Göremedim canım kaçıncı posttaOrada hamileler belitilerini yazmışlar baktım. Hepsi kasık ağrısı yazmış neredeyse
Bunların sattığı testler çok güzel ben çok memnundum ve hamilelik testleri çok hassas çok çok minik değerleri saptıyorMinnakkurabiyeler seni yerrrrrrlerrrrrr lay lay layyyy. Canım şifrede var ismi bul şifreden ahahahagah
Tüm gönderilere bak canım. Mesajlasmalar var. Onları oku. 6. Sıradaki cevapların hepsi belirtiler. Birini attım örnek. 6. Sırayı okuyacaksın hepsindeGöremedim canım kaçıncı postta
Ben de ona başlayacağım canım artık. Aşılama olmazsa tüp bebek için birikim yapacağız. O ara bu testi deneyecegimBunların sattığı testler çok güzel ben çok memnundum ve hamilelik testleri çok hassas çok çok minik değerleri saptıyor
Sağol canımTüm gönderilere bak canım. Mesajlasmalar var. Onları oku. 6. Sıradaki cevapların hepsi belirtiler. Birini attım örnek. 6. Sırayı okuyacaksın hepsinde
Ben ovulsdyonda yapmıştım sonuç alamamıştım, bir kez 1 hafta adetim gecikmişti bunun testini yaptım, silik çizgi gördüm,sonraki gün kaynolmuştu ve adet olmuştum şimdi düşündüğümde bence kimyasal gebelik geçirdim o zaman diye düşünüyorumBunların sattığı testler çok güzel ben çok memnundum ve hamilelik testleri çok hassas çok çok minik değerleri saptıyor
Kesinlikle kimyasal olmuştur bence çoğu kadın kimyasal gebeliği anlamazmış zaten adetle atılırmışBen ovulsdyonda yapmıştım sonuç alamamıştım, bir kez 1 hafta adetim gecikmişti bunun testini yaptım, silik çizgi gördüm,sonraki gün kaynolmuştu ve adet olmuştum şimdi düşündüğümde bence kimyasal gebelik geçirdim o zaman diye düşünüyorum
Normalde adetimde gecikmez hiç çünkü şüphelenmiştim, artık inşallah bı kez olurKesinlikle kimyasal olmuştur bence çoğu kadın kimyasal gebeliği anlamazmış zaten adetle atılırmış
Senin nasıl geçiyor canım hamilelikKesinlikle kimyasal olmuştur bence çoğu kadın kimyasal gebeliği anlamazmış zaten adetle atılırmış
Ben ovulsdyonda yapmıştım sonuç alamamıştım, bir kez 1 hafta adetim gecikmişti bunun testini yaptım, silik çizgi gördüm,sonraki gün kaynolmuştu ve adet olmuştum şimdi düşündüğümde bence kimyasal gebelik geçirdim o zaman diye düşünüyorum
Ayyyy kimyasal gebelik gecirmissin canım. İşe yarıyor ovulasyon demek ki. Ben de deneyeceğim bu olmazsa . Bir şey dicem şimdi benim ailem flaan çevrem bilmiyo bebek istedigimi. Ben sınava çalıştım iyi puan aldım atama bekliyorum mülakata çalışyorum şuan. Annem sabah konuşurken ilk önce atansin sonra bebeği olsun diye dua ediyorum dedi. Sağol anne dedim. Ama diyemedim ki anne niye sıraya koydun ben bebek istiyorum diyemedim. Şimdi benim bebeğim olmazsa bunun tek suçlusu annem ahahahaahahBen ovulsdyonda yapmıştım sonuç alamamıştım, bir kez 1 hafta adetim gecikmişti bunun testini yaptım, silik çizgi gördüm,sonraki gün kaynolmuştu ve adet olmuştum şimdi düşündüğümde bence kimyasal gebelik geçirdim o zaman diye düşünüyorum
Biz pazar günü test yapacağız. Ben daha önce hiç test yapmadım o yüzden çok heyecanlıyım ya yanlış yaparsam diye. Tabi benim cumartesi regl günüm erkenden gelirse teste boşuna para vermemiş olurum ahahaahahNormalde adetimde gecikmez hiç çünkü şüphelenmiştim, artık inşallah bı kez olur
