Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
:halay:Kızlar hepinize merhaba bendede pko var ama adetlerimde herhangi bir düzensizlik yok . Bende evliliğimin 4. yılındayım ilk yıl bebek düşünmedik sonrasında düşündüğümüz ilk ay çok kolay gebe kaldım ve kimyasal gebelik yasadım :110:onun üzerinden bir kaç ay sonrasında tekrardan gebelik yaşadım ama bu seferde boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.:110: Üzerinden 2 yıla yakın geçti ama her ay hüsran gebe kalamıyorum bütün tahlillerim rahim filmi ve genetik testlere kadar yaptırdık ama pko dışında hiçbir sıkıntı yok . Bugun regl günüm ve p.tesi doktorda ilk aşılama deneyimim olucak gonal f iğneye baslıcam :KK9:inşallah isteyen herkes ve içinde bizde olmak üzere hepimiz bebişlerimize sağlıklı şekilde kavuşuruz. Ben yaşadığıklarımdan sonra hamile kalsakta asıl önemli olan saglıklı bir şekilde bebişlerimizin gelişip kucagımıza almamız :KK200:yoksa yarım kalan gebelikler çok daha üzücüü:KK12:
haklısın canım umutlanıp sonradan üzülmek daha zor olmalı, inşallah olur kuzu

Evet doktor zaten kesin ameliyat olacak dedi ama aşılama sonrası olumsuz dönüş alırsak.
Ondan sonra iyileşme süreci var tabi onu bekleyeceğiz. Gerçekten zor. Allah inş size de nasip eder en kısa zamanda
Allah razı olsun canım, hepimize birden nasib olsun inşallah :)

bugün tekrar doktora gideceğim kızlar bakalım yumoşlar büyümüş mü :)

Bugün aşılama oldum ama bana doktor sonrasında kullanmam için herhangi bir ilaç vermedi ?
Aşılama olup ilaç kullanmayan var m ?
Şimdi gebeliği bekleyecekmişim folikasitt kullanıyorum sadece ???

Bugün aşılama oldum ama bana doktor sonrasında kullanmam için herhangi bir ilaç vermedi ?
Aşılama olup ilaç kullanmayan var m ?
Şimdi gebeliği bekleyecekmişim folikasitt kullanıyorum sadece ???
bende kendi kendime folik asit kullanıyorum canım genellikle düşük hikayen varsa, ya da hamile kalırsan değerlere bakıp progestan veriyorlar. inşallah tutar da güzel haberlerini alırız canım benim :)
nasıl oldu acıyor mu katater falan :KK33:

bende kendi kendime folik asit kullanıyorum canım genellikle düşük hikayen varsa, ya da hamile kalırsan değerlere bakıp progestan veriyorlar. inşallah tutar da güzel haberlerini alırız canım benim :)
nasıl oldu acıyor mu katater falan :KK33:

Hiç acımıyor normal jinekolojik muane gibi ama tabi o psikoloji insanı geriyor 1 dk sürüyor işlem 15 dk yatırdı doktor sonra giyinip çıktım. 10-12 günlük süre içerisinde ne yiyip içmek lazım ya da ilaç kullanmalıyım bilmiyorum hiç.

ohhh içimi rahatlattın ALLAH razı olsun, bi internetten araştır kuzu napmak lazımmış istersen bende bilmiyom hiç bitki çayı içme bi tek onu biliyorum, ayyy çok heyecanlandım inşallah tutar canım :dua:

ohhh içimi rahatlattın ALLAH razı olsun, bi internetten araştır kuzu napmak lazımmış istersen bende bilmiyom hiç bitki çayı içme bi tek onu biliyorum, ayyy çok heyecanlandım inşallah tutar canım :dua:

aa iyi hatırlattın bizde her akşam ya beyaz çay ya yeşil çay içmek klasikleşmişti artık içmem :KK70: belki 15 günde bebek gelir bir umut :)

bende bugün doktora gittim kızlar, dün gidecektim acil bir hasta varmış ameliyata aldılar Allah şifa versin, 2-3 yumrtan olmuş dedi 15 16 m civarı 300 lük gnolf le me ile başlayan bi ilaç daha verdi iki günde onları vurulacağım, perşembe kontrole gel cuma yaparız büyük ihtimalle aşılamanı dedi
yumurtalıklarımda hafif ağrı hissediyorum sizdede olmuşmuydu ?

