Aşılama süreci

Selen hoca da iyi bana da aşılamayı en son erkek doktor yapmıştı. 2sinde de oldu bende akıntı belli bir süre beyaz şeklinde oldu ama bende 2 3 gün sürdü sonra kesildi. İnşallah sizin ki tutar ben artık ümidi kestim

Bence ümidini kesme yani bilmiyorum sizin süreçte nasıl bir sıkıntı var ama 3. Aşılama tutuyor diyorlar.

Bence ümidini kesme yani bilmiyorum sizin süreçte nasıl bir sıkıntı var ama 3. Aşılama tutuyor diyorlar.
Aynı aslında sebepsiz infertilite bir kere kimyasalım oldu yaklaşık 1 sene önce bir daha olmadı yumurta kendi kendine sağlıklı büyüyüp çatlıyor adetlerim düzenli eşimde de bir sıkıntı yok ama olmuyor 2 senedir

Stres ya herşeyin gerçekten sebebi bu. Bizde önce umursamadık sonra neden deyip bir kontrol ettirelim dedik. Bazen rahim ağzı spermi yabancı madde olarak görüp kabul etmiyormuş genellikle sebep bu diyorlar. Benim sadece nefes alırken karnıma kramp giriyor, dün belin ağrıdı anlatmıştım bir de dizlerim adet olacakmışım gibi ağrıyor. Belirtileri okuyorum herkesin farklı. Çipli aşılama daha iyi diyorlar ama bilmiyorum. Buna giriş yapmalı mı? Bence sen son birkez daha aşılamanı yaptır, umursamadan yaptır çünkü şansın arttığını söylüyorlar. Belki rabbim bunda nasip eder. Bizim bir akraba 20 yıl çocuk tedavisi oldu en son bıraktı menopoza giriyorum diye doktora gitti hamileymiş. Şans işte rabbim ne zaman nasip eder bilinmez. Sen gayretini ver sonrasını Allah’a bırak. bende çok düşüyorum üzülüyorum ama sonucunun güzel olması için umutsuzluğa kapılmamamız gerekiyor. Doktor tutunmaya çalıştığındaki durumunda çok önemli dedi yani stresle vücut onu geri atabiliyormuş. Benim işim çok stresli bir iş. Stres yapmayın diyorum ama yine de olmuyor unutuyorum. Umarım isteyen anne baba olmayı hakeden herkese nasip eder rabbim

İnşallah iğneler zaten şişkinlik yapıyor maddi manevi her anlamda yoruyor özellik manevi. Doktoruma tekrar sordum 1 günlük perhiz yeterli dedi. Çünkü hemşire yazmıştı ovitrelleyi şüphem vardı ama doktorum onayladı

Amin inşallah bakalım şu anlık düşünüyorum sadece Rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimize için durumunuzdan haberdar edin. Test zamanınız ne zamandı

Aşılama işlemi hastanede hangi ortamda yapılıyor bende bu ay yaptırcam da bi tanıdığım doğumhanede yapılıyor dedi önlük vs giyindiriyolarmış

Aşılama işlemi hastanede hangi ortamda yapılıyor bende bu ay yaptırcam da bi tanıdığım doğumhanede yapılıyor dedi önlük vs giyindiriyolarmış
Ben bilkent şehir hastanesinde oldum. Doğumhane de değil alt katta genetik tarama, spermiogram testi,aşılama alanları var orada oldum. Hamile gebe doğum kısmı farklı bir yerde. Çok ayrı bir alan. Sadece alta bir mavi örtü veriyorlar bu kadar ve kimse olmuyor tek kişilik odalar.Hangi ildeydin canım?

Ben İzmit'deyim canım körfez Marmara hastanesinde aşılamam yapılcak inşaallah

Ben İzmit'deyim canım körfez Marmara hastanesinde aşılamam yapılcak inşaallah
Belki orada o şekildedir. Çok çabuk bir işlem zaten 5 dakikalık bir işlem. Kendini çok sıkma ve kasma rahat bırak. Ben biraz zorlandım kendimi sıktım istemsiz. Ama o kadar sıkacak bir işlem değilmiş. Umarım bu son olur ve bebiş müjdesi alırız

İnşallah rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin

Ankara Bilkent şehir hastanesi
Bu ay ben de aşılama yaptıracağım hangi doktora gidiyordunuz belli bir doktor var mı gittiğiniz benim her gittiğimde asistan doktorlar oluyor uzmanlara denk gelemedim sizin fikirlerinizi almak isterim süreç hakkında

Bende yaptırmıştım bilkent şehir hastanesinde Ulaş çali idi doktorum ama Hüseyin yeşilyurt yapmıştı aşılamamı ilkti orda ki 18 şubat 2021 de yaptırdım tutmadı İnşAllah sizin ki tutar onu üstüne niğdede yaptırdım oda tutmadı 7 şubat da 3.yü yaptırdım bklm nasip kısmet İnş bu tutar bugün 3.gün çok heyecanlıyım cebeci tıp da yaptırdım yavuz emre şüjür bey doktorum umarım tutar hayırlısı Allahtan

benim 2.aşilamam tutmuştu ilkde cok bel agrım oldu sonrada adet sancım

Bu ay ben de aşılama yaptıracağım hangi doktora gidiyordunuz belli bir doktor var mı gittiğiniz benim her gittiğimde asistan doktorlar oluyor uzmanlara denk gelemedim sizin fikirlerinizi almak isterim süreç hakkında
Aşılama bölümünde 3 doktor hafta olarak dönüşümlü çalışıyorlar her hafta birisi var açıkçası doktor seçme gibi bir lüksümüz yok maalesef tanıdıklarım var orada yaptırıp tutan tamamen nasip :)

Merhaba test gününüz geldi mi nasıl geçiyor süreciniz inşallah tutunmuşlardır

Merhaba test gününüz geldi mi nasıl geçiyor süreciniz inşallah tutunmuşlardır
Merhaba canım bugün 9.günüm yalnızca biraz belim ağrıyor başka bir belirtim yok. Erken gebelik testi yaptı 5 inde koyu çizgiydi dün yaptım silinmiş. Pazartesi günü test vereceğim aşılama da 12.gün iğne de 14.gün oluyor. Senin nasıl gidiyor

İnşallah hayırlı haberler alırsınız ben bu ay ara verdim sadece ovulasyon testi ile takip ediyorum daha pik günlerim gelmedi İnşallah senden hayırlı haberleri alırız

İnşallah hayırlı haberler alırsınız ben bu ay ara verdim sadece ovulasyon testi ile takip ediyorum daha pik günlerim gelmedi İnşallah senden hayırlı haberleri alırız
Sana çatlatma iğnesi verilmedi o halde değil mi? Yani aşılama yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…