Merhabalar belge yok aşılama günü doktor sizi Bi laboratuvara yönlendirecek kendi bildiği olur veya size der siz gidin yapın eşiniz orda test veriyor spermi yıkayıp güçlüler seçip size veriyorlar alıp doktorun yanına gidiyorsunuz nikah şart mı bilmem yani bu insanların tercihi devlette yaparsanız nikah yok ise belki yapmazlar ama özele giderseniz yapma ihtimalleri yüksek ben evliliğime dair Bi belge vs göstermedim ücret ise tamamen özel klinik 16 bin tuttu (yaşım 23 olsaydı doktorum iğneleri devlet karşılar demişti rapor ile alacaktım) ama ben küçük olunca alamadım siz büyük iseniz daha uyguna gelir yaniMerhaba Aşılama ücret ne kadar tuttu
Teşekkür ederim yaşım 38 sperm testi daha önce özel bir yerde yapılmıştı yani herhangi bir lab gidip işlemden geciriliyor daha sonra sperm hastaneyemi götürülüyor siz hangi hastane yaptirdiniz bende olursa özel tercih ederimMerhabalar belge yok aşılama günü doktor sizi Bi laboratuvara yönlendirecek kendi bildiği olur veya size der siz gidin yapın eşiniz orda test veriyor spermi yıkayıp güçlüler seçip size veriyorlar alıp doktorun yanına gidiyorsunuz nikah şart mı bilmem yani bu insanların tercihi devlette yaparsanız nikah yok ise belki yapmazlar ama özele giderseniz yapma ihtimalleri yüksek ben evliliğime dair Bi belge vs göstermedim ücret ise tamamen özel klinik 16 bin tuttu (yaşım 23 olsaydı doktorum iğneleri devlet karşılar demişti rapor ile alacaktım) ama ben küçük olunca alamadım siz büyük iseniz daha uyguna gelir yani
İstanbul da işe bende giderimTeşekkür ederim yaşım 38 sperm testi daha önce özel bir yerde yapılmıştı yani herhangi bir lab gidip işlemden geciriliyor daha sonra sperm hastaneyemi götürülüyor siz hangi hastane yaptirdiniz bende olursa özel tercih ederim
Ben düzen laboratuvar da yaptırdım sonra 2 saat içinde aldık doktorumuza gittik yaptı önceden bizde yaptırdık ama, doktor baktı sorun var mı diye ikisi alakası yok bu aşılama için yapılıyorTeşekkür ederim yaşım 38 sperm testi daha önce özel bir yerde yapılmıştı yani herhangi bir lab gidip işlemden geciriliyor daha sonra sperm hastaneyemi götürülüyor siz hangi hastane yaptirdiniz bende olursa özel tercih ederim
İstanbulda değilim maalesef doktorum da özel klinikti hastane değildiİstanbul da işe bende giderim
Ben 2 senedir uğraşıyorum amh iyi yumurta kalitesi iyi kan pıhtılaşma var birde rahim bağışıklığı yüksekligiMerhabalar belge yok aşılama günü doktor sizi Bi laboratuvara yönlendirecek kendi bildiği olur veya size der siz gidin yapın eşiniz orda test veriyor spermi yıkayıp güçlüler seçip size veriyorlar alıp doktorun yanına gidiyorsunuz nikah şart mı bilmem yani bu insanların tercihi devlette yaparsanız nikah yok ise belki yapmazlar ama özele giderseniz yapma ihtimalleri yüksek ben evliliğime dair Bi belge vs göstermedim ücret ise tamamen özel klinik 16 bin tuttu (yaşım 23 olsaydı doktorum iğneleri devlet karşılar demişti rapor ile alacaktım) ama ben küçük olunca alamadım siz büyük iseniz daha uyguna gelir yani
Aşılama yi mi düzen laboratuvar yapıldı Anlamadim sperm yıkanma işlemi ise önceden gittimiz yere giderizBen düzen laboratuvar da yaptırdım sonra 2 saat içinde aldık doktorumuza gittik yaptı önceden bizde yaptırdık ama, doktor baktı sorun var mı diye ikisi alakası yok bu aşılama için yapılıyor
Şimdi anladım klinik İstanbul olsaydı bende giderdim teşekkür ederim yardımlarınız içinİstanbulda değilim maalesef doktorum da özel klinikti hastane değildi
Ben burda araştırma ya devam ediyimİstanbulda değilim maalesef doktorum da özel klinikti hastane değildi
