Azı gitti çoğu kaldı desene hahaahah. Seni çok seviyorum yaNormalde kaldı 8 günerken yapmazsak eğer
Direkt engel değil ama yumurta kalitesini etkiliyor diye biliyorum. Yani normal seviyelerdeyse şans daha da artıyor.Kızlar acaba d vitamini hamileliğe engel mi
D vitamini düşük olan var mi
Ahhaha ayy bende seni tursicimmAzı gitti çoğu kaldı desene hahaahah. Seni çok seviyorum yaaynı gün ya bir de kendimi çok iyi hissediyorum böyle olunca
İnşaallah canımAhhaha ayy bende seni tursicimminanıyorum olacak insallaj
Napiyosun canim. Ben bugün turp gibiyim masallahAhhaha ayy bende seni tursicimminanıyorum olacak insallaj
AminnnnnnAaa bilmiyodumRabbim o iki çizgiden sonra hayırlıca kucağımıza almayı da nasip etsin. Dünyası güzel ahireti güzel evlatlar nasip etsin. Yüzü güzel ömrü güzel evlatlar nasip etsin inşaallah
Bende hiç dikkat etmedim canım zaten öyle yatmaya falan gerek yok ki doktor normal hayata devam diyor benim hiç umudum yok kızlar ya olsa göğüs hassasiyeti yada kasıkta hafif ağrı falan belirti olurdu tutmadı benimki bence test yapma zamanım yaklaşınca bende umutsuzluk başladı yineNapiyosun canim. Ben bugün turp gibiyim masallahyarım saat temizlik yapınca belim ağrıyor sadece dinlenip tekrar yapuyorum. Bu arada tüm evin işleri ben de sorun olur mu acaba ya. Dikkatli olamadım hiç
Canım göğüs hassasiyeti bende de yok. Benim adet belirtilerim başladıAminnnnnn
Bende hiç dikkat etmedim canım zaten öyle yatmaya falan gerek yok ki doktor normal hayata devam diyor benim hiç umudum yok kızlar ya olsa göğüs hassasiyeti yada kasıkta hafif ağrı falan belirti olurdu tutmadı benimki bence test yapma zamanım yaklaşınca bende umutsuzluk başladı yine
Yarın yaparım da kan mı versem gebelik testi mi alsam bilemedim yarın aşılama gününü sayarsak 13. GünCanım göğüs hassasiyeti bende de yok. Benim adet belirtilerim başladısenin test gününe kaç gün kaldı şimdi
Canım gebelik testinde geç döllenmeyse çıkmayabilir kan testi daha net sonuç verir. Ama sabah erkenden test de yapanilirisn buraya haber etmeyi unutma mutluluktanYarın yaparım da kan mı versem gebelik testi mi alsam bilemedim yarın aşılama gününü sayarsak 13. Gün
Yok canım kesinlikle ilk buraya yazarım zaten kimsenin haberi yok ben kimseye söylemedim aşılamayı benim beyaz akıntı hala devam ediyor şimdi fark ettim dışardaydım test alacaktım dayanamam yaparım diye almadımCanım gebelik testinde geç döllenmeyse çıkmayabilir kan testi daha net sonuç verir. Ama sabah erkenden test de yapanilirisn buraya haber etmeyi unutma mutluluktan
Yaaa ben de cesaret edemezdim sanırım. Ben de hâlâ beyaz akıntı yok. Ben adetten 1 hafta önce adet ağrım olurdu, ayaklarım üşürdu ve ishal olurdum. Bugün 6 gün var adetime ve tüm belirtiler başladıYok canım kesinlikle ilk buraya yazarım zaten kimsenin haberi yok ben kimseye söylemedim aşılamayı benim beyaz akıntı hala devam ediyor şimdi fark ettim dışardaydım test alacaktım dayanamam yaparım diye almadım
Benimde adetime 6 gün var kaç günde bir adet görüyorsunYaaa ben de cesaret edemezdim sanırım. Ben de hâlâ beyaz akıntı yok. Ben adetten 1 hafta önce adet ağrım olurdu, ayaklarım üşürdu ve ishal olurdum. Bugün 6 gün var adetime ve tüm belirtiler başladıah ah .
Benim de 6 gün var canım. 28,30. 28 olursa 1 Mart , 30 olursa 3 Mart. Heyecanla bekliyorum senin sonuçlarını canimBenimde adetime 6 gün var kaç günde bir adet görüyorsun
Canım Instagram da bir sayfa var tüp bebek polikistik over diye. Oraya yazanları okudum. Aşılaması baya tutan da var umitlendim. Birkaçına yazdım belirtilerini soracağımAhhaha ayy bende seni tursicimminanıyorum olacak insallaj
Ayy banada yaz merak ettim cevaplarıCanım Instagram da bir sayfa var tüp bebek polikistik over diye. Oraya yazanları okudum. Aşılaması baya tutan da var umitlendim. Birkaçına yazdım belirtilerini soracağım
Mrb kizlar bende şubat 16nda oldum yarın gidip kan testi yaptircam adet agriisi gibi ağrılar yaşadım ozellik asilamadan sonra kanama ve sol kasikt çok ağrım oldu bi ark. Var oda tüp bebekten hamile kaldı benimde aynı şekilde adet olacak mis gibi ağrılarım oldu demişti inşallah bizimde öyle olur hayırlı haberlerinizi bekliyorumAyy banada yaz merak ettim cevapları
İnşallajh bebiştendir rabbim nasl etsin hepimizeMrb kizlar bende şubat 16nda oldum yarın gidip kan testi yaptircam adet agriisi gibi ağrılar yaşadım ozellik asilamadan sonra kanama ve sol kasikt çok ağrım oldu bi ark. Var oda tüp bebekten hamile kaldı benimde aynı şekilde adet olacak mis gibi ağrılarım oldu demişti inşallah bizimde öyle olur hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Yaaa bana ümit oldunMrb kizlar bende şubat 16nda oldum yarın gidip kan testi yaptircam adet agriisi gibi ağrılar yaşadım ozellik asilamadan sonra kanama ve sol kasikt çok ağrım oldu bi ark. Var oda tüp bebekten hamile kaldı benimde aynı şekilde adet olacak mis gibi ağrılarım oldu demişti inşallah bizimde öyle olur hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Buraya da haber eder misin sonucuMrb kizlar bende şubat 16nda oldum yarın gidip kan testi yaptircam adet agriisi gibi ağrılar yaşadım ozellik asilamadan sonra kanama ve sol kasikt çok ağrım oldu bi ark. Var oda tüp bebekten hamile kaldı benimde aynı şekilde adet olacak mis gibi ağrılarım oldu demişti inşallah bizimde öyle olur hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Bugün adet ağrısı , bel ağrısı mide bulantısı ve kabızlık var canım. Sen de durumlar neİnşallajh bebiştendir rabbim nasl etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?