Aynı gün aşılama olmuştuk sabah benimde teslim silkti az önce yaptım negatif.İnşallah cnm. Aşılamamin 10. Çatlatma iğnesinin 11. günüydü bugün ablamın ısrarıyla bende test yaptm ikinci çizgi silikti iğne etkisi olabilir mi acaba ? Ben 5.gunden beri test yapıyorum bu arada hep silik vardibu ay beklemiyorm yapiyorm sürekli valla geçen ay çok stresli geçti bnm için bu ay olmasada en azindan stres yasamiycm herşeye hazırladım kendimi bu silik gecedebilir negatifte olabilir hayırlısı diyorum hep
Canim sabah testinde daha net belli oluyormus çünkü beklemis idrarda daha fazla beta bulunuyormus. Bide zaten henüz cok basinda oldugun için pozitif olsa bile aksam testinde o kadar da belli olmayabilirmis. Sen en iyisi sabah tekrarla yeniden. O zaman anlaşılır iyice.Amin amin az önce teslim negatif ti ama sabah testine göre fark varmi bilemedim
Yani son günleri de olabilir canim igne etkisinin. Benimde mesela asilamamin 11.günü net sekilde negatif çıkmıştı 10.gunde silikti. O yuzden sen madem test yapiyorsun o zaman yarin da yapİnşallah cnm. Aşılamamin 10. Çatlatma iğnesinin 11. günüydü bugün ablamın ısrarıyla bende test yaptm ikinci çizgi silikti iğne etkisi olabilir mi acaba ? Ben 5.gunden beri test yapıyorum bu arada hep silik vardibu ay beklemiyorm yapiyorm sürekli valla geçen ay çok stresli geçti bnm için bu ay olmasada en azindan stres yasamiycm herşeye hazırladım kendimi bu silik gecedebilir negatifte olabilir hayırlısı diyorum hep
Hepimiz sağlıklı pozitifleri görürüz inşallahhYa insalalh pozitiftiiir. Biz goremiyoruzdur cok yenidirrr umutsuz olmak yook
İnşallah cnm aynen böyle beklemektense test yapaym dedim negatif görmeye hazırım o kafadayim mucize oladabilir. Bakalm cuma test yapmayı düşünüyorum bidaha ama bugünde yapadabilirimYani son günleri de olabilir canim igne etkisinin. Benimde mesela asilamamin 11.günü net sekilde negatif çıkmıştı 10.gunde silikti. O yuzden sen madem test yapiyorsun o zaman yarin da yapiiiinnnsallah pozitif olarak o cizgi iyice belirginlesir. Ya ne kadar güzel olurr. Insallah canim ❤ hep dualarimdasin bi umut verelim surda birbirimize. Pozitiflerimiz artsin çoğalsın
Doğru aynı gün olmuştuk bakalm yapcm bidaha ama daha zaman var bakalım yinede adet olana kadar pozitif olma ihtimali hep var ümitsiz olmayalımAynı gün aşılama olmuştuk sabah benimde teslim silkti az önce yaptım negatif.
Negatif benim cnm iğne etkisi imisDoğru aynı gün olmuştuk bakalm yapcm bidaha ama daha zaman var bakalım yinede adet olana kadar pozitif olma ihtimali hep var ümitsiz olmayalım
Ya belki pozitif olur ben şimdi erken gebelik testi yaptım dünkü gibi yine silik çıktı yarında yapcm bakalm duruma göre belli olck inşallah.Negatif benim cnm iğne etkisi imis
Cnm simdi yaptığım test bugün 11. gün iğne etkisi var mıdır acaba halaYani son günleri de olabilir canim igne etkisinin. Benimde mesela asilamamin 11.günü net sekilde negatif çıkmıştı 10.gunde silikti. O yuzden sen madem test yapiyorsun o zaman yarin da yapiiiinnnsallah pozitif olarak o cizgi iyice belirginlesir. Ya ne kadar güzel olurr. Insallah canim ❤ hep dualarimdasin bi umut verelim surda birbirimize. Pozitiflerimiz artsin çoğalsın
Negatif mi oldu testin canimHepimiz sağlıklı pozitifleri görürüz inşallahh
Insallah pozitif olacak hep du bakalim bekleyelim biraz daha.İnşallah cnm aynen böyle beklemektense test yapaym dedim negatif görmeye hazırım o kafadayim mucize oladabilir. Bakalm cuma test yapmayı düşünüyorum bidaha ama bugünde yapadabilirim
Canim 11.günde az da olsa ihtimal var tabi igne etkisi olma konusunda. Yarjn da tekrarla. O zaman cizgi koyulasirsa bilcez ki pozitif. Bazilarinda 12 13 gün bile sürmüş o yüzden simdi bisey diyemedim acikcasi. Insallah pozitiftir yaaa. Igne etkisi coktan gecmis olsunCnm simdi yaptığım test bugün 11. gün iğne etkisi var mıdır acaba hala
NegatifNegatif mi oldu testin canim
Negatif
Erken gebelikte yaptık kuzum inşallah senin vardır insallahYa belki pozitif olur ben şimdi erken gebelik testi yaptım dünkü gibi yine silik çıktı yarında yapcm bakalm duruma göre belli olck inşallah.
Erken gebelikte yaptık kuzum inşallah senin vardır insallahYa belki pozitif olur ben şimdi erken gebelik testi yaptım dünkü gibi yine silik çıktı yarında yapcm bakalm duruma göre belli olck inşallah.
Doğru diyosun zamanla ogrencez. Ben yine ablamın ısrarıyla hastaneye gittm kan verdm. Çıkan sonuca göre yarında kan vercm değerde artma yada azalma varsa belli olck inşallah.Insallah pozitif olacak hep du bakalim bekleyelim biraz daha.
Canim 11.günde az da olsa ihtimal var tabi igne etkisi olma konusunda. Yarjn da tekrarla. O zaman cizgi koyulasirsa bilcez ki pozitif. Bazilarinda 12 13 gün bile sürmüş o yüzden simdi bisey diyemedim acikcasi. Insallah pozitiftir yaaa. Igne etkisi coktan gecmis olsun
İnşallah cnmErken gebelikte yaptık kuzum inşallah senin vardır insallah
Lekelenmem başladı sökülüyor muhtemelen adetimhay allam yaa.. ama dur daha regl olmadin dimi. O zamana kadar umut varr
Abla kurbaniDoğru diyosun zamanla ogrencez. Ben yine ablamın ısrarıyla hastaneye gittm kan verdm. Çıkan sonuca göre yarında kan vercm değerde artma yada azalma varsa belli olck inşallah.
Lekelenmem başladı sökülüyor muhtemelen adetimartık kısmet diğer aylara ve bekleyenlere