Daha genciz ya
Aa yaşıtmışızBenim 26 canım senin kac
Hayır aşılama olmadım ama dusunuyorduk ilerleyen zamanlarda aşılamayı o yüzden süreci bilmediğim için buraya yazdım bilgi edinmek adınaSen aşılamamı olmuştun mihra
Benim inancım da hep var. Kızımız olursa adını mihra koymayı çok istiyorduk o yüzden burdaki kullanıcı adımı da mihra yaptım30 olmadan 2 çocuk yapacağız inanıyorum
Yaaa ne güzelBenim inancım da hep var. Kızımız olursa adını mihra koymayı çok istiyorduk o yüzden burdaki kullanıcı adımı da mihra yaptım
Benim kaynanamda erkek olursa ismini kendi koymak istiyo, bide kendisine hatice anne demesini istiyorYaaa ne güzelbiz evlediğimizden beri kayınvalidem kız olursa benim adımı erkek olursa kocamın adını koyacaksınız diuodu. Ben de eşime kızıyordum ben koymam diye. Ama şimdi hasret kaldım evlada. İnşaallah olsun da ismi ne olursa olsun diuorum
Ben de olur diyorum ama sonra eşime diyorum hayır desene diye. Bazen düşünüyorum olmayan çocuğu şimdiden düşündün başına bunlar geldi diye kendime sinirleniyorumBenim kaynanamda erkek olursa ismini kendi koymak istiyo, bide kendisine hatice anne demesini istiyorne değişik bu kaynanalar ya benmi doğuracam senmi , bende kırmıyorum olur anne diyorum hahah
Ama Çok değişik bi kompleks bence, ben istemem böylr bi şey,Ben de olur diyorum ama sonra eşime diyorum hayır desene diye. Bazen düşünüyorum olmayan çocuğu şimdiden düşündün başına bunlar geldi diye kendime sinirleniyorum
Ben de istemiyodum ama şimdi diyorum yeter ki olsun ismi önemli değilAma Çok değişik bi kompleks bence, ben istemem böylr bi şey,
Benim ilk gün çok az akıntım oldu sonra geçti bu aralar arttı bir kaç gündürBeyaz akıntı yumurta çatladıni gosterirmis öyle diyolae. Ben de hiç olmadı akıntıakıntı oldu mu sizin aşılama ilk gunlerinde
Senin 7. Gün dimi bugünBenim ilk gün çok az akıntım oldu sonra geçti bu aralar arttı bir kaç gündür
Aşılama gününü bir kabul edersek öyle oluyormuş galiba 7 gün olduSenin 7. Gün dimi bugün
Yumurtlama dönemlerinde akıntı oluyormuydu sıvı beyaz şekildeAşılama gününü bir kabul edersek öyle oluyormuş galiba 7 gün oldu
Yok olmadı bu ara oldu hatta tedirgin de oldum acaba yumurtam geç mi çatladı diye benim hiç bir şeyime bakılmadı özel hastane olduğu halde burda gördüm amh ya e bilmem ne bir şeylere bakılmış hep işlem öncesi ultrasonda bakar çatlamış mı yumurta görünüyor mı diye ona da bakmadı eşim dışarda sormuş hocam baktınız mı yumurta çatlamış mı diye onu bilemeyiz demiş sadeceYumurtlama dönemlerinde akıntı oluyormuydu sıvı beyaz şekilde
Aşılamadan önce ovulasyonla takip ediyordum yumurta büyüdüğünde pik gördüğümde akıntılarım oluyordu aşılama öncesinde yumurtalara gidönemim ve adetime yakın zamanlarda olur beyaz akıntımYumurtlama dönemlerinde akıntı oluyormuydu sıvı beyaz şekilde
Sonucunuz ne oldu acabaBenimde aşılamamın 12.gunu.
Progesteron diye ilaç kullandım. Aşırı göğüs ağrısı ,gaz ve sol kasagima giren kramplar ve bacağıma vuruyor.
İlacın etkisi mi yoksa hamilelik mi?
Sizce
Sanırım hasta oluyorum.Sonucunuz ne oldu acaba
Yok olmadı bu ara oldu hatta tedirgin de oldum acaba yumurtam geç mi çatladı diye benim hiç bir şeyime bakılmadı özel hastane olduğu halde burda gördüm amh ya e bilmem ne bir şeylere bakılmış hep işlem öncesi ultrasonda bakar çatlamış mı yumurta görünüyor mı diye ona da bakmadı eşim dışarda sormuş hocam baktınız mı yumurta çatlamış mı diye onu bilemeyiz demiş sadece
Test yaptınızmıSanırım hasta oluyorum.
Bugün kan verdim, yarın çıkar.Test yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?