• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Ahhaha ayy bende seni tursicimm 🫠♥️😘 inanıyorum olacak insallaj
Napiyosun canim. Ben bugün turp gibiyim masallah ♥️ yarım saat temizlik yapınca belim ağrıyor sadece dinlenip tekrar yapuyorum. Bu arada tüm evin işleri ben de sorun olur mu acaba ya. Dikkatli olamadım hiç 🥺

Aaa bilmiyodum 🥺 Rabbim o iki çizgiden sonra hayırlıca kucağımıza almayı da nasip etsin. Dünyası güzel ahireti güzel evlatlar nasip etsin. Yüzü güzel ömrü güzel evlatlar nasip etsin inşaallah ♥️
Aminnnnnn
Napiyosun canim. Ben bugün turp gibiyim masallah ♥️ yarım saat temizlik yapınca belim ağrıyor sadece dinlenip tekrar yapuyorum. Bu arada tüm evin işleri ben de sorun olur mu acaba ya. Dikkatli olamadım hiç
Bende hiç dikkat etmedim canım zaten öyle yatmaya falan gerek yok ki doktor normal hayata devam diyor benim hiç umudum yok kızlar ya olsa göğüs hassasiyeti yada kasıkta hafif ağrı falan belirti olurdu tutmadı benimki bence test yapma zamanım yaklaşınca bende umutsuzluk başladı yine 😒

Aminnnnnn

Bende hiç dikkat etmedim canım zaten öyle yatmaya falan gerek yok ki doktor normal hayata devam diyor benim hiç umudum yok kızlar ya olsa göğüs hassasiyeti yada kasıkta hafif ağrı falan belirti olurdu tutmadı benimki bence test yapma zamanım yaklaşınca bende umutsuzluk başladı yine 😒
Canım göğüs hassasiyeti bende de yok. Benim adet belirtilerim başladı 😭 senin test gününe kaç gün kaldı şimdi

Yarın yaparım da kan mı versem gebelik testi mi alsam bilemedim yarın aşılama gününü sayarsak 13. Gün
Canım gebelik testinde geç döllenmeyse çıkmayabilir kan testi daha net sonuç verir. Ama sabah erkenden test de yapanilirisn buraya haber etmeyi unutma mutluluktan ♥️

Canım gebelik testinde geç döllenmeyse çıkmayabilir kan testi daha net sonuç verir. Ama sabah erkenden test de yapanilirisn buraya haber etmeyi unutma mutluluktan ♥️
Yok canım kesinlikle ilk buraya yazarım zaten kimsenin haberi yok ben kimseye söylemedim aşılamayı benim beyaz akıntı hala devam ediyor şimdi fark ettim dışardaydım test alacaktım dayanamam yaparım diye almadım 😂

Yok canım kesinlikle ilk buraya yazarım zaten kimsenin haberi yok ben kimseye söylemedim aşılamayı benim beyaz akıntı hala devam ediyor şimdi fark ettim dışardaydım test alacaktım dayanamam yaparım diye almadım 😂
Yaaa ben de cesaret edemezdim sanırım. Ben de hâlâ beyaz akıntı yok. Ben adetten 1 hafta önce adet ağrım olurdu, ayaklarım üşürdu ve ishal olurdum. Bugün 6 gün var adetime ve tüm belirtiler başladı 😭🥺 ah ah .

Yaaa ben de cesaret edemezdim sanırım. Ben de hâlâ beyaz akıntı yok. Ben adetten 1 hafta önce adet ağrım olurdu, ayaklarım üşürdu ve ishal olurdum. Bugün 6 gün var adetime ve tüm belirtiler başladı 😭🥺 ah ah .
Benimde adetime 6 gün var kaç günde bir adet görüyorsun

Ayy banada yaz merak ettim cevapları 🥳
Mrb kizlar bende şubat 16nda oldum yarın gidip kan testi yaptircam adet agriisi gibi ağrılar yaşadım ozellik asilamadan sonra kanama ve sol kasikt çok ağrım oldu bi ark. Var oda tüp bebekten hamile kaldı benimde aynı şekilde adet olacak mis gibi ağrılarım oldu demişti inşallah bizimde öyle olur hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Mrb kizlar bende şubat 16nda oldum yarın gidip kan testi yaptircam adet agriisi gibi ağrılar yaşadım ozellik asilamadan sonra kanama ve sol kasikt çok ağrım oldu bi ark. Var oda tüp bebekten hamile kaldı benimde aynı şekilde adet olacak mis gibi ağrılarım oldu demişti inşallah bizimde öyle olur hayırlı haberlerinizi bekliyorum
İnşallajh bebiştendir rabbim nasl etsin hepimize ♥️

Yaaa bana ümit oldun 🥺 benim de adet ağrılarım var ve dün o kadar kötü oldum ki 😭 lütfen bebistej olsun ya

Buraya da haber eder misin sonucu ♥️

Back