Bende de oldu ama moralimi bozdu regl olacağımı düşündüm hiç geçmedi gün boyu, ara sıra azaldı şiddetlendi bele vurdu, ay bilmiyorum ya görücez az kaldı, kaset test yapmayı düşünüyor musun ? iğne etkimiz geçmiş midir? Bugün çatlatma 10. Gün aşılama 9. Gün
Benim bugün ağrım devam ediyor ama hafifledi canım. Sen de durumlar nasıl. Bef inanıyorum buradan ikimizde mutlu ayrilacagizBende de oldu ama moralimi bozdu regl olacağımı düşündüm hiç geçmedi gün boyu, ara sıra azaldı şiddetlendi bele vurdu, ay bilmiyorum ya görücez az kaldı, kaset test yapmayı düşünüyor musun ? iğne etkimiz geçmiş midir? Bugün çatlatma 10. Gün aşılama 9. Gün
Bence biz yerleşme sancıları çekiyoruzBenim bugün ağrım devam ediyor ama hafifledi canım. Sen de durumlar nasıl. Bef inanıyorum buradan ikimizde mutlu ayrilacagiz
İnşaallah canım inşaallah. Bugün 10. GünBence biz yerleşme sancıları çekiyoruzinşallah aminn ben öyle hissediyorum
İdrar testi canım :) 12. Gün düşünüyorum senİnşaallah canım inşaallah. Bugün 10. Günkaset test ne demek canım ne zaman yapacaksin sen onu
Cuma günü mü yapacaksın. Bjz memlekete gidiyoruz pazartesi yapabileceğim ben canım. Çatlamam heyecandan umarım. Sırayla hepimiz buradan musmutlu ayrılacağız.İdrar testi canım :) 12. Gün düşünüyorum sen
yanına test al eczaneden cumartesi yap canımCuma günü mü yapacaksın. Bjz memlekete gidiyoruz pazartesi yapabileceğim ben canım. Çatlamam heyecandan umarım. Sırayla hepimiz buradan musmutlu ayrılacağız.
Evet öyle yapsam çok iyi olucak. Sabah erken kalkıp cumartesi yaparım. Ya hamile olanlarda iştah artarmis bem de iştah kaybı oldu niye ki ahahahah regl ağrısı geçti mi senin canımİ
yanına test al eczaneden cumartesi yap canım
Bilmiyorum bende ip gibi bir akıntı olmadı inşallah hamilesinizdir her kadında farklı belirtiler olurya şeffaf akıntı oldu yumurtlamada şimdi ilişkiden sonra iğneden yani 5. Günüm beyaz böyle ip gibi bişey ve beyaz sulu akıntı oldu enfeksiyon için kaşıntı koku olması lazım bunlar yok akıntı da sürekli değil zaten bi kere olmuştu çok çok az peçete şimdide tuvaletimi yaptım klozette ip gibi bişey yüzüyor acaba böyle olup hamile olan var mi ki
Evet öyle yapsam çok iyi olucak. Sabah erken kalkıp cumartesi yaparım. Ya hamile olanlarda iştah artarmis bem de iştah kaybı oldu niye ki ahahahah regl ağrısı geçti mi senin canı
Canım sen sancı yaşadınmı veya yaşıyor musun? Yerleşme kanaması oldumu sendeBilmiyorum bende ip gibi bir akıntı olmadı inşallah hamilesinizdir her kadında farklı belirtiler olur
Bilmiyorum bende ip gibi bir akıntı olmadı inşallah hamilesinizdir her kadında farklı belirtiler olur
Canım sen de iştah artışı oldu mu, bir de uyku hali sürekli yorgunluk halsizlikBilmiyorum bende ip gibi bir akıntı olmadı inşallah hamilesinizdir her kadında farklı belirtiler olur
Sen de kanama mi oldu canimCanım sen sancı yaşadınmı veya yaşıyor musun? Yerleşme kanaması oldumu sende
Benim bildiğimiz regl sancısı canım ama yine de pozitif olmam konusunda azar yedim birinden pozitif olmaya çalışıyorumVar ara sıra ya valla bişey diyemiyorumçok aşırı aradayım var mı yokmu belirti
Kovalayıp duruyorum çok kafaya taktım uzaklaşmak istiyorum bu mecradan da çünkü beni kötü etkiledi
Herkeste farklı belirtiler olabiliyor ona çok takılma boş verSenin kaçıncı günun canım. Ben de beyaz akıntı yoktu malesef sürecin başından beri. O yüzden ümit de yok biraz
Yok canm olmadı, oluyo ya bazılarında onu sordumSen de kanama mi oldu canim
Yerleşme kanaması olmayanlarda yerleşme ağrısı oluyomus canım. Ani kramp gibi. Bende o da olmadı ayyy ahahahahahYok canm olmadı, oluyo ya bazılarında onu sordum
Belin de ağrıyor mu canimHerkeste farklı belirtiler olabiliyor ona çok takılma boş verBen de geçen hafta pazartesi aşılama oldum. Regl tarihim 4 mart normalde. 2 martta kan vermemi söyledi doktorum da. Dün regl ağrısına benzer bir agrim oldu bir iki saat geçti sonra şimdilik bir şeyim yok. Sadece çok hareket edince olmuştu agrim belki ondan kaynaklanmıştır.
Hiç iyi hissetmiyorum desemYerleşme kanaması olmayanlarda yerleşme ağrısı oluyomus canım. Ani kramp gibi. Bende o da olmadı ayyy ahahahahahbef bak biz hamile kalirsak gün gün her hissimi yazacağım buraya sonra bakanlara umut olsun. Ben sende biraz üzüntü gördüm ben de öyleyim duygu değişimi de hamilelik belirtisi
Canım öyle. Bir de evde olunca hiç vakit geçmiyor. Allah'a güvenip sığınalim. Ona el açıp bedbaht olan yoktur. Biz de olmayacağızHiç iyi hissetmiyorum desemumutsuzluğa kapılmak üzereyim, çok yorucu bir süreç. Bu en kötüsüde beklemek
Aminn inşallahCanım öyle. Bir de evde olunca hiç vakit geçmiyor. Allah'a güvenip sığınalim. Ona el açıp bedbaht olan yoktur. Biz de olmayacağızAllah olmazları oldurur. Biz regl ağrısı çekiyoruz zannederken belki o tutunma ağrısıdır öyle inanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?