Aşılama Aşılama süreci öncesi ve sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Test yaptın mı sonuç ne çok merak ediyorum inşallah tutmuştur
Doktorum pazartesi kan verirsin dedi. Bugün 12. gün idrar testinde de çıkmaz diye düşünüyorum. Ama hala hiç belirti yok:) Gerçi dün bir doktora kasık ağrısı döllenme belirtisi mi diye sordular doktor da iki hücre arasında olan bir olayda belirti hissetmeniz imkansız dedi. Ona güveniyorum bakalım:):)

Negatif canim malesef(

Kist olustuysa evet bu ay baslamayabilirler haklisin ama dr a bi gorun istersen ilac verebilirler dua ediyorum canim ins dualarimiz kabul olur amin
Ben doktoru aradım 1. Değil 2. Regl donemimde gelmemi söyledi biraz dinlenmiş olurum bende ilaclarim var onlara devam ediyorum şimdilik. Adet gecikmesi yaşarsam yine kan verecem

Merhaba bende 20 nisanda alışılamamı oldum.sürecim aynı sizinkiyle hemen hemen aynı (sadece bana aç tok veya sıkışık demediler ve benimde miyomum var bunun gebeliye engel olmadığını söyledi)24 ünde gün içinde bir test yaptım ve çift çizgi çıktı diğeri silik çok mutlu olduğum ağladım ama sonra oturup düşündüm ve daha erken yaptığım iğnelerden dolayı da yüksek çıkmış olabileceğini düşündüm.Bugün 9. Gün sabah test yaptım tek çizgi inanamadım gün içinde bir tane daha yaptım ve yine tek sizce var mıdır gebelik ne dersiniz?

Ben ayın 20 sinde yaptırdım 4 gün sonra hem kan tahlili hem idrar testi yaptım pozitif fakat yapılan iğnelerden dolayı olabilir dedi doktor 9. Gün bugün tekrar yaptım idrar testi tek çizgi çok üzüldüm,göğüs ağrım yok ama kaşık ağrısı oluyor arada 4 mayısta kontrol

Ümitsizliğe kapılma iğne etkisi sürüyor 10 gün sürdü bende etkisi. Içmeler yüzünden kist bile oluştu bende. Kontrolünü yaptır adet olmazsan 2 gün aralıkla yine kan ver hayırlısı canım birgün elbet bize de nasip olacak

Teşekkür ederim motivasyonunuz için Peki siz hangi süreçtesiniz?

Ben aşılama yaptım ama tutmadı 2. Içın bi regl geçirmem gerek 2. Reglde tekrar gidecem hayırlısı olsun
Umarım hayırlısı olur.Normalde yarın regli günüm ve kontrol günüm resmî tatil olduğu içim doktorum yok ama acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum.Yaparlar mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…