Amin canımmm dualarım sizinle Allahım inşallah sizin bebişler de tutmuşturAyyyy maşallah yaaaa Anne ben buradayım diuo sana Allah'ım bize de nasip etsin canım. Hayırlıca kucağına al bebisini inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımmm dualarım sizinle Allahım inşallah sizin bebişler de tutmuşturAyyyy maşallah yaaaa Anne ben buradayım diuo sana Allah'ım bize de nasip etsin canım. Hayırlıca kucağına al bebisini inşaallah
İnşaallah canım benimAmin canımmm dualarım sizinle Allahım inşallah sizin bebişler de tutmuştur
Canım benim başından beri bariz olan belirtim beyaz akıntımdı ama gaz sancım da oldu çok gaz vardı ben yediklerimdendir dedim kendimi inandırmamak içinnkendimi dinlediğim zamanlarda da minik minik kasık ağrılarım oldu ama öyle acayip belirtilerim olmadı çok ağrım falan da olmadı bir tek beyaz akıntı şüphelendirmişti beni şimdi de mesela kaşığımda minik ağrılar varCanım buraya hatırladığın kadarıyla bir ayın nasıl geçti yazar mısın. Bizden sonra burayı okuyanlara umut olsun. Hem de biz bundan sonra aşılama yaparsak bilgimiz olsun. Gaz sancisi vs oldu mu . Gün gün hatırladığın kadar yaşadıklarını yazar mısın
Kan testi sonucum çıktı 123 daha minicikİnşaallah canım benim
Tamam canım teşekkür ederiz bize de dua et senin duan kabul olur hamilesinCanım benim başından beri bariz olan belirtim beyaz akıntımdı ama gaz sancım da oldu çok gaz vardı ben yediklerimdendir dedim kendimi inandırmamak içinnkendimi dinlediğim zamanlarda da minik minik kasık ağrılarım oldu ama öyle acayip belirtilerim olmadı çok ağrım falan da olmadı bir tek beyaz akıntı şüphelendirmişti beni şimdi de mesela kaşığımda minik ağrılar var
Ben onu yerimmmm yerrrrrrKan testi sonucum çıktı 123 daha minicik
13 canım dun sağlık ocağına kan verdim hâlâ sonuç çıkmadıSenin kaçıncı gün canim
Ayyyy inşaallah olumludur ya bugün burada bir arkadaşımız mutlu haber aldı yüzümüz güldü. Sen de güzel haberlerle gel bebiş haberiyle gel bize lütfen yaz buraya.13 canım dun sağlık ocağına kan verdim hâlâ sonuç çıkmadı
Çok sevindim inşallah bizlerde yaşarız bu sevinçleriKan testi sonucum çıktı 123 daha minicik
Maşallah canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKan testi sonucum çıktı 123 daha minicik
Canım idrar testi yapmadın mıÇok sevindim inşallah bizlerde yaşarız bu sevinçleri
İnşallah Allahım hepimize nasip etsin sağlıcakla bebeklerimize kavuşalımÇok sevindim inşallah bizlerde yaşarız bu sevinçleri
Normal 2 günde iki katı artması gerekiyor ilk kan testini kaçıncı günde verdinmerhaba beta hcg değerim
23 şubatta değerim 33,53
26 Şubat değerim 81,3
Acaba normal mi sonuçlar yorum yaparsanız çok sevinirim çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
İnşallah sizde bir kaç güne mutlu haberi alırsınızMaşallah canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben bu sabah verdim sağlık ocağına öğleden sonra çıktı niye bu kadar uzuyor sizde ne saçma13 canım dun sağlık ocağına kan verdim hâlâ sonuç çıkmadı
Hayırlı olsun, gozun aydın. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder inşallahKan testi sonucum çıktı 123 daha minicik
Aşılama yaparken idrare sıkışık mi yaptınızBen bu sabah verdim sağlık ocağına öğleden sonra çıktı niye bu kadar uzuyor sizde ne saçma
Aşılama yaparken idrare sıkışık mi yaptınızHayırlı olsun, gozun aydın. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah
Akıntı normal beyaz akıntı şeklinde miydi şeffaf yumurtlama akintisi şeklinde miydi merak ettim. Benim konuda da bunu konuşmuştuk. Asilamadan sonra 2 gün boyunca yumurtlama akintisi devam etti benim sanirim senin de öyleydi. Benzer belirti olursa belki sonuç da aynı olur diye sorayım dedim şu an bende de beyaz bir akıntı var süt gibi sadece
Yok hayır. Ben özellikle sordum hatta. Doktorum öyle gelme dedi aşılama öncesinde de lavaboya gittin mi diye sordu özellikle.Aşılama yaparken idrare sıkışık mi yaptınız