Ay hadi inşallah belki sonradan döllenmiştir onun için düşüktür12 günde yaptım doktorum pazartesi tekrar kan vermemi değerin yükselebileceğini söyledi
Yok yok öyle düşünme adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı bende iyiyim inşallah iyi gidiyordur yarın sabah yada diğer gün sabah tekrar kan testi vericem güzel yükseliyor mu değerim onu takip edeceğiz sağlıklı bir gebelik mi diyeRegl ağrısı devam canım ya iyi hissetmiyorum. Sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor
Canım inşaallah benim de öyledir ya. Ama ben de iştah artmadı. Bir de uyku hali de yok ahahahahah of yaAy hadi inşallah belki sonradan döllenmiştir onun için düşüktür
Yok yok öyle düşünme adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı bende iyiyim inşallah iyi gidiyordur yarın sabah yada diğer gün sabah tekrar kan testi vericem güzel yükseliyor mu değerim onu takip edeceğiz sağlıklı bir gebelik mi diye
Sonuç <2 şeklinde mi görünüyordu yoksa direkt 2 mı görünüyordu. Umarım yükselir12 günde yaptım doktorum pazartesi tekrar kan vermemi değerin yükselebileceğini söyledi
Canım odaksal bi ağrımı yoksa genele yayılmuş bir ağrımı regl ağrın, bende ağrı çekiyorum ama odaksal gibi, bide çok sinirliyim son zamanlarda agresifleştim, yıprattı biraz beniCanım inşaallah benim de öyledir ya. Ama ben de iştah artmadı. Bir de uyku hali de yok ahahahahah of ya
Benim genele yayılmış ağrı canım senin nasıl. Benim bildiğimiz regl ağrısı hiç fark yok.Canım odaksal bi ağrımı yoksa genele yayılmuş bir ağrımı regl ağrın, bende ağrı çekiyorum ama odaksal gibi, bide çok sinirliyim son zamanlarda agresifleştim, yıprattı biraz beni
Alla alla kız her kadın aynı belirtileri göstermez ki iyi düşün iyi olsun canım benim stresini korkunu anlayabiliyorum ama biraz sakin ol ve iyi şeyler düşünCanım inşaallah benim de öyledir ya. Ama ben de iştah artmadı. Bir de uyku hali de yok ahahahahah of ya
İnşaallah yanılıyorumdur canımAlla alla kız her kadın aynı belirtileri göstermez ki iyi düşün iyi olsun canım benim stresini korkunu anlayabiliyorum ama biraz sakin ol ve iyi şeyler düşün
İnşallah mutlu haberi Alacaksınız çok dua ediyorum size deİnşaallah yanılıyorumdur canımpazar günü için çok heyecanliyim
Canım bu kadar şiddetli ağrı normal mi ya. Bir de ben dün bir arkadaşımdan ovulasyon diye bir şey duydum. Test yapıp iki çizgi görünce ilişkiye girmek diye. Ama benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyor doktor letu veriyor. Onu ben yapamam dimi o yüzden. Sen biliuor musunİnşallah mutlu haberi Alacaksınız çok dua ediyorum size de
Bugün nasılsın bebeğimCanım odaksal bi ağrımı yoksa genele yayılmuş bir ağrımı regl ağrın, bende ağrı çekiyorum ama odaksal gibi, bide çok sinirliyim son zamanlarda agresifleştim, yıprattı biraz beni
Evet sana bizde söylemiştik sanırım ovulasyonu bende denedim yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşınca gösteriyor ve o günü ve sonrasında 2-3 gün ilişki öneriliyor benim yumurtamı net bir şekilde gösterdi ama benim eşimde ileri hızında sıkıntı olduğu için tutmadı zaten sonra aşılamaya karar verdik sen ilaçla büyümesini sağladığın için hormonların yükseliyor mu ilacın etkisini bilmediğim için yorum yapamadım ama hormon ilacıysa ondan dolayı belki yanlış gösterebilir ağrıların konusunda hiç bir fikrim yok canımCanım bu kadar şiddetli ağrı normal mi ya. Bir de ben dün bir arkadaşımdan ovulasyon diye bir şey duydum. Test yapıp iki çizgi görünce ilişkiye girmek diye. Ama benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyor doktor letu veriyor. Onu ben yapamam dimi o yüzden. Sen biliuor musun
Yok canım hormon ilacı değil. Benim ki yumurta büyütme ilacı. Yumurtalarım ilaçsız gelişmiyorEvet sana bizde söylemiştik sanırım ovulasyonu bende denedim yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşınca gösteriyor ve o günü ve sonrasında 2-3 gün ilişki öneriliyor benim yumurtamı net bir şekilde gösterdi ama benim eşimde ileri hızında sıkıntı olduğu için tutmadı zaten sonra aşılamaya karar verdik sen ilaçla büyümesini sağladığın için hormonların yükseliyor mu ilacın etkisini bilmediğim için yorum yapamadım ama hormon ilacıysa ondan dolayı belki yanlış gösterebilir ağrıların konusunda hiç bir fikrim yok canım
Uyandım haka sağda odaksal batma devam anlamadım korkuyorum biraz 3 gündür devam ediyoBugün nasılsın bebeğimkasik ağrısı tüm şiddeti ile devam ediyor benim
Odaksal batma hamilelik belirtisi olabiliyo canım inşaallah hamilesindirUyandım haka sağda odaksal batma devam anlamadım korkuyorum biraz 3 gündür devam ediyo
İnsallah umudumuzu yüksek tutalımOdaksal batma hamilelik belirtisi olabiliyo canım inşaallah hamilesindirbugün 11. Günümüz heyecanlıyım. Benim yayılıyor ağrı odaksal değil ama işte yine de diyorum ya hayat mucizelere gebe. Bizde bebislerimize gebeyiz hadi az kaldı
Canım instagramda bir sayfa var ismini söylemem yasak mı? Yaşam değilse söyliyim. Ben orada hamilelik belirtilerine baktım insanların. Kasık ağrısı, batması falan hamilelik belirtisi de oluyomus. Yani üzülmeyelim hiç.İnsallah umudumuzu yüksek tutalım
Bilmem söyle bi şifreli şekildeCanım instagramda bir sayfa var ismini söylemem yasak mı? Yaşam değilse söyliyim. Ben orada hamilelik belirtilerine baktım insanların. Kasık ağrısı, batması falan hamilelik belirtisi de oluyomus. Yani üzülmeyelim hiç.
Minnakkurabiyeler seni yerrrrrrlerrrrrr lay lay layyyy. Canım şifrede var ismi bul şifreden ahahahagahBilmem söyle bi şifreli şekildeneymiş
Yayaha çok komiksin ya turşimmMinnakkurabiyeler seni yerrrrrrlerrrrrr lay lay layyyy. Canım şifrede var ismi bul şifreden ahahahagah
Orada hamileler belitilerini yazmışlar baktım. Hepsi kasık ağrısı yazmış neredeyseYayaha çok komiksin ya turşimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?