Aşılama süreci

Canım benim başından beri bariz olan belirtim beyaz akıntımdı ama gaz sancım da oldu çok gaz vardı ben yediklerimdendir dedim kendimi inandırmamak içinnkendimi dinlediğim zamanlarda da minik minik kasık ağrılarım oldu ama öyle acayip belirtilerim olmadı çok ağrım falan da olmadı bir tek beyaz akıntı şüphelendirmişti beni şimdi de mesela kaşığımda minik ağrılar var

Tamam canım teşekkür ederiz bize de dua et senin duan kabul olur hamilesin

merhaba beta hcg değerim
23 şubatta değerim 33,53
26 Şubat değerim 81,3
Acaba normal mi sonuçlar yorum yaparsanız çok sevinirim çatlatma iğnesi ile hamile kaldım

merhaba beta hcg değerim
23 şubatta değerim 33,53
26 Şubat değerim 81,3
Acaba normal mi sonuçlar yorum yaparsanız çok sevinirim çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
Normal 2 günde iki katı artması gerekiyor ilk kan testini kaçıncı günde verdin

Kan testi sonucum çıktı 123 daha minicik
Hayırlı olsun, gozun aydın. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah
Akıntı normal beyaz akıntı şeklinde miydi şeffaf yumurtlama akintisi şeklinde miydi merak ettim. Benim konuda da bunu konuşmuştuk. Asilamadan sonra 2 gün boyunca yumurtlama akintisi devam etti benim sanirim senin de öyleydi. Benzer belirti olursa belki sonuç da aynı olur diye sorayım dedim şu an bende de beyaz bir akıntı var süt gibi sadece

Aşılama yaparken idrare sıkışık mi yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…