- 22 Kasım 2023
- 994
- 427
- 29
Evet o hsgye randevu bulmak cok zorDirekt öyle gitmek en iyisi canimtahlillerinizi hemen tamamlarsiniz boylece. Bi hsg randevusu bulmak genelde sorun oluyor onu da bulup cektirirseniz tamamdir. Burda bazi arkadaslar hsg cektirmemisler yaziyorlar mesela o da biraz riskli bence.
Kac yumurtaniz oldu peki. Etkili bir igne oldugunu okudum burdan. 6.gününüz müydü bugunAynen çok şükür istemediler. Gonal f 300 kullandım 10 gün. 50 vuruldum
Olsun bayrami rahat gecirmis olursun isteEvet o hsgye randevu bulmak cok zorbayramdan sonraya kalicak hersey büyük ihtimal
En son baktıklarında iki yumurtam gelişmişti 17 mm diğeri 15 ti. O günde iğnemi vurdum ertesi gün çatlatma vur dediler bi daha bakılmadı. Yok bugün ilk gün aşışamanınKac yumurtaniz oldu peki. Etkili bir igne oldugunu okudum burdan. 6.gününüz müydü bugun
Aslinda bi de bu durum var mesela. En son bakiyolar yumurta mm söylüyorlar sonra igne yaptiriyoruz ama aşılama günü yumurta catlamis mi bakmiyorlar. Halbuki baksalar keske catladi mi catlamadi mi ogrensek. Burda yumurtasi 25 26 mm olanlar bile olmus yazmislar mesela.A pardon yazmıştınız dogru, ignenin etkileri yarindan itibaern belinizi kasığınızı etkilemeye başlar hazirlikli olunEn son baktıklarında iki yumurtam gelişmişti 17 mm diğeri 15 ti. O günde iğnemi vurdum ertesi gün çatlatma vur dediler bi daha bakılmadı. Yok bugün ilk gün aşışamanın
Rabbim hepimizin gönlünden geçeni kolaylikla nasip etsin bizlereOlsun bayrami rahat gecirmis olursun istesonuçlar güzel olsun da biraz bu süreçte beklemeler igneler ilaçlar muayeneler çok oluyor. Gönlümüzden geçenler olsa da keşke
Amiiiin ❤Rabbim hepimizin gönlünden geçeni kolaylikla nasip etsin bizlere
Evet sabah dedim hatta bakmayacak mısınız ultrasonla. Gerek yok dediler. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız artıkAslinda bi de bu durum var mesela. En son bakiyolar yumurta mm söylüyorlar sonra igne yaptiriyoruz ama aşılama günü yumurta catlamis mi bakmiyorlar. Halbuki baksalar keske catladi mi catlamadi mi ogrensek. Burda yumurtasi 25 26 mm olanlar bile olmus yazmislar mesela.A pardon yazmıştınız dogru, ignenin etkileri yarindan itibaern belinizi kasığınızı etkilemeye başlar hazirlikli olun
Bünyeden bünyeye degisiyor gerci. Hic bir sey hissetmeyenler de çok. Bende igne ve kullandigim ilac etki yapti mesela herkesin vucudu farkli. Güzel haberler aliriz birbirimizden insallahEvet sabah dedim hatta bakmayacak mısınız ultrasonla. Gerek yok dediler. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız artıkbakalım şimdilik bi ağrı sızı yok yarına Allah Kerim
Çok şükür iğneler de etki etmedi sürekli kendimi dinledim durdum amaBünyeden bünyeye degisiyor gerci. Hic bir sey hissetmeyenler de çok. Bende igne ve kullandigim ilac etki yapti mesela herkesin vucudu farkli. Güzel haberler aliriz birbirimizden insallah
Catlatma ignesi bende baya etki yaptiÇok şükür iğneler de etki etmedi sürekli kendimi dinledim durdum amasiz kaçıncı gündesiniz
