Bu ailelerle uğraşmak çok zor ya, eşimin dedesi hergün nerdeyse beni ve eşimi arıyor artık deli etti biziEvet canim aklıma takıldı çünkü ahahahaah. Anlarsa da anlasın banane yeter daaa. Ben aşılama yaptırdım o bu koşturma oldu ağrılarım oldu vs. Kayınvalidem onlari aramadım diye küsmüş. Bir de büyüklerle uğraşıyorum kendi derdim yetmez gibi. Gizlemek çok zor
Canım biz ne zaman test yapacağız. En erken pazar mu? Onun öncesinde yaparsak ne olur hamile gibi gözüküruz dimi ahahahagag. Ayyy ahahagah biliyor my sizin aileler. Eğer biliyolarsa dedeye dua ettirBu ailelerle uğraşmak çok zor ya, eşimin dedesi hergün nerdeyse beni ve eşimi arıyor artık deli etti bizi
canımm hayırlı olsunDaha koyu düne göre
Yarında yapabiliriz iğnenin etkisi geçtiCanım biz ne zaman test yapacağız. En erken pazar mu? Onun öncesinde yaparsak ne olur hamile gibi gözüküruz dimi ahahahagag. Ayyy ahahagah biliyor my sizin aileler. Eğer biliyolarsa dedeye dua ettir
Yarın kesin sonuç verir mi acabaYarında yapabiliriz iğnenin etkisi geçti
İlk aşılaman mı canımEvet canim aklıma takıldı çünkü ahahahaah. Anlarsa da anlasın banane yeter daaa. Ben aşılama yaptırdım o bu koşturma oldu ağrılarım oldu vs. Kayınvalidem onlari aramadım diye küsmüş. Bir de büyüklerle uğraşıyorum kendi derdim yetmez gibi. Gizlemek çok zor
Evet canım. Bugün yine regl ağrım çok yoğun. Hiç normal değil ya moralim bozulduİlk aşılaman mı canım
Yok canım regl inn2.günü gel dedi doktor aşılama için ilaç verecekmiş bu arada meslektasiz galiba bende öğretmenimEvet canım. Bugün yine regl ağrım çok yoğun. Hiç normal değil ya moralim bozuldusen yaptın mı aşılama
Yumurtaları geliştirmek için mi canım. Kaç yıllık evlisin sizde bebiş olmama sebebi ne?Aslında benim tüplerden biri tamamen kapalı. Bu durumda aşılama tutma oranı zaten düşükken benim durumumda iyice düşüyor. Ama tüp bebek fiyatları o kadar yüksek ki. En azından aklımda kalmasın yaptırayım sonra kafam rahat tüp bebek parası biriktiririz diye düşündüm. Çok düşük ihtimal ama imkansız bile olsa Rabbim imkansızı mümkün yapar o isterse her şey olur o yüzden yine de umitliyim regl ağrısına rağmenYok canım regl inn2.günü gel dedi doktor aşılama için ilaç verecekmiş bu arada meslektasiz galiba bende öğretmenim
İlk aşılaman mı canım
Canım aslında 14. Gün diyolar doğru olan, yarın 12 erken olabilirYarın kesin sonuç verir mi acaba
Evet evet en iyisi beklemek ya sonra üzülmemek adına. Senin regl ağrısı gibi ağrı devam ediyor mu bebişCanım aslında 14. Gün diyolar doğru olan, yarın 12 erken olabilir
Evet devamEvet evet en iyisi beklemek ya sonra üzülmemek adına. Senin regl ağrısı gibi ağrı devam ediyor mu bebişbenim hâlâ devam ediyor
Evet canım yumurta geliştirip aşılama yapacak.1.5 yıldır istiyorum ama depremi yaşadık o süreçte eşimden ayrı kaldık filan deneyemedik.4 aydır doktor tedavisi görüyorum 3 ay klomen ve gonal f kullandı olmadı bu ay hsg çekti film temzi çıktı diğer ay gel aşılama yapalım dedi.Esimde de bir sıkıntı yok bende de yok sebepsiz yani canım rabbim tez zamanda nasip eder inşallahYumurtaları geliştirmek için mi canım. Kaç yıllık evlisin sizde bebiş olmama sebebi ne?Aslında benim tüplerden biri tamamen kapalı. Bu durumda aşılama tutma oranı zaten düşükken benim durumumda iyice düşüyor. Ama tüp bebek fiyatları o kadar yüksek ki. En azından aklımda kalmasın yaptırayım sonra kafam rahat tüp bebek parası biriktiririz diye düşündüm. Çok düşük ihtimal ama imkansız bile olsa Rabbim imkansızı mümkün yapar o isterse her şey olur o yüzden yine de umitliyim regl ağrısına rağmençok uzun yazdım kusura bakma ben genel olarak stresli biriyim ama rahat olmak gerekiyor stres zaten tek başına bile bebek düşmanı ahaahaha
Bizimde aynı bu durumda. Sebepsiz ama olmuyorEvet canım yumurta geliştirip aşılama yapacak.1.5 yıldır istiyorum ama depremi yaşadık o süreçte eşimden ayrı kaldık filan deneyemedik.4 aydır doktor tedavisi görüyorum 3 ay klomen ve gonal f kullandı olmadı bu ay hsg çekti film temzi çıktı diğer ay gel aşılama yapalım dedi.Esimde de bir sıkıntı yok bende de yok sebepsiz yani canım rabbim tez zamanda nasip eder inşallah
Canım bir şey dicem ayıp biliyorum amaEvet devamya tamam ya devam cidden sonucu bilmek istiyorum hemen çok kötü hissediyorum umudum kırılıyor
İnşaallah olur canımEvet canım yumurta geliştirip aşılama yapacak.1.5 yıldır istiyorum ama depremi yaşadık o süreçte eşimden ayrı kaldık filan deneyemedik.4 aydır doktor tedavisi görüyorum 3 ay klomen ve gonal f kullandı olmadı bu ay hsg çekti film temzi çıktı diğer ay gel aşılama yapalım dedi.Esimde de bir sıkıntı yok bende de yok sebepsiz yani canım rabbim tez zamanda nasip eder inşallah
göğüs uçlarım ağrımaya başladı hassasiyet var bu belirti yeni oldu yarın sabah kan testi vericem sağlıklı bir yükseliş var mı ona bakıcamSenin nasıl geçiyor canım hamilelik
Ohoo benim kocam 2 saatte bir annesigili arıyor ben her gün konuşuyorum daha öncesinde kendi ailemi hergün aramazdım evlenmeden önce ama bir şekilde ayak uydurmak zorunda kalıyoruz işte evlilik çok farklı bir şeyBu ailelerle uğraşmak çok zor ya, eşimin dedesi hergün nerdeyse beni ve eşimi arıyor artık deli etti bizi
Seninkide abartıyormuş hhaha sen konuşma her zaman boşverr hamilelğini ne zaman diyeceksinOhoo benim kocam 2 saatte bir annesigili arıyor ben her gün konuşuyorum daha öncesinde kendi ailemi hergün aramazdım evlenmeden önce ama bir şekilde ayak uydurmak zorunda kalıyoruz işte evlilik çok farklı bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?