Öncelikle hayırlı olsun :) aşılamadan sonra neler yaşadınız paylaşır mısınız?benim dün aşılama oldu bikac saat sonra ağrı başladı bugün 2.gunu bitti ama ağrı hala devam ediyor sizde de böyle mi olmuştu?başka neler yaşadınız gebeliği öğrenene kadarBende 3 Haziran'da aşılama oldum bekliyorum beklemek çok yorucu Allah'ım inşaallah herkese pozitif sonuç görmeyi nasip etsin. Stres yapmamak mümkün değil
Ağrı oluşmadı bende tabi ara ara kasık ağrısı oluşuyor 14 15 gün olmadan test yapmani onermiyorum canım ben göğüs ucumdaki değişimden biraz farklılık olduğunu anlamıştımÖncelikle hayırlı olsun :) aşılamadan sonra neler yaşadınız paylaşır mısınız?benim dün aşılama oldu bikac saat sonra ağrı başladı bugün 2.gunu bitti ama ağrı hala devam ediyor sizde de böyle mi olmuştu?başka neler yaşadınız gebeliği öğrenene kadar
Bugün 3.gun bitiyor ve kasık ağrılarım devam ediyor sinirim bozulduAğrı oluşmadı bende tabi ara ara kasık ağrısı oluşuyor 14 15 gün olmadan test yapmani onermiyorum canım ben göğüs ucumdaki değişimden biraz farklılık olduğunu anlamıştım
Canım benim inşaallah hayırlısıyla tutmuştur test yaptın mıselam kızlar bayağıdır bakmıyordum bu sayfaya nasılsınız hamile olanlar varmı aranızda bende devlette 3. aşılamamı oldum 26 eylülde beklemedeyim Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın cümleten Kandiliniz Mübarek olsun
malesef canım olmadı adet oldum 10 ekimde tüp bebek tedavisine başlıyoruz artık hayırlısı buymuş demekkiCanım benim inşaallah hayırlısıyla tutmuştur test yaptın mı
merhaba bende ege unv de catlatma iğnesi oldum ama olumsuz aşılama olcak bir sonra ki süreçte.siz hangi doktora gidiyorsunuzmerhaba bana fostimon verdi 75 lik 13 adet iğne ben 11 tanesini kullandım işlem oldu sonrasında 11 tane yeterli geldi ilaç raporu çıkartıyor rapor 3-4 gün sonra çıkıyor ilacınızı ya tanıdık eczane varsa ordan alabilirsiniz rapor sonra çıkcak deyip eğer yoksa üniversite eczanesi var hastahanenin tam karşısında oraya gidin ilaç raporum çıkmadı ilaca başlamam lazımmış deyin beni buraya basriye hemşire gönderdi derseniz yardımcı oluyolar
ben çağdaş şahin e gidiyordum artık bitti tüp bebek dosyası açtırdım 1 kere kendisi denedi doktor 2 kere devletin prosedürünü uyguladık olmadımerhaba bende ege unv de catlatma iğnesi oldum ama olumsuz aşılama olcak bir sonra ki süreçte.siz hangi doktora gidiyorsunuz
ben de teksin çırpana gidiyorum.cagdas hocanin isminide duymustum. surecinizi benimle paylasirsaniz cok sevirimben çağdaş şahin e gidiyordum artık bitti tüp bebek dosyası açtırdım 1 kere kendisi denedi doktor 2 kere devletin prosedürünü uyguladık olmadı
Artık tüp bebeğe geçtik bakalım hayırlısıben de teksin çırpana gidiyorum.cagdas hocanin isminide duymustum. surecinizi benimle paylasirsaniz cok sevirim
hayırlısı olsun inşallah en güzel en hayırlı haberleri alırızArtık tüp bebeğe geçtik bakalım hayırlısı
amin inşallahhayırlısı olsun inşallah en güzel en hayırlı haberleri alırız
Merhaba canım, ben de 28’inde yaptırdım. Bugün 10. günüm, sabah da test tek çizgi, salı kan ver dedi doktorum.reglime 10 gün var. Dünden beri regl ağrısı var bende de, belim de ağrıyor, karnım da. Olumlu sonuçlara inşallahMerhaba arkadaşlar31 ekimde aşılama yaptırdım. Sol yumurtalık 16 mm di sağda da vardı. Aşılamadan sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı birde akıntım oldu ki bunlar normalmiş zaten ama bugün sabahtan beri sol yumurtalığım batıyor daha çok sızlama gibi sanki ve regl öncesi gibi ağrılarım var daha reglime 10 gün var zaten 15 gün sonra kan ver dediler. Normal mi bu regl sancısı gibi ağrı var mı başına gelen
Ben bu sefer test falan yapmıcam valla kısmet bakalım inş güzel olur sonuçlarıMerhaba canım, ben de 28’inde yaptırdım. Bugün 10. günüm, sabah da test tek çizgi, salı kan ver dedi doktorum.reglime 10 gün var. Dünden beri regl ağrısı var bende de, belim de ağrıyor, karnım da. Olumlu sonuçlara inşallah
Benimde regl sancım biraz akıntım göğüs büyüme ve göğüs hassasiyeti var allahım sonuçlarımızı pozitif görmeyi nasip etsin inşallahKızlar selamlar ne durumdasınız ağrılarınız vs nasıl benim hala regl sancılarım devam ediyor
Hormonlardan dolayı da oluyor aldanmayın diyorlar. Sancı vurdukçada canım sıkılıyor negatif heralde diyorum. Akıntım falan yok benim göğüslerim benim de aynı ama dediğim gibi progrstan da yapıyormuş ayırt edemiyor ki insanBenimde regl sancım biraz akıntım göğüs büyüme ve göğüs hassasiyeti var allahım sonuçlarımızı pozitif görmeyi nasip etsin inşallah