Aşılama süreci

Bu ailelerle uğraşmak çok zor ya, eşimin dedesi hergün nerdeyse beni ve eşimi arıyor artık deli etti bizi

Bu ailelerle uğraşmak çok zor ya, eşimin dedesi hergün nerdeyse beni ve eşimi arıyor artık deli etti bizi
Canım biz ne zaman test yapacağız. En erken pazar mu? Onun öncesinde yaparsak ne olur hamile gibi gözüküruz dimi ahahahagag. Ayyy ahahagah biliyor my sizin aileler. Eğer biliyolarsa dedeye dua ettir

Canım biz ne zaman test yapacağız. En erken pazar mu? Onun öncesinde yaparsak ne olur hamile gibi gözüküruz dimi ahahahagag. Ayyy ahahagah biliyor my sizin aileler. Eğer biliyolarsa dedeye dua ettir
Yarında yapabiliriz iğnenin etkisi geçti

İlk aşılaman mı canım

Yok canım regl inn2.günü gel dedi doktor aşılama için ilaç verecekmiş bu arada meslektasiz galiba bende öğretmenim
Yumurtaları geliştirmek için mi canım. Kaç yıllık evlisin sizde bebiş olmama sebebi ne?Aslında benim tüplerden biri tamamen kapalı. Bu durumda aşılama tutma oranı zaten düşükken benim durumumda iyice düşüyor. Ama tüp bebek fiyatları o kadar yüksek ki. En azından aklımda kalmasın yaptırayım sonra kafam rahat tüp bebek parası biriktiririz diye düşündüm. Çok düşük ihtimal ama imkansız bile olsa Rabbim imkansızı mümkün yapar o isterse her şey olur o yüzden yine de umitliyim regl ağrısına rağmen çok uzun yazdım kusura bakma ben genel olarak stresli biriyim ama rahat olmak gerekiyor stres zaten tek başına bile bebek düşmanı ahaahaha

Evet evet en iyisi beklemek ya sonra üzülmemek adına. Senin regl ağrısı gibi ağrı devam ediyor mu bebiş benim hâlâ devam ediyor
Evet devam ya tamam ya devam cidden sonucu bilmek istiyorum hemen çok kötü hissediyorum umudum kırılıyor

Evet canım yumurta geliştirip aşılama yapacak.1.5 yıldır istiyorum ama depremi yaşadık o süreçte eşimden ayrı kaldık filan deneyemedik.4 aydır doktor tedavisi görüyorum 3 ay klomen ve gonal f kullandı olmadı bu ay hsg çekti film temzi çıktı diğer ay gel aşılama yapalım dedi.Esimde de bir sıkıntı yok bende de yok sebepsiz yani canım rabbim tez zamanda nasip eder inşallah

Bizimde aynı bu durumda. Sebepsiz ama olmuyor

Evet devam ya tamam ya devam cidden sonucu bilmek istiyorum hemen çok kötü hissediyorum umudum kırılıyor
Canım bir şey dicem ayıp biliyorum ama benim regl öncesi bu ağrı hep oluyor. Eşimle yakinlasinca mesela öpme vs. Yapınca canım isteyince orası şiddetli ağrırdi. Şimdi de aynı şey oluyo ahahahahah. Benim ağrı regl ağrısı belli ki bugün Instagram'da bir kadının yorumunu okudum. 2 yıl çocuk aradım olmadı vazgeçtiğim an oldu diye. Demek ki bizim dusunmemiz gerekiyordu. Bizim hiç aklimizdsn çıkmadı ki

İnşaallah olur canım hiç takmamaya çalış öyle yapanların tutmuş genelde kafa rahat olunca

Ohoo benim kocam 2 saatte bir annesigili arıyor ben her gün konuşuyorum daha öncesinde kendi ailemi hergün aramazdım evlenmeden önce ama bir şekilde ayak uydurmak zorunda kalıyoruz işte evlilik çok farklı bir şey

Seninkide abartıyormuş hhaha sen konuşma her zaman boşverr hamilelğini ne zaman diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…