- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
Gonalf 450 kullandimgonalf mi kullandınz ne kullandiniz aşilama öncesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gonalf 450 kullandimgonalf mi kullandınz ne kullandiniz aşilama öncesi
ben de öyle kaç yumurta olduGonalf 450 kullandim
Sol da 1 sag da 2 taneben de öyle kaç yumurta oldu
bnmde öyleSol da 1 sag da 2 tane
İnsallahh bebislerimiz de olurbnmde öyle
inşallahİnsallahh bebislerimiz de olur
Yani yumurta oluşumunu ilaçla takip ettikleri için sanırımneden acaba 2de oran daha yüksek anlamiyorum acaba daha fazla yumurta olur die mi düşünülüyor
tebrikler çok bariz hamilesiniz. neden kafanız karıştı peki pozitif olunca çift çizgi çıktığı yazıyor mesela böyle testlerin prospektüslerinde. şapkadan tavşan çıkarmaya çalışır gibi gölge çizgiden gebelik yakalamaya çalışan onca kadın var ki bu kadar bariz testi atmanız değişik geldi. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Ya açıkçası ben bu ay aşılama sürecine başlayacaktım. Şimdi bir anda böyle pozitif görünce çok şaşırdım açıkçasıtebrikler çok bariz hamilesiniz. neden kafanız karıştı peki pozitif olunca çift çizgi çıktığı yazıyor mesela böyle testlerin prospektüslerinde. şapkadan tavşan çıkarmaya çalışır gibi gölge çizgiden gebelik yakalamaya çalışan onca kadın var ki bu kadar bariz testi atmanız değişik geldi. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Gözünüz aydın bence vakit kaybetmeden kan verin netleşsin hsg sonrası gebe kalması daha kolay olur diyorlardı ondan olabilir sadece yeni 2 hafta olmuş yumurtlama döneminde olmuş olsa bile bu kadar net çıkması beni de şaşırttı adetten 3 4 önce bile bu kadar net çizgi çıkmıyor inşallah meleğiniz sizinledir kan testi verirseniz paylaşırsanız sevinirimBir de 2 hafta önce vajinal ultrasona girdim ve doktor hiç bişry söylemedi. Bu kadar kısa sürede erken gebelik testinin bu kadar net çıkması kafa karıştırıcı gibi geldi. Yanlış olması mümkün müdür acaba
Test için en az 12. Gün yapılması lazım yanıltabilir çünküKızlar bende bu ay femara ve çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonraki 7 günüm dün ara ara sağ Kasgimda batma ve ağrı hissettim dün test yaptım ama iğneden dolayı pozitif çıkıyor tabi
Hsg çekimi için kullandıkları ilaçtan dolayı bu şekilde de çıkıyor olabilir canım. Kan testi ver umarım hayırla sonuçlanır
Hsg çekiminden dolayı olabilir mi diye sormak istemiş yoksa anlaşılmayacak birşey olmadığını burada herkes biliyor zaten.tebrikler çok bariz hamilesiniz. neden kafanız karıştı peki pozitif olunca çift çizgi çıktığı yazıyor mesela böyle testlerin prospektüslerinde. şapkadan tavşan çıkarmaya çalışır gibi gölge çizgiden gebelik yakalamaya çalışan onca kadın var ki bu kadar bariz testi atmanız değişik geldi. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Umarım hayırla sonuçlanırEvet benim de kafamı hsg karıştırdı da 1 ay olcak hemen hemen. Hayırlısı olsun bakalım kan verdim pazartesi çıkar dedi doktor.