Aiiyy öğretmen misin masallah canım ne güzell atanmıssındaa tursim benimm, ahha annene deki anne sıraya koyma öylr belli olmaz de düzgün dua etsinAyyyy kimyasal gebelik gecirmissin canım. İşe yarıyor ovulasyon demek ki. Ben de deneyeceğim bu olmazsa . Bir şey dicem şimdi benim ailem flaan çevrem bilmiyo bebek istedigimi. Ben sınava çalıştım iyi puan aldım atama bekliyorum mülakata çalışyorum şuan. Annem sabah konuşurken ilk önce atansin sonra bebeği olsun diye dua ediyorum dedi. Sağol anne dedim. Ama diyemedim ki anne niye sıraya koydun ben bebek istiyorum diyemedim. Şimdi benim bebeğim olmazsa bunun tek suçlusu annem ahahahaahah
Ama kimyasal geçirdiğim ay ovulasyon takip etmedim canımAyyyy kimyasal gebelik gecirmissin canım. İşe yarıyor ovulasyon demek ki. Ben de deneyeceğim bu olmazsa . Bir şey dicem şimdi benim ailem flaan çevrem bilmiyo bebek istedigimi. Ben sınava çalıştım iyi puan aldım atama bekliyorum mülakata çalışyorum şuan. Annem sabah konuşurken ilk önce atansin sonra bebeği olsun diye dua ediyorum dedi. Sağol anne dedim. Ama diyemedim ki anne niye sıraya koydun ben bebek istiyorum diyemedim. Şimdi benim bebeğim olmazsa bunun tek suçlusu annem ahahahaahah
Diyemedim sağol anne dedim. Ama ciddiyim şuan vallahi kafama takıldı ahahaahah. Çünkü duada ayrıntı önemli ya. Annemin duasına takılıyor benim bebiş bence ahahaahahah. Napicam ya. Bir dhaa açılır mı konu ben mi açsam. Anne sıraya koyma mi desemAiiyy öğretmen misin masallah canım ne güzell atanmıssındaa tursim benimm, ahha annene deki anne sıraya koyma öylr belli olmaz de düzgün dua etsinbelli olmaz neyin kabul olup olmayacağı dimi
Aaa anladım canım. Rabb'im inşaallah hayırlı hamilelik gecirtsin. Çift çizgi görüp sonradan hüsran olmasinAma kimyasal geçirdiğim ay ovulasyon takip etmedim canım
Aynen konu aç sıraya koyma de canımDiyemedim sağol anne dedim. Ama ciddiyim şuan vallahi kafama takıldı ahahaahah. Çünkü duada ayrıntı önemli ya. Annemin duasına takılıyor benim bebiş bence ahahaahahah. Napicam ya. Bir dhaa açılır mı konu ben mi açsam. Anne sıraya koyma mi desem
Aminn canım amin inşallah olacak ben inanıyorjmAaa anladım canım. Rabb'im inşaallah hayırlı hamilelik gecirtsin. Çift çizgi görüp sonradan hüsran olmasinhayırlı haberler alıp 9 ay sağlıklı gebelik sonra da ömür boyu yavrucuklarimizla olmayı nasip etisn
Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim canımAynen konu aç sıraya koyma de canımne öğretmenisin
Ne güzel maşallah turşimDin kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim canımhe ya çaktırmadan açsam anlamz dimi. Anne o gün yaptığın duayı düzenlemeye koysak beraber diyim ahaahahahah
Evet canim aklıma takıldı çünkü ahahahaah. Anlarsa da anlasın banane yeter daaa. Ben aşılama yaptırdım o bu koşturma oldu ağrılarım oldu vs. Kayınvalidem onlari aramadım diye küsmüş. Bir de büyüklerle uğraşıyorum kendi derdim yetmez gibi. Gizlemek çok zorNe güzel maşallah turşimaynen de de ahahh güzel dua etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?