Anlamadınız eşimin sperm yıkama işi laboratuvarda oldu sonra aldık götürdük doktora gittik kendi doktorumuza doktorum yaptı aşılamayı rahim konusun da bilgim yok ama pıhtılaşma o kadar sorun değil sulandırıcı ilaç veriyorlar sorun kalmıyor, daha önce sperm testini nerede verdiyseniz yine orada verebilirsiniz vereceğiniz günü doktorunuz size der verirsiniz sonra sonucu alır tekrar doktorunuzun yanına gidersinizBen 2 senedir uğraşıyorum amh iyi yumurta kalitesi iyi kan pıhtılaşma var birde rahim bağışıklığı yüksekligi
Aşılama yi mi düzen laboratuvar yapıldı Anlamadim sperm yıkanma işlemi ise önceden gittimiz yere gideriz
Bu site de bilgi çok İstanbulda aşılama için doktor önerisi sorun mutlaka bulursunuz bu site deBen burda araştırma ya devam ediyim
Teşekkür ederim çok iyi günler dilerimAnlamadınız eşimin sperm yıkama işi laboratuvarda oldu sonra aldık götürdük doktora gittik kendi doktorumuza doktorum yaptı aşılamayı rahim konusun da bilgim yok ama pıhtılaşma o kadar sorun değil sulandırıcı ilaç veriyorlar sorun kalmıyor, daha önce sperm testini nerede verdiyseniz yine orada verebilirsiniz vereceğiniz günü doktorunuz size der verirsiniz sonra sonucu alır tekrar doktorunuzun yanına gidersiniz
Bu site de bilgi çok İstanbulda aşılama için doktor önerisi sorun mutlaka bulursunuz bu site de
Benim de kafama çok takılan Bi soruydu korkuyordum ama onu size teslim ederken güzel Bi kutuya koyup muhafaza ediyorlar bizim mesafe yarım saatti Bi 10 / 15 dakika klinikte bekledik hemen beni aldılar yaptı doktorum tuttu, onlar nasıl koruyacaklarını biliyorlar demek kiSon bisey soracağım siz sperm yıkama işini yaptırdıktan sonra size verdiler sonra transfer için klinik arasında mesafe yok uydu bozulma olmuyormu
Benim de kafama çok takılan Bi soruydu korkuyordum ama onu size teslim ederken güzel Bi kutuya koyup muhafaza ediyorlar bizim mesafe yarım saatti Bi 10 / 15 dakika klinikte bekledik hemen beni aldılar yaptı doktorum tuttu, onlar nasıl koruyacaklarını
Rica ederim rabbim size de nasip etsin insallahVaktinizi ayirdiginiz için yardımlarınız için teşekkür tekradan
Benzer şeyleri ben de yaşadım şu an regl 3.gun olması gerekiyor ama başlamadı çok nadir minik kahverengi lekeler oluyor yerleşme kanaması olabilir diyorlar test yapmaya korkuyorum ama zor sabrediyorum :)Herkese merhaba arkadaşlar benim çok kafamı karıştıran Bi süreç olduğu için sizinle paylaşmak istedim aşılama yapmak isteyenlere fikir olsun diye. Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim 8 aydır gibi Bi süre denedik olmadı doktora gittim çikolata kistin var dedi rahim filmi, tahliller vs derken Bi sürece girdimfemare ve çatlatma iğnesi denedik olmadı sonra o iğne bende kist yaptı 2 ay ara verdim ilaç kullandım vs aşılamaya karar verdim çok yorum okudum Bi çoğu aşılama zaman kaybı para kaybı direkt tüp bebek yazan vardı moralim çok bozulmuştu pişman olmuştum, çikolata kisti olanlarda da tutmaz aşılama diyende vardı siz benim gibi kafaya takmayın öyle birşey yok herkesinki farklı herkesin Bi kısmet ve zamanı var, aşılama süreci şöyle oldu iğneler alındı evde kendiniz yapıyorsunuz sonra aşılamadan Bi buçuk gün önce çatlatma iğnesini vuruyorsunuz aşılama günü eşiniz test veriyor o testi alıp doktora gidiyorsunuz 2 dakikalık acısız ağrısız bir işlem sonra 20 dakika yatırdı doktorum normal hayatıma ağırlık kaldırmadan çok ağır iş yapmadan döndüm hiç yatmadım aklınıza takılan varsa yazın cevaplarım :))
Kaçıncı gününüz acabaBenzer şeyleri ben de yaşadım şu an regl 3.gun olması gerekiyor ama başlamadı çok nadir minik kahverengi lekeler oluyor yerleşme kanaması olabilir diyorlar test yapmaya korkuyorum ama zor sabrediyorum :)
Kaçıncı gününüz acaba
Aşılamanın 17.günü bugünKaçıncı gününüz acaba