Karışmak istemem ama yaşadığınız şehir de herkesin gittiği önerdiği iyi Bi doktora gidin doktorunuz belki iyidir bilmiyorum ama söylemek istedim yine de rabbim sizi hiç bunlarla uğraştırmadan evlat nasip etsin inşallahÇok pahalı ya Allah yardımcımız olsun
Adana da yaşıyorum doktor değiştirdim zaten bakalımKarışmak istemem ama yaşadığınız şehir de herkesin gittiği önerdiği iyi Bi doktora gidin doktorunuz belki iyidir bilmiyorum ama söylemek istedim yine de rabbim sizi hiç bunlarla uğraştırmadan evlat nasip etsin inşallah
Pko var evet ben deBu arada doktorunuz size bu tedaviye başlamadan önce film istemesi lazım mantık olarak yani tüpler tıkanık ise zaten alınan iğneler yapılan tedaviler işe yaramaz ki siz hayatınızda hiç çektirdiniz mi rahim filmi bide sizin de kist yumurta kisti ise tüpler de sorun yapmış olma ihtimali var küçük Bi ihtimal de olsa
İyi yaptınız umarım güzel haberler alırsınız yakın zaman daAdana da yaşıyorum doktor değiştirdim zaten bakalım
Bende adanada yaşıyorum,aşılama olacağımAdana da yaşıyorum doktor değiştirdim zaten bakalım
Hangi hastaneBende adanada yaşıyorum,aşılama olacağım
Şehir hastanesindeHangi hastane
Ay çok iyi ya bedava gibiMerhaba,bende bu ay aşılama olacağım.dr gonal f verdi 75 ml. Kullanıyorum birde çatlama iğnesiyle birlikte raporlu 1700 tl tuttu
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahŞehir hastanesinde
İnşallah büyür canımCuma günü kontrole gittim yumurtaların büyüklüğüne baktı 14 ml sağda ve solda iki adet yumurta var dedi,pazar yani sabah yine gideceğim kontrole,yeterli büyüklüğe ulaştıysa p.tasi yada salı aşılamayı yaparız dedi
İnşallah,amin hepimiz içinAy çok iyi ya bedava gibi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah büyür,sizin de aşılama mı olacak siz hangi hastaneye gidiyorsunuzİnşallah büyür canım
Evet en çok ona sevindim bende,umarım aşılama tutar yoksa tüp bebeğe geçecegım o daha meşakatli bir süreçAy çok iyi ya bedava gibi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Tutar inşallah evet o daha zor bir süreçEvet en çok ona sevindim bende,umarım aşılama tutar yoksa tüp bebeğe geçecegım o daha meşakatli bir süreç
Benim büyüdü de çatlatma iğnesi oldum ama olmadı güzel yalıya gidiyorumİnşallah büyür,sizin de aşılama mı olacak siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben gonal f 900 aldım rapor yazdı doktor . Her eczaneye sordum farklı farklı fiyat dediler . Bin liradan tut 6 bine kadar , raporsuz daha fazla düşün rapor olduğu halde 1500 e aldıkAcaba raporlu fiyatı ne oluyor iğnelerin
1500 uygun ben 8 ödedim maalesef raporsuzBen gonal f 900 aldım rapor yazdı doktor . Her eczaneye sordum farklı farklı fiyat dediler . Bin liradan tut 6 bine kadar , raporsuz daha fazla düşün rapor olduğu halde 1500 e aldık
Aynen dediğim gibi herkes farklı bi ücret istiyor , gene bir şekilde alıyoruz ama alamayacak durum da olanlar ne yapıyor üzülüyorum durum vahim1500 uygun ben 8 ödedim maalesef raporsuz