bende bugün doktora gittim kızlar, dün gidecektim acil bir hasta varmış ameliyata aldılar Allah şifa versin, 2-3 yumrtan olmuş dedi 15 16 m civarı 300 lük gnolf le me ile başlayan bi ilaç daha verdi iki günde onları vurulacağım, perşembe kontrole gel cuma yaparız büyük ihtimalle aşılamanı dedi
yumurtalıklarımda hafif ağrı hissediyorum sizdede olmuşmuydu ?
Canım bende dün gidecektim ya sen gibi bana da baktı yumurta sayın çok ama büyüklükleri henüz yeterli değil dedi bana da gonal-f verdi geçen 1 hafta 87.5 ml vuruldum cumaya kadar 112.5 ml vuruş dedi bende cuma gidicem tekrar kontrole. Benim de bazen oluyor yumurtalıklarımda ağrı sızı. Çok heyecanliyim yaa hemen hemen aynı zamanda olcak aşılamalarımız:KK9:

Hiç acımıyor normal jinekolojik muane gibi ama tabi o psikoloji insanı geriyor 1 dk sürüyor işlem 15 dk yatırdı doktor sonra giyinip çıktım. 10-12 günlük süre içerisinde ne yiyip içmek lazım ya da ilaç kullanmalıyım bilmiyorum hiç.
T _Tokyo_ canım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla alırsın güzel haberleri. Bende cuma günü tekrar kontrole gideceğim ama içimi rahatlattın ben stres oluyorum biraz çünkü :KK36:

26 Mayıs a kadar hiç kafama takmama kararı aldım sürekli bir şeyler okuyorum araştırıyorum aşılama sonrası süreç nasıl olacak falan insan daha çok geriliyor. İşim gereği zaten fazla yoruluyorum olabildiğince pasif olmaya çalışacağım. Kendimizi yormadan beklemeye başlayalım dedik. Aşılamanın 12. Günü olacak 26 Mayıs o zaman test yapar bakarız sonuç nasıl - zaten hiç belirti hissetmedim aşılama sonrası da. Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inş.

26 Mayıs a kadar hiç kafama takmama kararı aldım sürekli bir şeyler okuyorum araştırıyorum aşılama sonrası süreç nasıl olacak falan insan daha çok geriliyor. İşim gereği zaten fazla yoruluyorum olabildiğince pasif olmaya çalışacağım. Kendimizi yormadan beklemeye başlayalım dedik. Aşılamanın 12. Günü olacak 26 Mayıs o zaman test yapar bakarız sonuç nasıl - zaten hiç belirti hissetmedim aşılama sonrası da. Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inş.
Stres yapma kendini germe canım o da zararlı biliyorsun psikolojinin etkisi de çok büyük. Zaten rabbim nasip edeceği zaman edecek. O yüzden stres üzüntü yapma. Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin bebeklerimize kavuşmayı :dua:

Canım bende dün gidecektim ya sen gibi bana da baktı yumurta sayın çok ama büyüklükleri henüz yeterli değil dedi bana da gonal-f verdi geçen 1 hafta 87.5 ml vuruldum cumaya kadar 112.5 ml vuruş dedi bende cuma gidicem tekrar kontrole. Benim de bazen oluyor yumurtalıklarımda ağrı sızı. Çok heyecanliyim yaa hemen hemen aynı zamanda olcak aşılamalarımız:KK9:
AYY HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİMİZİ PEŞPEŞE VERELİM :halay: ben 150 ml den vuruldum bana mısın demedi yaa 8 gün iğne vurulmuş olacağım düşün ikide menagon var onları hiç söylemiyorum bile :kahve: 20 m yapmaya çalışıyoruz dedi . burdan haberlşiriz inşallah canım tekrar :)

AYY HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİMİZİ PEŞPEŞE VERELİM :halay: ben 150 ml den vuruldum bana mısın demedi yaa 8 gün iğne vurulmuş olacağım düşün ikide menagon var onları hiç söylemiyorum bile :kahve: 20 m yapmaya çalışıyoruz dedi . burdan haberlşiriz inşallah canım tekrar :)
İnşallah kuzum yapcak bişey yok büyüyene kadar kullanıcaz.bende az önce vurdum bir iğnemi mesela şuan kasığımda ağrılar olmaya başladı. Büyüyorlar heralde :KK66:

Aşılamanın 2. 3. Günü belirtiler neler kızlar.
? Bende hiç belirti yok normal mi acaba?
hiç bilmiyom kuzu ben olmadım daha ama belirti aramak için erken bence, bazısında belirti oluyormuş bazısında olmuyormuş Hoppa oruç konusunu sordun mu kuzu tut ya da tutma dedi mi doktorun??

X