Ben idrara sıkışıktim doktorum 1saat gecikti çok kötü oldum hareket edemedim hemşire en sonunda kiyamadi zorluk çektiğimi görünce birazını yapabilirsin dediAşılama yaparken idrare sıkışık mi yaptınız
Siz nerde yaşıyorsunuz ben izmirde acaba büyük şehir olduğu için mi bilemedim beklemek en zoruBen bu sabah verdim sağlık ocağına öğleden sonra çıktı niye bu kadar uzuyor sizde ne saçma
En iyisi acil bu konuda ama onda da her hastane acili yapmiyor sanirim. Bazıları yapmadığını söylüyor. Geç olsun güç olmasın, pozitifle sonuclansin inşallahSiz nerde yaşıyorsunuz ben izmirde acaba büyük şehir olduğu için mi bilemedim beklemek en zoru
ya şeffaf akıntı oldu yumurtlamada şimdi ilişkiden sonra iğneden yani 5. Günüm beyaz böyle ip gibi bişey ve beyaz sulu akıntı oldu enfeksiyon için kaşıntı koku olması lazım bunlar yok akıntı da sürekli değil zaten bi kere olmuştu çok çok az peçete şimdide tuvaletimi yaptım klozette ip gibi bişey yüzüyor acaba böyle olup hamile olan var mi kiCanım benim başından beri bariz olan belirtim beyaz akıntımdı ama gaz sancım da oldu çok gaz vardı ben yediklerimdendir dedim kendimi inandırmamak içinnkendimi dinlediğim zamanlarda da minik minik kasık ağrılarım oldu ama öyle acayip belirtilerim olmadı çok ağrım falan da olmadı bir tek beyaz akıntı şüphelendirmişti beni şimdi de mesela kaşığımda minik ağrılar var
Sol kasigim çok agridi sonra alt karın bölgem ama adet agrisi gibi ağrılarım oldu belirti nasıl oluyor bilmiyorum yaniEn iyisi acil bu konuda ama onda da her hastane acili yapmiyor sanirim. Bazıları yapmadığını söylüyor. Geç olsun güç olmasın, pozitifle sonuclansin inşallahbelirtiniz var mıydı
Hiç kaset yapmadınız mı acabaSol kasigim çok agridi sonra alt karın bölgem ama adet agrisi gibi ağrılarım oldu belirti nasıl oluyor bilmiyorum yani
O bile kişiden kişiye degisiyordur. Bazen bu akintilar normal seyrinde oluyor ama biz regl öncesinde cok detaylı düşündüğümüz için ona yormuş da olabiliyoruz. Benim forumda okuyup denk geldiğim yumurtlama akintisi yumurtlamadan sonra devam etti hamileligimi öğrendim sonra yorumlarıydi. Çoğunluk olarak yani. Oladabilir olmayadabilir :)ya şeffaf akıntı oldu yumurtlamada şimdi ilişkiden sonra iğneden yani 5. Günüm beyaz böyle ip gibi bişey ve beyaz sulu akıntı oldu enfeksiyon için kaşıntı koku olması lazım bunlar yok akıntı da sürekli değil zaten bi kere olmuştu çok çok az peçete şimdide tuvaletimi yaptım klozette ip gibi bişey yüzüyor acaba böyle olup hamile olan var mi ki
Öyle dikkatinizi çeken bir şey oldu mu diye merak ettim. Aslında bunlar hem hamilelik hem regl belirtisi zaten. Ayrımını yapmak gerçekten zor. Umarım sizinki hamileliktendirSol kasigim çok agridi sonra alt karın bölgem ama adet agrisi gibi ağrılarım oldu belirti nasıl oluyor bilmiyorum yani
Bende bugün bel ağrısı ve regl ağrısına benzer ağrılar oldu akşam. İşten gelince oldu. Dinlenince geçti. Ben de sabah burayı okuyup bende de olması gerekiyor mu acaba bu belirtinin diye düşünüyordumHiç kaset yapmadınız mı acaba
Ay inşallah yaO bile kişiden kişiye degisiyordur. Bazen bu akintilar normal seyrinde oluyor ama biz regl öncesinde cok detaylı düşündüğümüz için ona yormuş da olabiliyoruz. Benim forumda okuyup denk geldiğim yumurtlama akintisi yumurtlamadan sonra devam etti hamileligimi öğrendim sonra yorumlarıydi. Çoğunluk olarak yani. Oladabilir olmayadabilir :)
