Hiç belirti yaşamadım öyle tesadüf öğrendim (göğüslerim şişti ama her adet öncesi 1 hafta önü siserdi üstüne düşmedim)Belirtiniz nelerdi tebrik ederim
Pcoson plus kullandın mı canımHatta eşimin bir arkadaşı anlatmış, onlara bikaç doktor sizin çocuğunuz olmaz imkansız denmiş, sonra mfk nın 3 aylık eş paketleri var ondan kullanmışlar, sonra ikizleri oldu, eşime de alın kullanın demiş. Tabi o paketi herhangi bir tedavi görmüyorken alıp denemek lazım.
Benim almak istediğim pcoson plus karışım sitesinde var bakın. Woman-man plus karışımlar da eş paketi gibiymiş içeriği denenebilir, şifanın nereden geleceği belli olmaz :)
Kullandım canım 1 ay, o ay yumurtlamam da iyi oldu adetim de zamanında geldiPcoson plus kullandın mı canım
Merhabalar öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinAllah razı olsun canım benim inşallah
Soğan kürü deneseydin keşke sende ama doktor bana şey dedi verdiğimiz vitamin takviyeleri etkilemis yumurtlaman neredeyse hic olmuyormus dedi(progesteron) amh iyi ama progesteron kötüymus benimde
Allah razı olsun canımMerhabalar öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinsizin demi aşılamayla oldu benimde progrstronum hep düşük 3. Aşılamamı oldum bekliyorum ama pek ümidim yok