14.gun falan diyorlar doktor da bana öyle dedide aslındaMalesef negatif çıktı sonucum. Sanırım elendm bnde ama bu bana ders oldu test yapmak yanlış
Sorma canım ya o kadar bende bakıyorum ama pozitif bulmak zorAmiin canim amin insallahhic pozitif haber okuyamaz olduk vallahi forumda da hic kimsenin tutmuyor nedense. Insan umutsuzlasiyor boylr olunca da
İnşallah cnm ama bakalım bidaha test yapmam adetime 4 gün var eğer gecikirsem yaparmErken yaptırmak çok sıkıntı oluyo camim ya ama pozitife dönme ihtimali olabilir yinede sonuçta
Bende öyle yapicam canım benimde 5 var biz senle tamamen aynıyız gün olarak bu arada ay pozitif görsek ne iyi olur yaİnşallah cnm ama bakalım bidaha test yapmam adetime 4 gün var eğer gecikirsem yaparm
Bakalım cnm aynen daha reglime var daha ama daha test yapmamCanim erken olunca yalanci pozitif de verebiliyor. Veya direkt negatifte cikabiliyor. Regle kadar beklemek en iyisi. Test fobisi olustu bende artik ondan yapmak gelmiyor icimden ve erken testler insani cok yaniltiyor. Bide dur bakalm daha günün varr belli olmaz ne olacagi
Amiiin canim insallah amiiin. Nerdeyse hepimizin duasi ortak.. insallah bizlerde o duyguyu tadarız..14.gun falan diyorlar doktor da bana öyle dedide aslında
Sorma canım ya o kadar bende bakıyorum ama pozitif bulmak zorArtık Rabbim bize ne zaman nasip ederse hayırlı evlatlar aratmadan hayırlısıyla versin bütün isteyenlere
Evet canım oyy oyyAmiiin canim insallah amiiin. Nerdeyse hepimizin duasi ortak.. insallah bizlerde o duyguyu tadarız..
Cok zor gercekten pozitif bir baslik görmek. Bi umut ariyor insan ama yok hep negatif hep olumsuz.
Yapma yapma bekle insallah gecikirsin. Ve gelir beklenen minnak.Bakalım cnm aynen daha reglime var daha ama daha test yapmam
Aynen cnm inşallah ya hiç pozitif haber alamıyoruz gerçekten. Aşılama vakit kaybimi bilemedm gerçekten bnde hayırlısı bakalm elimizden geleni yapalım yinedeBende öyle yapicam canım benimde 5 var biz senle tamamen aynıyız gün olarak bu arada ay pozitif görsek ne iyi olur ya
Doktor ne diyor peki canım ne öneriliyor bilmediğimden soruyorumYapma yapma bekle insallah gecikirsin. Ve gelir beklenen minnak.
Benimde yumurtalar büyümüyor. Ya ignenin dozu düşük geldi yada baska bisey. Bilmiyorum ama büyümüyor
Aslında tutanda var bence nasip işi bunlar zaten vesile zamanı gelince pıt diye oluverir deAynen cnm inşallah ya hiç pozitif haber alamıyoruz gerçekten. Aşılama vakit kaybimi bilemedm gerçekten bnde hayırlısı bakalm elimizden geleni yapalım yinede
İnşallah büyür cnm ya rahat ol stres etme olcak inanıyorum buyur ya inşallahYapma yapma bekle insallah gecikirsin. Ve gelir beklenen minnak.
Benimde yumurtalar büyümüyor. Ya ignenin dozu düşük geldi yada baska bisey. Bilmiyorum ama büyümüyor
Bide bu çocuk işine ara verip hiç beklemedikleri anda hamile kalan çok bazen diyorum kendime çok mu üstüne durdum. Nasip tabi de.Aslında tutanda var bence nasip işi bunlar zaten vesile zamanı gelince pıt diye oluverir de
Evet onuda çok okudum bende canım yok aslında elimizden geleni tabiki yapicaz ama akisinida bırakmak lazım aynı zamanda tabiki zor oluyo biraz insan üzülüyor ama bu imtihanın da inşallah mükâfatını alırız diye geciyo içimden hepBide bu çocuk işine ara verip hiç beklemedikleri anda hamile kalan çok bazen diyorum kendime çok mu üstüne durdum. Nasip tabi de.
Birlikte öğreniyoruz canim herseyi sor tabikiiDoktor ne diyor peki canım ne öneriliyor bilmediğimden soruyorum
İnşallah canim bakalim. Ignemin dozunu yukseltti. Pazartesi tekrar kontrol dedi. Bakalim ne olacak pazartesine. Bir maceranın icindeyizİnşallah büyür cnm ya rahat ol stres etme olcak inanıyorum buyur ya inşallah
Bende buna bazen takılıyorum ne yalan söyleyim. Zamani var ne zaman nasip olursa olacak diyoruz ya hep acaba simdi zamani degil de biz mi zorluyoruz diye geçiyor aklımdan. Ama tabi hic çabasız durmakta bana göre degil.. cok karışıkBide bu çocuk işine ara verip hiç beklemedikleri anda hamile kalan çok bazen diyorum kendime çok mu üstüne durdum. Nasip tabi de.
Bende senin gibi düşünüyorum bir gün bizde o haberi alcaz inşallah inanıyorum pes etmek yokEvet onuda çok okudum bende canım yok aslında elimizden geleni tabiki yapicaz ama akisinida bırakmak lazım aynı zamanda tabiki zor oluyo biraz insan üzülüyor ama bu imtihanın da inşallah mükâfatını alırız diye geciyo içimden hep
Aa o zaman büyür inşallah canım hiç canını sıkmaBirlikte öğreniyoruz canim herseyi sor tabikiidoz düşük geldi galiba bana çünkü öncesinde de ben tedaviye devam ediyordum ya alışıyormuş yumurtalar yavas büyüyormuş hastanede konustugum bi cok arkadasin basina gelmiş. Doktor birden büyüyecek gibi duruyor dedi. 4 gün icin ignenin dozunu yukseltti. Bakalim pazartesi gittigimde ne olacak. Saglikla büyür insallah
İnşallah pazartesi güzel haber alırsın cnm. İmtihanimiz bu belkide bilemeyiz cnm. Hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin herkese tek duam bu olck olck inaallah cnmİnşallah canim bakalim. Ignemin dozunu yukseltti. Pazartesi tekrar kontrol dedi. Bakalim ne olacak pazartesine. Bir maceranın icindeyiz
Bende buna bazen takılıyorum ne yalan söyleyim. Zamani var ne zaman nasip olursa olacak diyoruz ya hep acaba simdi zamani degil de biz mi zorluyoruz diye geçiyor aklımdan. Ama tabi hic çabasız durmakta bana göre degil.. cok karışık
Insallah canim ya bakalim büyüsün de sağlıkla , yavas büyüse de olur napalim. Güzel saglikli yumurta olsun tutma şansı artar hem insallahAa o zaman büyür inşallah canım hiç canını sıkma