İnşallah güzel haberler aliriz bakalim. Aslnda bugun cagirmisti dr ama ben gitmek istemedim. 15.gün gitmek istiyorum. Hem belki biraz daha net olur sonuçAz kalmış hadi hayırlısı olsun inşallah
Olsun 10dan sonra su içmişsiniz ya idrarınız yine de varmıştır 11.30 a kadar,kafaniza onu takmayın olacağı varsa her türlü olur dua edelimYa bana söylemeyi atladılar büyük ihtimalle benim olduğum yerde herkesin elinde 1 litrelik su şişesi vardı. Birde saat söylemiyorlar ki işleme kaçta alınacağına dair ben 10 a kadar bekledim baya sıkıştım mecbur girdim tuvalete. İşlem de 11.50 de oldu o sırada yine su içtim ama öyle sıkışık hissetmedim kendimi(
Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor eşim ve bende sağlıklıyız 2 kez çatlatma iğnesi oldum yumurtlama hapları kullandım ve sonuç olumsuz bu ay hsg çekindim sonuçlarım temiz hiçbirşey çıkmadı reglme 5 gün kaldı ama hsgden kaç gün sonra bende bir kasık ağrısı başladı ara ara uğrayan biraz ağrıyıp geçen bir ağrıydı ve de akıntılarım hiç kesilmedi çok şiddetli akıntı değil yani ama var yani normal mi gebelik olabilir mi sizceMerhabasimdiden hayırlısı olsun. Sizden 3.gün kanlarinizi alıyorlar, esinizden test istiyorlar yaptirmadiysaniz. Hsg istiyorlar cektirmediyseniz onu da cektirirsiniz. Sonra aşılama icin yeniden gidiyorsunuz onda da yine regl iken gidiyorsunuz muayene ediyor, hangi ilacı nasil dozla baslayacaginizi söylüyor dr. Sonra ilac bittikten sonra catlatma ignesi oluyorsunuz 36 saat sonra da aşılama yapıyorlar.
MerhabaMerhaba hanımlar 2 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor eşim ve bende sağlıklıyız 2 kez çatlatma iğnesi oldum yumurtlama hapları kullandım ve sonuç olumsuz bu ay hsg çekindim sonuçlarım temiz hiçbirşey çıkmadı reglme 5 gün kaldı ama hsgden kaç gün sonra bende bir kasık ağrısı başladı ara ara uğrayan biraz ağrıyıp geçen bir ağrıydı ve de akıntılarım hiç kesilmedi çok şiddetli akıntı değil yani ama var yani normal mi gebelik olabilir mi sizce
Evet içtim bende takmamaya karar verdimOlsun 10dan sonra su içmişsiniz ya idrarınız yine de varmıştır 11.30 a kadar,kafaniza onu takmayın olacağı varsa her türlü olur dua edelim
İnşallah canım inşallahİnşallah güzel haberler aliriz bakalim. Aslnda bugun cagirmisti dr ama ben gitmek istemedim. 15.gün gitmek istiyorum. Hem belki biraz daha net olur sonuçİnşallah olumlu güzel seyler duyarim dr.umdan da birbirimize destek oluruz hep
10.gününde yapmistim çok az gölge var gibiydi ama zor görünüyordu. Bende yeniden yapmak istemedim. Artik varsa kan verince öğrenirim. 15.güne kadar bekleyip o gün gitmeye karar verdim o yüzden. Test yapinca baya morali bozuluyor insanın çünküİnşallah canım inşallahtest yaptın mı peki yanda yapacak mısın
Haklısınız ne güzel sabretmişsiniz valla bende inşallah sabrederim doktor 14. Günde test yapabilirsin dedi10.gününde yapmistim çok az gölge var gibiydi ama zor görünüyordu. Bende yeniden yapmak istemedim. Artik varsa kan verince öğrenirim. 15.güne kadar bekleyip o gün gitmeye karar verdim o yüzden. Test yapinca baya morali bozuluyor insanın çünkü