Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun inşallah inşallahta pozitif çıkar ve sizi şaşı
Keşke :)) ama sanırım bu gidişle biraz zor hamile kalırım. Mucize gibi bir şey olur benim için.hayırlısı olsun inşallah inşallahta pozitif çıkar ve sizi şaşırtır
Niye canım ne sorun varKeşke :)) ama sanırım bu gidişle biraz zor hamile kalırım. Mucize gibi bir şey olur benim için.
hayırlısı olsun inşallah inşallahta pozitif çıkar ve sizi şaşı
Keşke :)) ama sanırım bu gidişle biraz zor hamile kalırım. Mucize gibi bir şey olur benim için.hayırlısı olsun inşallah inşallahta pozitif çıkar ve sizi şaşırtır
Hiçbir sorun yok. Sadece olmuyor .Niye canım ne sorun var
Çok üzüldüm inşallah bir an önce hiç ummadığın bir anda sürpriz yapar gelir bebeğin hepimiz kavuşuruz yavrumuza kalpten diliyorum bunuKeşke :)) ama sanırım bu gidişle biraz zor hamile kalırım. Mucize gibi bir şey olur benim için.
Hiçbir sorun yok. Sadece olmuyor .
Akıntım kahverengi oldu adet oluyorum.
Geri kalan arkadaşlara başarılar diliyorum inş olumlu sonuçlanır.
Biraz ağladım duş aldım şimdi biraz daha iyiyim
İnş canım . Artık ne yapacağımı bilmiyorum.Çok üzüldüm inşallah bir an önce hiç ummadığın bir anda sürpriz yapar gelir bebeğin hepimiz kavuşuruz yavrumuza kalpten diliyorum bunu
Benimde hafif pcos var sadece defalarca denedik olmadı bu ay aşılamayla denedik bekliyorum bende üzüldüm canım bende umudumu kaybetme aşamasındayım bırakıcam dediğin gibi artık zorlamıycam doktorla falan süreç çok yıpratıyorKeşke :)) ama sanırım bu gidişle biraz zor hamile kalırım. Mucize gibi bir şey olur benim için.
Hiçbir sorun yok. Sadece olmuyor .
Akıntım kahverengi oldu adet oluyorum.
Geri kalan arkadaşlara başarılar diliyorum inş olumlu sonuçlanır.
Biraz ağladım duş aldım şimdi biraz daha iyiyim
İlk gittiğim yer pcos var dedi.Benimde hafif pcos var sadece defalarca denedik olmadı bu ay aşılamayla denedik bekliyorum bende üzüldüm canım bende umudumu kaybetme aşamasındayım bırakıcam dediğin gibi artık zorlamıycam doktorla falan süreç çok yıpratıyor
Kaç yaşındasın canım kaç yıldır deniyosun, pes etme rabbim vi gün nasip edecek inşallah hepimizeİlk gittiğim yer pcos var dedi.
Gecen Erzurumdaki doktora gittim pcos falan yok dedi.
Bir şey yoksa niye olmuyor.
Aşılama gününü bir kabul edersek öyle oluyormuş galiba 7 gün oldu
Canım belli olmaz. Sen de benim gibi sabirsizsib galiba regl belirtisi var miKızlar Adetime 3 gun var aşılama oldum ayın 8 inde erken gebelik testi aldım negatif cıktı.heralde pozitif olmaz bu saatten sonra.
Hemde fazlaca bu saatten sonra pozitif olmaz heralde. Belimde agri var akintim var birde mide agrisi basladi hic boyle agrimazdi anlamadim.Canım belli olmaz. Sen de benim gibi sabirsizsib galiba regl belirtisi var mi
1 yıl olacak deniyoruz .Kaç yaşındasın canım kaç yıldır deniyosun, pes etme rabbim vi gün nasip edecek inşallah hepimize
Ayhahaua git al kendine test yapıcaz şurda ne kaldı 9- 10 günEvet canim iğne hamilelik hormonu olduğu için çift çizgi çıkıyormuş benim testim yok yapamam
Ben ismimi değiştirdim tandınmıEvet canim iğne hamilelik hormonu olduğu için çift çizgi çıkıyormuş benim testim yok yapamam
Yok canımAyhahaua git al kendine test yapıcaz şurda ne kaldı 9- 10 gün
Yok canım tanıyadim feb misin yoksaaaBen ismimi değiştirdim tandınmı
Evet feb benYok canım
Yok canım tanıyadim feb misin yoksaaa
Yukarılar bak anlarsın konuşmalardanYok canım
Yok canım tanıyadim feb misin yoksaaa
Ayyyy feb ya benim sol kasık hâlâ rahatsız ediyor sen iyi misin nasılsınEvet feb ben