Benide aydinlatirmisiniz benim de adet olacak gibi kasiklarim agriyor benim de 4 gunum sabah aksam fitil kullaniyorumAşılamada döllenme belirtileri nelerdi sizde? ben bugün 4. Günümdeyim aşırı kasık ve bel ağrım var ve sık sık tuvalete çıkıyorum
Asilamamin 4 cu gunuBenide aydinlatirmisiniz benim de adet olacak gibi kasiklarim agriyor benim de 4 gunum sabah aksam fitil kullaniyorum
Merhaba ağrı yaşamanız normal birşeyBenide aydinlatirmisiniz benim de adet olacak gibi kasiklarim agriyor benim de 4 gunum sabah aksam fitil kullaniyorum
TskkelerMerhaba ağrı yaşamanız normal birşey
Merhaba benim Mayıs ayında yaptırdığım aşılama tutmadı şuan 2. Aşılamayı yaptırdım 4. Günümdeyim ilki tutmadığı için yorum yapamıyorum normal mi değil mi diye ama bu sefer hem kasığım hem karnım ağrıyor regl olucam gibiBenide aydinlatirmisiniz benim de adet olacak gibi kasiklarim agriyor benim de 4 gunum sabah aksam fitil kullaniyorum
Merhaba benim Mayıs ayında yaptırdığım aşılama tutmadı şuan 2. Aşılamayı yaptırdım 4. Günümdeyim ilki tutmadığı için yorum yapamıyorum normal mi değil mi diye ama bu sefer hem kasığım hem karnım ağrıyor regl olucam gibi
Yani benim doktorum 2 gün dikkat et yorma kendini dedi ben şuan günlük hayatımdayım ama dikkatli şekilde yoksa normal bir ilişkiden pek farkı yok aşılamanın sadece daha ileri enjekte ediliyor spremler önce çift olup sonra teke düşen gebelikler dış gebelik gbi oluyor diye biliyorumBi terleme geliyor Ben simdi fitil kullaniyorum Ben 8 sene once de yapmistik tutmamisti ama yorumlari da okuyunca biraz umudim var esim hic kaldirmiyor dinleniyorum surekli sitres yap diyolar ama kafam da bir cok soru acaba once cift cizgi cikip sonra teke dusebiliyormu
Simdi hamilemisiniz ve idrar testini kacinci gun yaptiniz carsamba yapildi yarin 5 gun daha erken belli olmaz degilmi arkadaslarYani benim doktorum 2 gün dikkat et yorma kendini dedi ben şuan günlük hayatımdayım ama dikkatli şekilde yoksa normal bir ilişkiden pek farkı yok aşılamanın sadece daha ileri enjekte ediliyor spremler önce çift olup sonra teke düşen gebelikler dış gebelik gbi oluyor diye biliyorum
Diyorum ya Mayıs ayında ilk aşılama yaptırdım ama tutmadı şimdi Ekim 9da ikinci aşılamayı yaptırdım sol kasığımda ağrı var ve karnım ağrıyor ayrıca evde test yapmayacağım direk kan testi vereceğim en erken 12 gün diyorlarSimdi hamilemisiniz ve idrar testini kacinci gun yaptiniz carsamba yapildi yarin 5 gun daha erken belli olmaz degilmi arkadaslar
Diyorum ya Mayıs ayında ilk aşılama yaptırdım ama tutmadı şimdi Ekim 9da ikinci aşılamayı yaptırdım sol kasığımda ağrı var ve karnım ağrıyor ayrıca evde test yapmayacağım direk kan testi vereceğim en erken 12 gün diyorl
Bende Çarşamba günü yaptırdım hanımefendi 9u Çarşamba oluyor aynı gün yaptırmışız yani bende ilkinde öyle hataya düştüm 6 günde yaptım tek çizgiydi ama bu defa yapmıcam 21inde kan vericemIlk asilamanizdada ayni sikayetler olmusmuydu Ben carsamba siz persembe yaptirmissiniz insllah hayirli haberlerle yazariz tekrar kimi arkadaslar yazmis 1 gunden 6 gune kadar test yapmislar ve iki cizgi sirf bende denedim ama benim tek cizgi iynenin etkisiyle cikabiyor dediler of of ya cok istiyorum rabbim hayirlisindan isteyen herkese
Bende Çarşamba günü yaptırdım hanımefendi 9u Çarşamba oluyor aynı gün yaptırmışız yani bende ilkinde öyle hataya düştüm 6 günde yaptım tek çizgiydi ama bu defa yapmıcam 21inde kan vericem ilkinde kasık ve bel ağrım vardı
Ha ozur dilerim gunleri karistirdim insallah siz ozeldemi yaptirdiniz Ben devlethastanesinde konya sehir hastanesindeBende Çarşamba günü yaptırdım hanımefendi 9u Çarşamba oluyor aynı gün yaptırmışız yani bende ilkinde öyle hataya düştüm 6 günde yaptım tek çizgiydi ama bu defa yapmıcam 21inde kan vericem
Carsamba yapildi 15 gun sonra kan testine gel dedi ve su andada fitil kullaniyorum sizde ayni fitilmi kullaniyorsunizHa ozur dilerim gunleri karistirdim insallah siz ozeldemi yaptirdiniz Ben devlethastanesinde konya sehir hastanesinde
Carsamba yapildi 15 gun sonra kan testine gel dedi ve su andada fitil kullaniyorum sizde ayni fitilmi kullaniyorsuniz
Estağfurullah ben Bursa'da özel doktor muayenehanesinde yaptırdım 12 yada 14 gün sonra kan verelim dedi sağlık ocağında şuan progestan kullanıyorum 14 gün kullan dediHa ozur dilerim gunleri karistirdim insallah siz ozeldemi yaptirdiniz Ben devlethastanesinde konya sehir hastanesinde