Aşılama süreci

Merhaba kizlar bende dün aşılama oldum ama iki gündür aşırı ağrım var sizce normal mi

Merhaba kizlar bende dün aşılama oldum ama iki gündür aşırı ağrım var sizce normal mi
Regl sancısı gibi mi tek taraflı mı? Ben de salı günü oldum gülerken oksururken sağ taraf ağrıyor ama ben işlem sırasında sıkışık halde kastım ona yoruyorum

Regl sancısı gibi mi tek taraflı mı? Ben de salı günü oldum gülerken oksururken sağ taraf ağrıyor ama ben işlem sırasında sıkışık halde kastım ona yoruyorum
Evet kaşıkların iğneden ağrıyor bir iki güne geçiyor. Benimde öyleydi şuan sadece bel ağrım var

Normal iğne verdilerse canım yumurtaların çatladığı için kaşık batması,ağrısı,gaz olabiliyor. Bende kaşık batması vardı 9.günüm bugün bel ağrısı var

Merhaba merak ettim sonuç aldınız mı varmı gebelik bende şehir hastanesinde tedavi görüyorum

Merhaba merak ettim sonuç aldınız mı varmı gebelik bende şehir hastanesinde tedavi görüyorum
çok sevindim benimle aynı tedavi sürecini yaşıyormuşsunuz. Kaç gün oldu aşılama olalı? sizde de iğneden sonra yumurtalarınaza bakıldı mı bende bakılmadı çatladı mı diye?

Daha dün oldu aşılama benim klomen kullandım adetin 3. Günü başlayıp 5 gün sonra gittim catlama iğnesi verdi cuma gel aşılama olcak dedi sadece kan aldılar ultrasonda bakılmadı catlama olup olmadığına

Tek taraflı ama ilk gün sağ taraftı bugün sol taraf aşırı şişkinlik ve gaz var

Normal iğne verdilerse canım yumurtaların çatladığı için kaşık batması,ağrısı,gaz olabiliyor. Bende kaşık batması vardı 9.günüm bugün bel ağrısı var
Evet canım gonalf 900 kullandım sen ne zaman test yapiyosun ay çok heyecanli

ADET yok belirti var 14.gün 8.2çıktı 16.5.3

Pcosluyum 2.aşılama 14.gün 8.2 16.5.3çıktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…