Selen hoca da iyi bana da aşılamayı en son erkek doktor yapmıştı. 2sinde de oldu bende akıntı belli bir süre beyaz şeklinde oldu ama bende 2 3 gün sürdü sonra kesildi. İnşallah sizin ki tutar ben artık ümidi kestimAynen karşılaşmamışız, selen yaman yumurtama ve değerlerime baktı. Çoklu gebelik riski var dedi sonra hormonlarıma bakıp sorun olmadığını söyledi. İnşallah tutar ve ikizdirAma ben genel olarak Hacer hanımla başladım. Aslında her seferinde farklı bir doktor vardı ama en son selen hanımdı. Aşılamayı da erkek bir doktor yaptı. Sadece bu iğnenin etkisi biliyorum ama yine de insan umutlanıyor. Bir de aşılamadan geldikten sonra hiç akıntınız olmuş muydu? Benden sarı jöle kıvamında çok az bir akıntı geldi sonra bir daha akıntım kesildi
Bence ümidini kesme yani bilmiyorum sizin süreçte nasıl bir sıkıntı var ama 3. Aşılama tutuyor diyorlar.Selen hoca da iyi bana da aşılamayı en son erkek doktor yapmıştı. 2sinde de oldu bende akıntı belli bir süre beyaz şeklinde oldu ama bende 2 3 gün sürdü sonra kesildi. İnşallah sizin ki tutar ben artık ümidi kestim
Aynı aslında sebepsiz infertilite bir kere kimyasalım oldu yaklaşık 1 sene önce bir daha olmadı yumurta kendi kendine sağlıklı büyüyüp çatlıyor adetlerim düzenli eşimde de bir sıkıntı yok ama olmuyor 2 senedirBence ümidini kesme yani bilmiyorum sizin süreçte nasıl bir sıkıntı var ama 3. Aşılama tutuyor diyorlar.
Stres ya herşeyin gerçekten sebebi bu. Bizde önce umursamadık sonra neden deyip bir kontrol ettirelim dedik. Bazen rahim ağzı spermi yabancı madde olarak görüp kabul etmiyormuş genellikle sebep bu diyorlar. Benim sadece nefes alırken karnıma kramp giriyor, dün belin ağrıdı anlatmıştım bir de dizlerim adet olacakmışım gibi ağrıyor. Belirtileri okuyorum herkesin farklı. Çipli aşılama daha iyi diyorlar ama bilmiyorum. Buna giriş yapmalı mı? Bence sen son birkez daha aşılamanı yaptır, umursamadan yaptır çünkü şansın arttığını söylüyorlar. Belki rabbim bunda nasip eder. Bizim bir akraba 20 yıl çocuk tedavisi oldu en son bıraktı menopoza giriyorum diye doktora gitti hamileymiş. Şans işte rabbim ne zaman nasip eder bilinmez. Sen gayretini ver sonrasını Allah’a bırak. bende çok düşüyorum üzülüyorum ama sonucunun güzel olması için umutsuzluğa kapılmamamız gerekiyor. Doktor tutunmaya çalıştığındaki durumunda çok önemli dedi yani stresle vücut onu geri atabiliyormuş. Benim işim çok stresli bir iş. Stres yapmayın diyorum ama yine de olmuyor unutuyorum. Umarım isteyen anne baba olmayı hakeden herkese nasip eder rabbimAynı aslında sebepsiz infertilite bir kere kimyasalım oldu yaklaşık 1 sene önce bir daha olmadı yumurta kendi kendine sağlıklı büyüyüp çatlıyor adetlerim düzenli eşimde de bir sıkıntı yok ama olmuyor 2 senedir
İnşallah iğneler zaten şişkinlik yapıyor maddi manevi her anlamda yoruyor özellik manevi. Doktoruma tekrar sordum 1 günlük perhiz yeterli dedi. Çünkü hemşire yazmıştı ovitrelleyi şüphem vardı ama doktorum onayladıdiğer arkadaş iki aşılama oldum deyince karıştırdım kusura bakma sizinde mi sebepsiz infertilite? Ben şehir hastanesine gidiyorum. Örnek veriyorum ayaklarını dikmenin hurafe olduğunu söylüyorlar ama aşılama dan sonra 10 dakika ayaklar dik bekleniyor. Her doktor ayrı bir süreç belirlemiş. Benimde bu ilk aşılamam ama vücudumu anlayamıyorum aslında güzel birşey verilen tedaviye tepki vermesi ama. Normal istedikleri yumurta boyutu 18 mm ve her gün 1,5 mm kadar artıyormuş. Belki yumurtan ya da vücudunun çatlatma iğnesine vereceği tepkiye göre daha çabuk çatlar gibi düşünmüş olabilir öyle söylemiş olabilirler. Çatlatmaya hazırdır iğne de tetikler gibi olabilir. Umarım olur. Bir daha tekrarlanmayız.
