Ilk basta baya zorlandim test yapmayi beklerken ama sonra bi test yapip çok silik görünce açıkçası tekrar negatif görürsem diye yapmak istemedim. Varsa elbet kanda çıkar diyerek o nedenle beklemek istedim. Aslinda o evde yaptigimiz testler bizi baya yaniltiyor ama iste yapası geliyor elinde test olunca insanın. Zor bir süreç vallahiHaklısınız ne güzel sabretmişsiniz valla bende inşallah sabrederim doktor 14. Günde test yapabilirsin dedi
Aynen negatif görmekten o kadar yorulduk ki artık. Allah hepimize sabır versinIlk basta baya zorlandim test yapmayi beklerken ama sonra bi test yapip çok silik görünce açıkçası tekrar negatif görürsem diye yapmak istemedim. Varsa elbet kanda çıkar diyerek o nedenle beklemek istedim. Aslinda o evde yaptigimiz testler bizi baya yaniltiyor ama iste yapası geliyor elinde test olunca insanın. Zor bir süreç vallahi
AmiiinAynen negatif görmekten o kadar yorulduk ki artık. Allah hepimize sabır versin
İnşallah önce senin haberlerini bekliyoruzAmiiinbi an önce de pozitifleri görelim inşallah
Güzel haberler vermeyi yürekten isterimİnşallah önce senin haberlerini bekliyoruz
Birbirimize destek olunca,bu zorlu süreci beraber atlatmak daha kolay oluyorEvet içtim bende takmamaya karar verdimsağolunn destekleriniz için
Evet kesinlikle öyleBirbirimize destek olunca,bu zorlu süreci beraber atlatmak daha kolay oluyor
Aslında erken ama 9.gün test yapip sonuc alanlar da olmus. Ben ilk testimi 10.gününde yapmıştımBugün aşılamanın 9.günü test yapsam mı erken daha biliyorum ama zaman geçmiyor
Aslında erken ama 9.gün test yapip sonuc alanlar da olmus. Ben ilkYapayım ozaman cuma günü bir daha yaparımAslında erken ama 9.gün test yapip sonuc alanlar da olmus. Ben ilk testimi 10.gününde yapmıştım
Yaptiniz mi testiniziBugün aşılamanın 9.günü test yapsam mı erken daha biliyorum ama zaman geçmiyor
Yaptım negatif çıktıYaptiniz mi testinizi
Gebelik testi vardı evde onu yaptım,başka test mi var bu erken gebelik testi dedikleri başka birşey miYaptiniz mi testinizi
Ayın kaçındaydı aşılama günün ?Bugün aşılamanın 9.günü test yapsam mı erken daha biliyorum ama zaman geçmiyor
21 de aşılama günüAyın kaçındaydı aşılama günün ?
Bugün aşılama gününden sayarsam 9.günümdü,test yaptım negatif çıktı,erken daha biliyorum ama sabredemiyorum,birde bu testler erken gebelik testi mi olması gerekiyor a aba evde normal gebelik testi vardı onunla yaptım
Senin kaçıncı gündü bende burda sizlerden olumlu sonuçlar duymayı bekliyorum
Ay benim de 20 aşılama 18’i gece vurdum çatlatma iğnesini21 de aşılama günü