• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Evet dün olmuştu. Bugün yok henüz. Bir de aşırı bir şişkinlik vardı dün 😅
Ben iki dakika iş yapsam belim ağrıyor. Regl ağrısı, regl öncesi beyaz akıntı, regl öncesi ayak üşümesi, regl öncesi vajinal gaz durumları mevcut ama yine de dua ediyorum çünkü küçücük bile olsa ihtimal yine de hayat mucizelere gebe. Buradan mutlu ayrilacaguz 🌼♥️ buraya sonucunuzu yazın lütfen

Ben iki dakika iş yapsam belim ağrıyor. Regl ağrısı, regl öncesi beyaz akıntı, regl öncesi ayak üşümesi, regl öncesi vajinal gaz durumları mevcut ama yine de dua ediyorum çünkü küçücük bile olsa ihtimal yine de hayat mucizelere gebe. Buradan mutlu ayrilacaguz 🌼♥️ buraya sonucunuzu yazın lütfen
Bunların hepsi aynı zamanda hamilelik belirtisi zaten o yüzden inanmaya ve dua etmeye devam edelim. Mutlu haberi hep birlikte alacağız inşallah 🤲🥰🌸 yazarım tabi kii.

Bunların hepsi aynı zamanda hamilelik belirtisi zaten o yüzden inanmaya ve dua etmeye devam edelim. Mutlu haberi hep birlikte alacağız inşallah 🤲🥰🌸 yazarım tabi kii.
Yaaa hamilelik öncesi de yaşanır mı bunlar 😭 hamilelik öncesi ağrılar genelde kramp gibi oluyomus ama benim bildiğimiz klasik regl ağrıları 😭 inşaallah sizin dediginiz gibidir burada hep beraber musmutlu oluruuz

Canım sen sancı yaşadınmı veya yaşıyor musun? Yerleşme kanaması oldumu sende
Yok canım olmadı yerleşme kanaması ama bir önceki hamileliğimde çok açık kahverengi leke gelmişti şimdi ara ara minik ağrılar hissediyorum

Canım sen de iştah artışı oldu mu, bir de uyku hali sürekli yorgunluk halsizlik
Evet benim de uykum geliyor ama gece bir kaç defa uyanıyorum yine bir şey olacak korkusu var içimde galiba onun için sürekli uyanıyorum uyku düzenim bozuldu halsizliğim var iştahım da var

Canım belki yükselir değer ben hiç bilmiyorum H heyybaby bir bakar mısın. 2 ul yükselir mi? Bazen bebek küçükse kan testibde de
Bilmiyorum ki canım ben 13. Günde yapmıştım biliyorsunuz ondan öncesinde kan testi de yapmadım ama inşallah yükselir Allahım hepimize şurdan mutlu ayrılmayı nasip etsin

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
İyi canım sen nasılsın, benim batma şeklinde tüm gün sağ tarafımda sancılsr vardı, hala devam ediyo. Şuanda aşırı gazım var ama akşam lahana yedim ondandır, ama ağrı hoşuma gitmiyor noktasal ve batmalı gibi bugün 10. Gün aşılama

Evet benim de uykum geliyor ama gece bir kaç defa uyanıyorum yine bir şey olacak korkusu var içimde galiba onun için sürekli uyanıyorum uyku düzenim bozuldu halsizliğim var iştahım da var

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
Regl ağrısı devam canım ya iyi hissetmiyorum. Sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor ♥️♥️♥️

Back