Aşılama süreci

12 günde yaptım doktorum pazartesi tekrar kan vermemi değerin yükselebileceğini söyledi
Ay hadi inşallah belki sonradan döllenmiştir onun için düşüktür
Regl ağrısı devam canım ya iyi hissetmiyorum. Sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor
Yok yok öyle düşünme adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı bende iyiyim inşallah iyi gidiyordur yarın sabah yada diğer gün sabah tekrar kan testi vericem güzel yükseliyor mu değerim onu takip edeceğiz sağlıklı bir gebelik mi diye

Canım inşaallah benim de öyledir ya. Ama ben de iştah artmadı. Bir de uyku hali de yok ahahahahah of ya

Canım inşaallah benim de öyledir ya. Ama ben de iştah artmadı. Bir de uyku hali de yok ahahahahah of ya
Canım odaksal bi ağrımı yoksa genele yayılmuş bir ağrımı regl ağrın, bende ağrı çekiyorum ama odaksal gibi, bide çok sinirliyim son zamanlarda agresifleştim, yıprattı biraz beni

Canım odaksal bi ağrımı yoksa genele yayılmuş bir ağrımı regl ağrın, bende ağrı çekiyorum ama odaksal gibi, bide çok sinirliyim son zamanlarda agresifleştim, yıprattı biraz beni
Benim genele yayılmış ağrı canım senin nasıl. Benim bildiğimiz regl ağrısı hiç fark yok. Ben de çok sinirliyim hem regl ağrısı hem de olmadı kesim diye üzülüyorum bu da sinir yapiyo. Senin ağrı yayılmis ağrı mi.

Alla alla kız her kadın aynı belirtileri göstermez ki iyi düşün iyi olsun canım benim stresini korkunu anlayabiliyorum ama biraz sakin ol ve iyi şeyler düşün

İnşallah mutlu haberi Alacaksınız çok dua ediyorum size de
Canım bu kadar şiddetli ağrı normal mi ya. Bir de ben dün bir arkadaşımdan ovulasyon diye bir şey duydum. Test yapıp iki çizgi görünce ilişkiye girmek diye. Ama benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyor doktor letu veriyor. Onu ben yapamam dimi o yüzden. Sen biliuor musun

Bugün nasılsın bebeğim kasik ağrısı tüm şiddeti ile devam ediyor benim

Evet sana bizde söylemiştik sanırım ovulasyonu bende denedim yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşınca gösteriyor ve o günü ve sonrasında 2-3 gün ilişki öneriliyor benim yumurtamı net bir şekilde gösterdi ama benim eşimde ileri hızında sıkıntı olduğu için tutmadı zaten sonra aşılamaya karar verdik sen ilaçla büyümesini sağladığın için hormonların yükseliyor mu ilacın etkisini bilmediğim için yorum yapamadım ama hormon ilacıysa ondan dolayı belki yanlış gösterebilir ağrıların konusunda hiç bir fikrim yok canım

Yok canım hormon ilacı değil. Benim ki yumurta büyütme ilacı. Yumurtalarım ilaçsız gelişmiyor aşılama olmazsa onu deniyim tüp bebeğe kadar diuorim

Uyandım haka sağda odaksal batma devam anlamadım korkuyorum biraz 3 gündür devam ediyo
Odaksal batma hamilelik belirtisi olabiliyo canım inşaallah hamilesindir bugün 11. Günümüz heyecanlıyım. Benim yayılıyor ağrı odaksal değil ama işte yine de diyorum ya hayat mucizelere gebe. Bizde bebislerimize gebeyiz hadi az kaldı

İnsallah umudumuzu yüksek tutalım

İnsallah umudumuzu yüksek tutalım
Canım instagramda bir sayfa var ismini söylemem yasak mı? Yaşam değilse söyliyim. Ben orada hamilelik belirtilerine baktım insanların. Kasık ağrısı, batması falan hamilelik belirtisi de oluyomus. Yani üzülmeyelim hiç.

Bilmem söyle bi şifreli şekilde neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…