Aynen dediğim gibi herkes farklı bi ücret istiyor , gene bir şekilde alıyoruz ama alamayacak durum da olanlar ne yapıyor üzülüyorum durum vahim
Amin canımTabi ki öyle 100 TL ye ilaç alamayan var Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese versin evlat
Birşey soracağım size ben raporsuz aldım diye bilmiyorum geçen Progestan hap aspirin ve imom vitamine 700 TL ödedim bunları devlet karşılamıyormuş yani vitamini zaten karşılamaz ama diğer ikisini karşılaması lazım,, beni karşılamıyor doktorum özel klinik diye peki devlete gitseydim karşılanır mıydı siz nasıl aldınız acaba bu tür ilaçlarıAmin canım
Evet en çok ona sevindim bende,umarım aşılama tutar yoksa tüp bebeğe geçecegım o daha meşakatli bir süreç
Allahın izniyle olur inşallah,sabretmemiz lazımBenim büyüdü de çatlatma iğnesi oldum ama olmadı güzel yalıya gidiyorum
Canım ben de özele gidiyorumBirşey soracağım size ben raporsuz aldım diye bilmiyorum geçen Progestan hap aspirin ve imom vitamine 700 TL ödedim bunları devlet karşılamıyormuş yani vitamini zaten karşılamaz ama diğer ikisini karşılaması lazım,, beni karşılamıyor doktorum özel klinik diye peki devlete gitseydim karşılanır mıydı siz nasıl aldınız acaba bu tür ilaçları
Anladım teşekkürlerCanım ben de özele gidiyorum
Zor bir süreçAllahın izniyle olur inşallah,sabretmemiz lazım
Aşılama yapmadı doktor , yumurtalar büyümemişZor bir süreç
Ne kadar süre kullandınız acaba yumurta büyütme ilacı kaç gün bide size gonal f mi verdi hap mıAşılama yapmadı doktor , yumurtalar büyümemiş
Gonal f iğne verdi 4 gün 75 ml sonra 4 gün 150 ml kullandmNe kadar süre kullandınız acaba yumurta büyütme ilacı kaç gün bide size gonal f mi verdi hap mı
Bende 10 gün kullandım ben hep 75 vuruldum Bi tane oluşmuştu benim ki demek siz en başından dozu yüksek kullansaydınız olurdu belki deGonal f iğne verdi 4 gün 75 ml sonra 4 gün 150 ml kullandm
Doktor o şekilde başlattı bende bilmiyorum tabi tamam dedm bakti buyumeyince dozu yükseltti ama zaman geçti , ovulasyon geçiyor sonraki adette gel dediBende 10 gün kullandım ben hep 75 vuruldum Bi tane oluşmuştu benim ki demek siz en başından dozu yüksek kullansaydınız olurdu belki de
Doktor o şekilde başlattı bende bilmiyorum tabi tamam dedm bakti buyumeyince dozu yükseltti ama zaman geçti , ovulasyon geçiyor sonraki adette gel dedi
Hiç umudum kalmadı kiAn
Anladım hayırlısı olsun inşallah evlat nasip olur size de belki kendi kendine olur bu ay
Öyle demeyin herşey nasip kısmet zamanını bekler olur bende çok umutsuz oldum üzüldüm korktum hep allahtan istedim Meryem süresi enbiya süresi okudum Zekeriya duası dinledim oldu Allah isterse olurHiç umudum kalmadı ki
Dediğin gibi bekli ibadetlerimi eksik yapıyorum durÖyle demeyin herşey nasip kısmet zamanını bekler olur bende çok umutsuz oldum üzüldüm korktum hep allahtan istedim Meryem süresi enbiya süresi okudum Zekeriya duası dinledim oldu Allah isterse olur
Ben Allaha çok sığınmamıştım ondan olmuyordu diye düşündüm aşılama dönemi çok dua ettim bu süreleri okudum olduDediğin gibi bekli ibadetlerimi eksik yapıyorum dur
Rabbim seninde isteyen herkesin de duasını kabul etsinBen Allaha çok sığınmamıştım ondan olmuyordu diye düşündüm aşılama dönemi çok dua ettim bu süreleri okudum oldu
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallahRabbim seninde isteyen herkesin de duasını kabul etsin
Hangi şehir hastanesinde ?Şehir hastanesinde