Amin inşallah bakalım şu anlık düşünüyorum sadece Rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimize için durumunuzdan haberdar edin. Test zamanınız ne zamandıStres ya herşeyin gerçekten sebebi bu. Bizde önce umursamadık sonra neden deyip bir kontrol ettirelim dedik. Bazen rahim ağzı spermi yabancı madde olarak görüp kabul etmiyormuş genellikle sebep bu diyorlar. Benim sadece nefes alırken karnıma kramp giriyor, dün belin ağrıdı anlatmıştım bir de dizlerim adet olacakmışım gibi ağrıyor. Belirtileri okuyorum herkesin farklı. Çipli aşılama daha iyi diyorlar ama bilmiyorum. Buna giriş yapmalı mı? Bence sen son birkez daha aşılamanı yaptır, umursamadan yaptır çünkü şansın arttığını söylüyorlar. Belki rabbim bunda nasip eder. Bizim bir akraba 20 yıl çocuk tedavisi oldu en son bıraktı menopoza giriyorum diye doktora gitti hamileymiş. Şans işte rabbim ne zaman nasip eder bilinmez. Sen gayretini ver sonrasını Allah’a bırak. bende çok düşüyorum üzülüyorum ama sonucunun güzel olması için umutsuzluğa kapılmamamız gerekiyor. Doktor tutunmaya çalıştığındaki durumunda çok önemli dedi yani stresle vücut onu geri atabiliyormuş. Benim işim çok stresli bir iş. Stres yapmayın diyorum ama yine de olmuyor unutuyorum. Umarım isteyen anne baba olmayı hakeden herkese nasip eder rabbim
Aşılama işlemi hastanede hangi ortamda yapılıyor bende bu ay yaptırcam da bi tanıdığım doğumhanede yapılıyor dedi önlük vs giyindiriyolarmışMerhaba belirtilerinizin hepsi çatlatma iğnesinin etkisi batma şişkinlik koku hassasiyeti yani kısaca gebelik belirtilerinin hepsi bel ağrısı da dahil 2 aşılama yaptıran ve tutmayan biri olarak biliyorum inşallah sizin ki tutarprogesteron hormonuna bakıldı mı sağlıklı çatlatma olmuş mu ilişkili bir şekilde değerlendirin yumurta sayısı iyiymiş inşallah çifter çifter olur :)
Ben bilkent şehir hastanesinde oldum. Doğumhane de değil alt katta genetik tarama, spermiogram testi,aşılama alanları var orada oldum. Hamile gebe doğum kısmı farklı bir yerde. Çok ayrı bir alan. Sadece alta bir mavi örtü veriyorlar bu kadar ve kimse olmuyor tek kişilik odalar.Hangi ildeydin canım?Aşılama işlemi hastanede hangi ortamda yapılıyor bende bu ay yaptırcam da bi tanıdığım doğumhanede yapılıyor dedi önlük vs giyindiriyolarmış
Belki orada o şekildedir. Çok çabuk bir işlem zaten 5 dakikalık bir işlem. Kendini çok sıkma ve kasma rahat bırak. Ben biraz zorlandım kendimi sıktım istemsiz. Ama o kadar sıkacak bir işlem değilmiş. Umarım bu son olur ve bebiş müjdesi alırızBen İzmit'deyim canım körfez Marmara hastanesinde aşılamam yapılcak inşaallah
İnşallah rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsinBelki orada o şekildedir. Çok çabuk bir işlem zaten 5 dakikalık bir işlem. Kendini çok sıkma ve kasma rahat bırak. Ben biraz zorlandım kendimi sıktım istemsiz. Ama o kadar sıkacak bir işlem değilmiş. Umarım bu son olur ve bebiş müjdesi alırız
Bu ay ben de aşılama yaptıracağım hangi doktora gidiyordunuz belli bir doktor var mı gittiğiniz benim her gittiğimde asistan doktorlar oluyor uzmanlara denk gelemedim sizin fikirlerinizi almak isterim süreç hakkındaAnkara Bilkent şehir hastanesi
Bende yaptırmıştım bilkent şehir hastanesinde Ulaş çali idi doktorum ama Hüseyin yeşilyurt yapmıştı aşılamamı ilkti orda ki 18 şubat 2021 de yaptırdım tutmadı İnşAllah sizin ki tutar onu üstüne niğdede yaptırdım oda tutmadı 7 şubat da 3.yü yaptırdım bklm nasip kısmet İnş bu tutar bugün 3.gün çok heyecanlıyım cebeci tıp da yaptırdım yavuz emre şüjür bey doktorum umarım tutar hayırlısı AllahtanBen bilkent şehir hastanesinde oldum. Doğumhane de değil alt katta genetik tarama, spermiogram testi,aşılama alanları var orada oldum. Hamile gebe doğum kısmı farklı bir yerde. Çok ayrı bir alan. Sadece alta bir mavi örtü veriyorlar bu kadar ve kimse olmuyor tek kişilik odalar.Hangi ildeydin canım?
