• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Bende de oldu ama moralimi bozdu regl olacağımı düşündüm hiç geçmedi gün boyu, ara sıra azaldı şiddetlendi bele vurdu, ay bilmiyorum ya görücez az kaldı, kaset test yapmayı düşünüyor musun ? iğne etkimiz geçmiş midir? Bugün çatlatma 10. Gün aşılama 9. Gün
Bende de oldu ama moralimi bozdu regl olacağımı düşündüm hiç geçmedi gün boyu, ara sıra azaldı şiddetlendi bele vurdu, ay bilmiyorum ya görücez az kaldı, kaset test yapmayı düşünüyor musun ? iğne etkimiz geçmiş midir? Bugün çatlatma 10. Gün aşılama 9. Gün
Benim bugün ağrım devam ediyor ama hafifledi canım. Sen de durumlar nasıl. Bef inanıyorum buradan ikimizde mutlu ayrilacagiz

ya şeffaf akıntı oldu yumurtlamada şimdi ilişkiden sonra iğneden yani 5. Günüm beyaz böyle ip gibi bişey ve beyaz sulu akıntı oldu enfeksiyon için kaşıntı koku olması lazım bunlar yok akıntı da sürekli değil zaten bi kere olmuştu çok çok az peçete şimdide tuvaletimi yaptım klozette ip gibi bişey yüzüyor acaba böyle olup hamile olan var mi ki
Bilmiyorum bende ip gibi bir akıntı olmadı inşallah hamilesinizdir her kadında farklı belirtiler olur

Var ara sıra ya valla bişey diyemiyorum 🤦🏻‍♀️ çok aşırı aradayım var mı yokmu belirti
Kovalayıp duruyorum çok kafaya taktım uzaklaşmak istiyorum bu mecradan da çünkü beni kötü etkiledi ☹️
Evet öyle yapsam çok iyi olucak. Sabah erken kalkıp cumartesi yaparım. Ya hamile olanlarda iştah artarmis bem de iştah kaybı oldu niye ki ahahahah regl ağrısı geçti mi senin canı

Var ara sıra ya valla bişey diyemiyorum 🤦🏻‍♀️ çok aşırı aradayım var mı yokmu belirti
Kovalayıp duruyorum çok kafaya taktım uzaklaşmak istiyorum bu mecradan da çünkü beni kötü etkiledi ☹️
Benim bildiğimiz regl sancısı canım ama yine de pozitif olmam konusunda azar yedim birinden pozitif olmaya çalışıyorum 🤣🤣 ben de senin gibi hep buradayım valla psikoloji kalmadı. Az kaldj canım iki güne belli olucak bu kadar bekledik. Her şey güzel olucak

Senin kaçıncı günun canım. Ben de beyaz akıntı yoktu malesef sürecin başından beri. O yüzden ümit de yok biraz
Herkeste farklı belirtiler olabiliyor ona çok takılma boş ver 😊 Ben de geçen hafta pazartesi aşılama oldum. Regl tarihim 4 mart normalde. 2 martta kan vermemi söyledi doktorum da. Dün regl ağrısına benzer bir agrim oldu bir iki saat geçti sonra şimdilik bir şeyim yok. Sadece çok hareket edince olmuştu agrim belki ondan kaynaklanmıştır.

Yok canm olmadı, oluyo ya bazılarında onu sordum
Yerleşme kanaması olmayanlarda yerleşme ağrısı oluyomus canım. Ani kramp gibi. Bende o da olmadı ayyy ahahahahah 🤣🤰 bef bak biz hamile kalirsak gün gün her hissimi yazacağım buraya sonra bakanlara umut olsun. Ben sende biraz üzüntü gördüm ♥️ ben de öyleyim 🌸 duygu değişimi de hamilelik belirtisi 😅

Herkeste farklı belirtiler olabiliyor ona çok takılma boş ver 😊 Ben de geçen hafta pazartesi aşılama oldum. Regl tarihim 4 mart normalde. 2 martta kan vermemi söyledi doktorum da. Dün regl ağrısına benzer bir agrim oldu bir iki saat geçti sonra şimdilik bir şeyim yok. Sadece çok hareket edince olmuştu agrim belki ondan kaynaklanmıştır.
Belin de ağrıyor mu canim

Yerleşme kanaması olmayanlarda yerleşme ağrısı oluyomus canım. Ani kramp gibi. Bende o da olmadı ayyy ahahahahah 🤣🤰 bef bak biz hamile kalirsak gün gün her hissimi yazacağım buraya sonra bakanlara umut olsun. Ben sende biraz üzüntü gördüm ♥️ ben de öyleyim 🌸 duygu değişimi de hamilelik belirtisi 😅
Hiç iyi hissetmiyorum desem :( umutsuzluğa kapılmak üzereyim, çok yorucu bir süreç. Bu en kötüsüde beklemek :(

Hiç iyi hissetmiyorum desem :KK43: umutsuzluğa kapılmak üzereyim, çok yorucu bir süreç. Bu en kötüsüde beklemek :KK43:
Canım öyle. Bir de evde olunca hiç vakit geçmiyor. Allah'a güvenip sığınalim. Ona el açıp bedbaht olan yoktur. Biz de olmayacağız ♥️ Allah olmazları oldurur. Biz regl ağrısı çekiyoruz zannederken belki o tutunma ağrısıdır 🌼 öyle inanmak istiyorum 🥹😭

Canım öyle. Bir de evde olunca hiç vakit geçmiyor. Allah'a güvenip sığınalim. Ona el açıp bedbaht olan yoktur. Biz de olmayacağız ♥️ Allah olmazları oldurur. Biz regl ağrısı çekiyoruz zannederken belki o tutunma ağrısıdır 🌼 öyle inanmak istiyorum 🥹😭
Aminn inşallah 🙏

Back