Aşılama süreci

Göremedim canım kaçıncı postta
Tüm gönderilere bak canım. Mesajlasmalar var. Onları oku. 6. Sıradaki cevapların hepsi belirtiler. Birini attım örnek. 6. Sırayı okuyacaksın hepsinde

Eklentiler

• IMG_20240229_090007.jpg
    210,8 KB · Görüntüleme: 39
Bunların sattığı testler çok güzel ben çok memnundum ve hamilelik testleri çok hassas çok çok minik değerleri saptıyor
Ben ovulsdyonda yapmıştım sonuç alamamıştım, bir kez 1 hafta adetim gecikmişti bunun testini yaptım, silik çizgi gördüm,sonraki gün kaynolmuştu ve adet olmuştum şimdi düşündüğümde bence kimyasal gebelik geçirdim o zaman diye düşünüyorum

Kesinlikle kimyasal olmuştur bence çoğu kadın kimyasal gebeliği anlamazmış zaten adetle atılırmış

Ayyyy kimyasal gebelik gecirmissin canım. İşe yarıyor ovulasyon demek ki. Ben de deneyeceğim bu olmazsa . Bir şey dicem şimdi benim ailem flaan çevrem bilmiyo bebek istedigimi. Ben sınava çalıştım iyi puan aldım atama bekliyorum mülakata çalışyorum şuan. Annem sabah konuşurken ilk önce atansin sonra bebeği olsun diye dua ediyorum dedi. Sağol anne dedim. Ama diyemedim ki anne niye sıraya koydun ben bebek istiyorum diyemedim. Şimdi benim bebeğim olmazsa bunun tek suçlusu annem ahahahaahah

Normalde adetimde gecikmez hiç çünkü şüphelenmiştim, artık inşallah bı kez olur
Biz pazar günü test yapacağız. Ben daha önce hiç test yapmadım o yüzden çok heyecanlıyım ya yanlış yaparsam diye. Tabi benim cumartesi regl günüm erkenden gelirse teste boşuna para vermemiş olurum ahahaahah

Aiiyy öğretmen misin masallah canım ne güzell atanmıssındaa tursim benimm, ahha annene deki anne sıraya koyma öylr belli olmaz de düzgün dua etsin belli olmaz neyin kabul olup olmayacağı dimi

Ama kimyasal geçirdiğim ay ovulasyon takip etmedim canım

Aiiyy öğretmen misin masallah canım ne güzell atanmıssındaa tursim benimm, ahha annene deki anne sıraya koyma öylr belli olmaz de düzgün dua etsin belli olmaz neyin kabul olup olmayacağı dimi
Diyemedim sağol anne dedim. Ama ciddiyim şuan vallahi kafama takıldı ahahaahah. Çünkü duada ayrıntı önemli ya. Annemin duasına takılıyor benim bebiş bence ahahaahahah. Napicam ya. Bir dhaa açılır mı konu ben mi açsam. Anne sıraya koyma mi desem

Ama kimyasal geçirdiğim ay ovulasyon takip etmedim canım
Aaa anladım canım. Rabb'im inşaallah hayırlı hamilelik gecirtsin. Çift çizgi görüp sonradan hüsran olmasin hayırlı haberler alıp 9 ay sağlıklı gebelik sonra da ömür boyu yavrucuklarimizla olmayı nasip etisn

Aynen konu aç sıraya koyma de canım ne öğretmenisin

Aminn canım amin inşallah olacak ben inanıyorjm

Ne güzel maşallah turşim aynen de de ahahh güzel dua etsin
Evet canim aklıma takıldı çünkü ahahahaah. Anlarsa da anlasın banane yeter daaa. Ben aşılama yaptırdım o bu koşturma oldu ağrılarım oldu vs. Kayınvalidem onlari aramadım diye küsmüş. Bir de büyüklerle uğraşıyorum kendi derdim yetmez gibi. Gizlemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…