Aşılama bölümünde 3 doktor hafta olarak dönüşümlü çalışıyorlar her hafta birisi var açıkçası doktor seçme gibi bir lüksümüz yok maalesef tanıdıklarım var orada yaptırıp tutan tamamen nasip :)Bu ay ben de aşılama yaptıracağım hangi doktora gidiyordunuz belli bir doktor var mı gittiğiniz benim her gittiğimde asistan doktorlar oluyor uzmanlara denk gelemedim sizin fikirlerinizi almak isterim süreç hakkında
Merhaba test gününüz geldi mi nasıl geçiyor süreciniz inşallah tutunmuşlardırStres ya herşeyin gerçekten sebebi bu. Bizde önce umursamadık sonra neden deyip bir kontrol ettirelim dedik. Bazen rahim ağzı spermi yabancı madde olarak görüp kabul etmiyormuş genellikle sebep bu diyorlar. Benim sadece nefes alırken karnıma kramp giriyor, dün belin ağrıdı anlatmıştım bir de dizlerim adet olacakmışım gibi ağrıyor. Belirtileri okuyorum herkesin farklı. Çipli aşılama daha iyi diyorlar ama bilmiyorum. Buna giriş yapmalı mı? Bence sen son birkez daha aşılamanı yaptır, umursamadan yaptır çünkü şansın arttığını söylüyorlar. Belki rabbim bunda nasip eder. Bizim bir akraba 20 yıl çocuk tedavisi oldu en son bıraktı menopoza giriyorum diye doktora gitti hamileymiş. Şans işte rabbim ne zaman nasip eder bilinmez. Sen gayretini ver sonrasını Allah’a bırak. bende çok düşüyorum üzülüyorum ama sonucunun güzel olması için umutsuzluğa kapılmamamız gerekiyor. Doktor tutunmaya çalıştığındaki durumunda çok önemli dedi yani stresle vücut onu geri atabiliyormuş. Benim işim çok stresli bir iş. Stres yapmayın diyorum ama yine de olmuyor unutuyorum. Umarım isteyen anne baba olmayı hakeden herkese nasip eder rabbim
Merhaba canım bugün 9.günüm yalnızca biraz belim ağrıyor başka bir belirtim yok. Erken gebelik testi yaptı 5 inde koyu çizgiydi dün yaptım silinmiş. Pazartesi günü test vereceğim aşılama da 12.gün iğne de 14.gün oluyor. Senin nasıl gidiyorMerhaba test gününüz geldi mi nasıl geçiyor süreciniz inşallah tutunmuşlardır
İnşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba canım bugün 9.günüm yalnızca biraz belim ağrıyor başka bir belirtim yok. Erken gebelik testi yaptı 5 inde koyu çizgiydi dün yaptım silinmiş. Pazartesi günü test vereceğim aşılama da 12.gün iğne de 14.gün oluyor. Senin nasıl gidiyor
Sana çatlatma iğnesi verilmedi o halde değil mi? Yani aşılama yapılmadıİnşallah hayırlı haberler alırsınızben bu ay ara verdim sadece ovulasyon testi ile takip ediyorum daha pik günlerim gelmedi İnşallah senden hayırlı haberleri alırız
İnşallah sende canımİnşallah hayırlı haberler alırsınızben bu ay ara verdim sadece ovulasyon testi ile takip ediyorum daha pik günlerim gelmedi İnşallah senden hayırlı haberleri alırız