Aşılama süreci ve Varikosel

BU KAÇINCI AŞLAMANIZ VE TUTTU MU?

• 1. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 14 63,6%
  • 1. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 2 9,1%
  • 2. AŞILAMA - OLUMSUZ

OY: 7 31,8%
  • 2. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA- OLUMSUZ

OY: 1 4,5%
  • 3. AŞILAMA - OLUMLU

OY: 0 0,0%
  • 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMLU

• 3DEN ÇOK AŞILAMA - OLUMSUZ

• Ankete Katılan
    22
Ben hala adet olmadim ya. Ignenin 19.gunu oldu. Ne yapacağıma karar verirdim en azindan gelseydi. Iki gun önce yaptığım testlerde basta negatifti. Birkac saat sonrs ikisinde de cift cizgi vardi. Sizce dikkate almali miyim?

Ben hala adet olmadim ya. Ignenin 19.gunu oldu. Ne yapacağıma karar verirdim en azindan gelseydi. Iki gun önce yaptığım testlerde basta negatifti. Birkac saat sonrs ikisinde de cift cizgi vardi. Sizce dikkate almali miyim?

Canım ben aşılamaya başlamadan bana da 2 kez oldu aynısı birkaç saat sonra belli ikinci çizgi çıkmıştı sonra tekrar yaptım yine aynıydı. Kan verdiğimde negatif çıkmıştı ama ve ertesi gün adet olmuştum zaten. Ne olursa olsun dikkat et sen yinede canım adet olmamışsın zaten belki geç döllenme falan olmuştur. Ablama da aynı olmuş ama hamile çıkmıştı 3 düşük sonrasında ve 2,5 yıl boyunca hamile kalamamışken.

Aslinda hissiyatimda yok kendimi de bsuna umitlendirmek istemiyorum ama bir yandan da aklimda duruyor. Yarin adet olmam lazim ama bskalm. Adet öncesinde birkac gun kahverengi lekelenmem olurdu. Ama bunda o bile gelmedi. Insallah kist fln olmamisimdir ya da hormonlarim degiskenlik gostermemistir. Ablan ve senin ornegini baz alirsam yine kafam karisik canim :)

Canım yarını bekle bakalım adet olmazsan doktora gidersin hem muayene eder hem de kan verirsin canım bir şey yoksa da belki adet söktürücü falan verir her ihtimale karşı. Adet olamamak da normal bir şey değil. Ben de kendimi hiç inandırmamıştım hamile kalacağım diye kendimi kötüye hazırladım hayal kırıklığı yaşamamak için

Bugun de adet olmadim. Misafrlerim de geliyor bugunlerde. Vaktm kalmiyor doktora gitmeye. Ister istemez kendimi de yoruyorum.. Bilmiyorum insallah sonuca erisirim bir an önce. Yarin da beklicem sonra doktora giderim.

Bugun de adet olmadim. Misafrlerim de geliyor bugunlerde. Vaktm kalmiyor doktora gitmeye. Ister istemez kendimi de yoruyorum.. Bilmiyorum insallah sonuca erisirim bir an önce. Yarin da beklicem sonra doktora giderim.

Haber ver canımm doktora gittiğinde. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

inşallah tutmuştur canım kaç gün oldu seni

inşallah tutmuştur canım kaç gün oldu seni
Aşılamanın 18.günü canim. 3 gun once iki test yaptm. Sonradan baktigimda ikisinde de cizgi cikti ama dikkate almadim. Sonra da test yapmadim. Belirtim fln yok. Gayet normal bir haldeym. Göğüs agrim siskinligim yok bu yuzden umutlanamiyorum. Kist fln olmussa belki ondan gecikmem vardir

Belki kimyasal gebelik gecirdim bilemiyorum. Umutsuzluktan adeti beklemekten test bile yapmadim. Keske kan verseydm degerlerime göre yorum yapabilirdim.

İnşallah gebeliktir canım yarın bize söyle muhakkak :) heyecanla bekliyoruz. Yani silik çizgi çıkması da enteresan.

Verdim canim ama keske 14.gun verseymisim. Evde degildm annemdeydim o hafta rahat hareket edemedm. Test fln da yapamadm. Ancak eve gelince yaptm 15.gün. Iki ayri markada sonradan cizgi gösterdi. Dikkate almadim bekliyorum bakalm umutsuzca
hadi bekliyoruz kuzu :))

Merhaba kızlar benimde bugün aşılamanın 12. Günü benimde hafif kasık ağrılarım oluyor ara ara bir de hafif bir bel ağrısı var göğüs hassasiyetim vardı ama geçti benimde bu yüzden umudum azaldı. Pazartesi gidip bende kan testi yaptırcam ama hiç umudum yok

Canim idrar testi yaptrsana. Ignenin etkisinden mi belirtilerin vardi acaba. Belki ignenin etkisi gectigi icin oyledir. Henüz sonuc görmek icin erken zaten.

hadi bekliyoruz kuzu :))
Canim dün aksam adet basladi Doktorumu aramistm dün gunduz. Bu kadar gecikmesi normal degil hamile olabilirsin dedi ama sonuç belli degilim Gel derse gidicem bugün doktoruma. Baya yogunmus çünkü. Gecikmese bu sürece alismistim ama geciktinde umut besliyosun sonu yine hüsran. Hayirlisi olsun insallah.

İdrar teati yapmaya korkuyorum desem. Çünkü silik çizgi vs bişey görsem iyice umutlanıp hüsrana uğramaktan korkuyorum.

İdrar teati yapmaya korkuyorum desem. Çünkü silik çizgi vs bişey görsem iyice umutlanıp hüsrana uğramaktan korkuyorum.
Canim o zaman sabredip bekle. 2 gun sonra kesinlesir az cok. Ben aşılamanın etkili bir yöntem olmadigini düşünüyorum artik. Benim dengemi bir güzel şaşirtti. Cektigim acilar cabası bir de adetimin dengesini de bozdu. Bir iki ay kendiliginden deneyecem kararliyim. Rabbim ugrastirmadan nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…