Bebeğim bende sağda vardı dün, bugün pek bişe hissetmiyorum biraz bele vuruyor gibi, duphason ilacı kullanıyorum ya bence onun etkisi, doktor sana ne ilacı verdi aşılamadan sonraAyyyy feb yabenim sol kasık hâlâ rahatsız ediyor sen iyi misin nasılsın
Bana hiçbir ilaç vermedi canım. Ne için ilaç verdi ki sana doktorBebeğim bende sağda vardı dün, bugün pek bişe hissetmiyorum biraz bele vuruyor gibi, duphason ilacı kullanıyorum ya bence onun etkisi, doktor sana ne ilacı verdi aşılamadan sonra
Progesteron içeren bi ilaç kullanman gerek, bugün git doktoruna sor yada konuş canım, ben öyle biliyorum kullanmak gerekiyor mutlaka diyeBana hiçbir ilaç vermedi canım. Ne için ilaç verdi ki sana doktor
Doktor regl olursan gel dedi banaProgesteron içeren bi ilaç kullanman gerek, bugün git doktoruna sor yada konuş canım, ben öyle biliyorum kullanmak gerekiyor mutlaka diye
Ya çok. Enteresan geldi hiç bilgi verilmemiş, ama senin durumun farklımı bilemem tabi canım belki bi bildiği vardırDoktor regl olursan gel dedi banaofff bu doktor beni benden alıyor ya niye böyle yapıyor
Bilmiyorum canım gerçekten öyle hiçbir bilgi vermedi. Aklımda soru işareti bırakıyor. Bu ay aşılama tutmazsa farklı doktor bakacagimYa çok. Enteresan geldi hiç bilgi verilmemiş, ama senin durumun farklımı bilemem tabi canım belki bi bildiği vardır
Canım senin ağrın geçti mi tamamen benim de belim de ağrı var bugün
Belim ağrıyor canım benim, belde saplanma var sağ taraftaCanım senin ağrın geçti mi tamamen benim de belim de ağrı var bugün
Kasık geçti miBelim ağrıyor canım benim, belde saplanma var sağ tarafta
Canım ben 2,5 litrelik su bile kaldirsam kasığımda ağrı oluyor sorun ben de mi yaBelim ağrıyor canım benim, belde saplanma var sağ tarafta
Çok HafifKasık geçti mi
Dua et bi şey olmaz canıkomCanım ben 2,5 litrelik su bile kaldirsam kasığımda ağrı oluyor sorun ben de mi ya
Sen de oluyor mu ağrı bir şey kaldırıncaDua et bi şey olmaz canıkom
Oluyor bazen yürürken bileSen de oluyor mu ağrı bir şey kaldırınca
Normal demek ki canımOluyor bazen yürürken bile
Tabi tabi sıkma canını , çok merak ediyorum ya 11. Günden itirbaren test yapıcam benNormal demek ki canım
Hangi tarihte yapabiliyoruz canım biliyo.musun. 11. Gün muTabi tabi sıkma canını , çok merak ediyorum ya 11. Günden itirbaren test yapıcam ben
Evet 11. Günden itibaren yapabilirsin cnmHangi tarihte yapabiliyoruz canım biliyo.musun. 11. Gün mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?