- 13 Eylül 2023
- 326
- 41
- 30
Aynen ablamın kurbanı oldum gitmeden hastaneyide aradı 10 dk içinde hallettim işimi hiç sıra beklemedim. Bakalm cnm hayırlısı ben negatife bile uzulmiycm çıkarsa beklemek daha stresli oldu geçen ay bende bakalm sonuç bı çıksın onu bekliyorumAbla kurbaniama olsun iyi etmissin. En azindan o stresle beklemekten kurtarmissin kendini. Sadece erken oldugu icin cikan sonuclar yaniltiyor canim ya. O yüzden ben pek erken yapmanin bir faydasini görmedim
Kaçıncı gunundu canımAynen ablamın kurbanı oldum gitmeden hastaneyide aradı 10 dk içinde hallettim işimi hiç sıra beklemedim. Bakalm cnm hayırlısı ben negatife bile uzulmiycm çıkarsa beklemek daha stresli oldu geçen ay bende bakalm sonuç bı çıksın onu bekliyorum
11. Gün aşılama çatlatma 12. Gün cnmKaçıncı gunundu canım
Ay hadi İnşallah bende bı gün gerideyim senden benim test negatif çıktı sen yapmimsiydin normal test orayı kaçırdım canım,11. Gün aşılama çatlatma 12. Gün cnm
O zaman hemmmen haber ver bize de tamam miii. Insallah söyle epey yüksek bisey ciksinAynen ablamın kurbanı oldum gitmeden hastaneyide aradı 10 dk içinde hallettim işimi hiç sıra beklemedim. Bakalm cnm hayırlısı ben negatife bile uzulmiycm çıkarsa beklemek daha stresli oldu geçen ay bende bakalm sonuç bı çıksın onu bekliyorum
Ben dünde test yaptım bugün sabahda yaptım silik çizgi hep vardı. Dün yaptığım normal testti bugünkü erken gebelik testi. Ay insallah olur seninde bakalm. Ben 5Ay hadi İnşallah bende bı gün gerideyim senden benim test negatif çıktı sen yapmimsiydin normal test orayı kaçırdım canım,
Hemennn yazcm cnm sürekli e nabiza bakıyorum ama hala çıkmadı saat 2 de vermiştim kan.O zaman hemmmen haber ver bize de tamam miii. Insallah söyle epey yüksek bisey ciksin
Ay inşallah olur canım ne güzel umut var sende silik çıktıysaBen dünde test yaptım bugün sabahda yaptım silik çizgi hep vardı. Dün yaptığım normal testti bugünkü erken gebelik testi. Ay insallah olur seninde bakalm. Ben 5
Günden beri yapıyorum test hep silik var bakalm nasip ya
Aynen ama insallah iğne etkisi değildir inşallah. İlk kez silikte olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Evlendigimden beri hiç test yapmadm sayılır bu ay hergun yapıyorum nerdeyseAy inşallah olur canım ne güzel umut var sende silik çıktıysa
Tamamdir beklemedeyiiimHemennn yazcm cnm sürekli e nabiza bakıyorum ama hala çıkmadı saat 2 de vermiştim kan.
Öyledir öyledir canım pozitif inşallahAynen ama insallah iğne etkisi değildir inşallah. İlk kez silikte olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Evlendigimden beri hiç test yapmadm sayılır bu ay hergun yapıyorum nerdeyse
Ya bekliyorum o zaman cnm çıkınca haber vercmTamamdir beklemedeyiiimbiraz gec düşer o zaman azcik daha beklemen laziiim.
İnşallah cnm inşallahÖyledir öyledir canım pozitif inşallah
Canim senden de gelsin güzel haberler. Hepimiz verelim güzel haberleriiiÖyledir öyledir canım pozitif inşallah
Ay canimm inşallah hep dua ediyorum hepimize Rabbim nasip etsin inşallahCanim senden de gelsin güzel haberler. Hepimiz verelim güzel haberleriii
Malesef negatif çıktı sonucum. Sanırım elendm bnde ama bu bana ders oldu test yapmak yanlışCanim senden de gelsin güzel haberler. Hepimiz verelim güzel haberleriii
Erken yaptırmak çok sıkıntı oluyo camim ya ama pozitife dönme ihtimali olabilir yinede sonuçtaMalesef negatif çıktı sonucum. Sanırım elendm bnde ama bu bana ders oldu test yapmak yanlış
Amiin canim amin insallahAy canimm inşallah hep dua ediyorum hepimize Rabbim nasip etsin inşallah
Canim erken olunca yalanci pozitif de verebiliyor. Veya direkt negatifte cikabiliyor. Regle kadar beklemek en iyisi. Test fobisi olustu bende artik ondan yapmak gelmiyor icimden ve erken testler insani cok yaniltiyor. Bide dur bakalm daha günün varr belli olmaz ne olacagiMalesef negatif çıktı sonucum. Sanırım elendm bnde ama bu bana ders oldu test yapmak yanlış