• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

İnş canım . Artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Yaz ayına kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum.
D vitamini kullanacam biraz
Evet dinlen biraz oyalanacak seveceğin bir şeyler yap ben şimdiden adet olursam diye kendime mutlu olacağım şeyler planlıyorum kafamın dağılacağı şeyler düşünüyorum
Ovitrelle iğnesinin etkisiyle hamilelik testleri çift çizgi çıkıyormuş çok.mErak ettim acaba olacakmı 🙈 yapsakmı kız T Tursihan H heyybaby
yok kız ben yapmam😂 ay zaten doğru sonuç vermiyor durduk yere strese gerek yok ben daha önce çift çizgi gördüm güzel sonuçlanmadı onun için hiç gözüm yok çift çizgide Allah sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻☺️

Bebeğim bende sağda vardı dün, bugün pek bişe hissetmiyorum biraz bele vuruyor gibi, duphason ilacı kullanıyorum ya bence onun etkisi, doktor sana ne ilacı verdi aşılamadan sonra
Akıntınız var mı bende bu ara çoğaldı

Ben aşılama yaptirdigima pişman oldum canım 🥺 gerçekten çok ağrıyor benim. Bir de lekelenme oluyor hep. İlişkiye giremiyorum acısından
Yok canım böyle düşünme perde olduğunu nasıl anlayacaktın onun için olmadı senin demek ki ilk seferde tutar bence

Back