- 6 Ocak 2024
- 82
- 20
- 3
- 29
Evet dün olmuştu. Bugün yok henüz. Bir de aşırı bir şişkinlik vardı dünBelin de ağrıyor mu canim
Ben iki dakika iş yapsam belim ağrıyor. Regl ağrısı, regl öncesi beyaz akıntı, regl öncesi ayak üşümesi, regl öncesi vajinal gaz durumları mevcut ama yine de dua ediyorum çünkü küçücük bile olsa ihtimal yine de hayat mucizelere gebe. Buradan mutlu ayrilacaguzEvet dün olmuştu. Bugün yok henüz. Bir de aşırı bir şişkinlik vardı dün
Bunların hepsi aynı zamanda hamilelik belirtisi zaten o yüzden inanmaya ve dua etmeye devam edelim. Mutlu haberi hep birlikte alacağız inşallahBen iki dakika iş yapsam belim ağrıyor. Regl ağrısı, regl öncesi beyaz akıntı, regl öncesi ayak üşümesi, regl öncesi vajinal gaz durumları mevcut ama yine de dua ediyorum çünkü küçücük bile olsa ihtimal yine de hayat mucizelere gebe. Buradan mutlu ayrilacaguzburaya sonucunuzu yazın lütfen
Yaaa hamilelik öncesi de yaşanır mı bunlarBunların hepsi aynı zamanda hamilelik belirtisi zaten o yüzden inanmaya ve dua etmeye devam edelim. Mutlu haberi hep birlikte alacağız inşallahyazarım tabi kii.
Kizlar sonuç 2 ul ne demek anlamadimYaaa hamilelik öncesi de yaşanır mı bunlarhamilelik öncesi ağrılar genelde kramp gibi oluyomus ama benim bildiğimiz klasik regl ağrıları inşaallah sizin dediginiz gibidir burada hep beraber musmutlu oluruuz
Kan testi sonucu mu anlamadimKizlar sonuç 2 ul ne demek anlamadim
Evet canımKan testi sonucu mu anlamadim
Canım 1/10 arası hamile değil demek diye biliyorumEvet canım
Yok yapmadım ama adet belirtileri vardi olmadığını biliyordum hayırlısı olsunCanım 1/10 arası hamile değil demek diye biliyorumama belki çok yenidir döllenme o yüzden öyle çıkmıştır. İdrar testi yaptin mi hiç
Yok canım olmadı yerleşme kanaması ama bir önceki hamileliğimde çok açık kahverengi leke gelmişti şimdi ara ara minik ağrılar hissediyorumCanım sen sancı yaşadınmı veya yaşıyor musun? Yerleşme kanaması oldumu sende
Evet benim de uykum geliyor ama gece bir kaç defa uyanıyorum yine bir şey olacak korkusu var içimde galiba onun için sürekli uyanıyorum uyku düzenim bozuldu halsizliğim var iştahım da varCanım sen de iştah artışı oldu mu, bir de uyku hali sürekli yorgunluk halsizlik
Kaçıncı günde yaptınız kan testiniziYok yapmadım ama adet belirtileri vardi olmadığını biliyordum hayırlısı olsun
12 günde yaptım doktorum pazartesi tekrar kan vermemi değerin yükselebileceğini söylediKaçıncı günde yaptınız kan testinizi
İyi canım sen nasılsın, benim batma şeklinde tüm gün sağ tarafımda sancılsr vardı, hala devam ediyo. Şuanda aşırı gazım var ama akşam lahana yedim ondandır, ama ağrı hoşuma gitmiyor noktasal ve batmalı gibi bugün 10. Gün aşılamaKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
Evet benim de uykum geliyor ama gece bir kaç defa uyanıyorum yine bir şey olacak korkusu var içimde galiba onun için sürekli uyanıyorum uyku düzenim bozuldu halsizliğim var iştahım da var
Regl ağrısı devam canım ya iyi hissetmiyorum. Sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyorKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
12 günde yaptım doktorum pazartesi tekrar kan vermemi değerin yükselebileceğini söyledi
Ayyyy canım hadi inşaallah ya12 günde yaptım doktorum pazartesi tekrar kan vermemi değerin yükselebileceğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?