Aşılama süreci

Benim inancım da hep var. Kızımız olursa adını mihra koymayı çok istiyorduk o yüzden burdaki kullanıcı adımı da mihra yaptım
Yaaa ne güzel biz evlediğimizden beri kayınvalidem kız olursa benim adımı erkek olursa kocamın adını koyacaksınız diuodu. Ben de eşime kızıyordum ben koymam diye. Ama şimdi hasret kaldım evlada. İnşaallah olsun da ismi ne olursa olsun diuorum

Benim kaynanamda erkek olursa ismini kendi koymak istiyo, bide kendisine hatice anne demesini istiyor ne değişik bu kaynanalar ya benmi doğuracam senmi , bende kırmıyorum olur anne diyorum hahah

Benim kaynanamda erkek olursa ismini kendi koymak istiyo, bide kendisine hatice anne demesini istiyor ne değişik bu kaynanalar ya benmi doğuracam senmi , bende kırmıyorum olur anne diyorum hahah
Ben de olur diyorum ama sonra eşime diyorum hayır desene diye. Bazen düşünüyorum olmayan çocuğu şimdiden düşündün başına bunlar geldi diye kendime sinirleniyorum

Yumurtlama dönemlerinde akıntı oluyormuydu sıvı beyaz şekilde
Yok olmadı bu ara oldu hatta tedirgin de oldum acaba yumurtam geç mi çatladı diye benim hiç bir şeyime bakılmadı özel hastane olduğu halde burda gördüm amh ya e bilmem ne bir şeylere bakılmış hep işlem öncesi ultrasonda bakar çatlamış mı yumurta görünüyor mı diye ona da bakmadı eşim dışarda sormuş hocam baktınız mı yumurta çatlamış mı diye onu bilemeyiz demiş sadece

Yumurtlama dönemlerinde akıntı oluyormuydu sıvı beyaz şekilde
Aşılamadan önce ovulasyonla takip ediyordum yumurta büyüdüğünde pik gördüğümde akıntılarım oluyordu aşılama öncesinde yumurtalara gidönemim ve adetime yakın zamanlarda olur beyaz akıntım

Sanırım hasta oluyorum.
Test yaptınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…