Bende de oldu ama moralimi bozdu regl olacağımı düşündüm hiç geçmedi gün boyu, ara sıra azaldı şiddetlendi bele vurdu, ay bilmiyorum ya görücez az kaldı, kaset test yapmayı düşünüyor musun ? iğne etkimiz geçmiş midir? Bugün çatlatma 10. Gün aşılama 9. GünBende bugün bel ağrısı ve regl ağrısına benzer ağrılar oldu akşam. İşten gelince oldu. Dinlenince geçti. Ben de sabah burayı okuyup bende de olması gerekiyor mu acaba bu belirtinin diye düşünüyordum
Yok ben yapmayacağım canım. Cumartesi kan veririm herhalde direkt. Biri 10. Gün negatif çıktı 2 gün sonra tekrarladı pozitifti yazmıştı. İğne etkisi geçmiş mi diye bakarsın olmadı en azındanBende de oldu ama moralimi bozdu regl olacağımı düşündüm hiç geçmedi gün boyu, ara sıra azaldı şiddetlendi bele vurdu, ay bilmiyorum ya görücez az kaldı, kaset test yapmayı düşünüyor musun ? iğne etkimiz geçmiş midir? Bugün çatlatma 10. Gün aşılama 9. Gün
Cesaret edemedim aslında daha öncekinde yapmıştım çift çizgi gördüm çok umutlandım sonra adet oldum çok üzüldüm bidaha zor yaparımHiç kaset yapmadınız mı acaba
İnşallah güzel haberler alırızÖyle dikkatinizi çeken bir şey oldu mu diye merak ettim. Aslında bunlar hem hamilelik hem regl belirtisi zaten. Ayrımını yapmak gerçekten zor. Umarım sizinki hamileliktendir
Yok hep süt gibiydi bende genelde böyle oluyor şeffaf akıntım olmuyor pek çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun, gozun aydın. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah
Akıntı normal beyaz akıntı şeklinde miydi şeffaf yumurtlama akintisi şeklinde miydi merak ettim. Benim konuda da bunu konuşmuştuk. Asilamadan sonra 2 gün boyunca yumurtlama akintisi devam etti benim sanirim senin de öyleydi. Benzer belirti olursa belki sonuç da aynı olur diye sorayım dedimşu an bende de beyaz bir akıntı var süt gibi sadece
Yok öyle yapmadı benim doktorumAşılama yaparken idrare sıkışık mi yaptınız
Olabilir ben tokattayım ondan dolayı hemen çıkmıştır inşallah güzel haberler alırsınızSiz nerde yaşıyorsunuz ben izmirde acaba büyük şehir olduğu için mi bilemedim beklemek en zoru
Senin kaçıncı günun canım. Ben de beyaz akıntı yoktu malesef sürecin başından beri. O yüzden ümit de yok birazHayırlı olsun, gozun aydın. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah
Akıntı normal beyaz akıntı şeklinde miydi şeffaf yumurtlama akintisi şeklinde miydi merak ettim. Benim konuda da bunu konuşmuştuk. Asilamadan sonra 2 gün boyunca yumurtlama akintisi devam etti benim sanirim senin de öyleydi. Benzer belirti olursa belki sonuç da aynı olur diye sorayım dedimşu an bende de beyaz bir akıntı var süt gibi sadece
Canım senin regl tarihin ne kadar geçti şuan. Benim de 1-2-3 martta regl olacağım ve kasığım ağrıyor bildiğimiz regl ağrısıSol kasigim çok agridi sonra alt karın bölgem ama adet agrisi gibi ağrılarım oldu belirti nasıl oluyor bilmiyorum yani
Canım senin regl tarihi ne zaman. Benim 3 gün var ve aşırı regl ve bel ağrım varBende bugün bel ağrısı ve regl ağrısına benzer ağrılar oldu akşam. İşten gelince oldu. Dinlenince geçti. Ben de sabah burayı okuyup bende de olması gerekiyor mu acaba bu belirtinin diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?