Aşılama Aşılama süreci öncesi ve sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba toplam aşılama ne tür üye ücretleri oluyor
hap lı ve iğneli tedavi oluyor doktorun tercihine göre ve sizin durumunuza göre hormonal açıdan benim ilk aşılamam özeldeydi iğneli oldu o zaman 3500 tl gitmişti şimdi ege üniversitesine başladım ilk aşılamamı oldum nisan 21 de ve toplam doktora özel muayeneye gittim haplı tedavi uygulandı toplamda 1500 tl para harcadım

Ben de asilama sürecine girdim kizlar 5 gün gonalf kullandım kontrole gittik ama henüz gelişmemiş 1 kutu daha aldım iğne. Eczaneler çok pahali 1150 lira bir kutu iğne.asilama için de 2500 istedi muayene. Umarım hayırlısı saglikli bir şekilde olur bebislerimiz

Sağlık olsun Allah tez vakitte nasip eder inşallah. Doktor ne derse haber ver canım regl zamanın geçerse inşallah yine kan ver canım
Amin inşallah konuştukça rahatlıyorum yoksa çok dalgın ve düşünceliyim.İşe gitmeye devam ediyorum rapor almıştım bu süreçte…Her boyutunu düşünüyoruz mecburen

Bende dokuz eylüle gidiyordum bizimde 2bin civarı tuttu. Ama aşılamam tutmadı kısmet dedik 2. Asilama için dinleniyorum yazdan sonra gidecem tekrar. Sizin aşılama tutmuştur inşallah evlatsiz bırakmasın rabbim isteyen herkesi

Amin inşallah konuştukça rahatlıyorum yoksa çok dalgın ve düşünceliyim.İşe gitmeye devam ediyorum rapor almıştım bu süreçte…Her boyutunu düşünüyoruz mecburen
Kafana takma canim biraz dinlen bende dinlenmeye ayrıldım eylül gibi 2.aşılama için konuşmaya gidecem ama bu defa kafama takmayacam hiç rahat gidip gelecem. Kafami boşaltım çok şükür iyiyim şimdi inşallah sende toplanır rahatlarsın

16. günü test yaptım birşey çıkmadı sanırım olmadı adette olmadım henüz

Öncelikle hayirli olsunn Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi

Bende pazartesi günü aşılama yaptırdım hiç anlamadım çok rahat geçti sadece ilk gün dinlendim sonra çalışmaya devam ama kasık ağrıları oluyor arada karında şişlik var gibi bide.

BEnde Çarşamba günü aşılama oldum ilk gün ağrı oldu sonra karın ağrısıyla devam etti bugün daha iyiyim inşaallah hayırlı sonuçlar alırız
Benim de rahimde bir tane polibim vardı geçen ay aldırdım bu ay da aşılama yaptım. 9.gündeyim aşılama günü dahil
Merhaba öncelikle hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi

Merhaba öncelikle hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi
Özelde yaptırdım 3bin civarı tutmuştu.
İlaçlar için rapor çıktı

Özelde yaptırdım rapor çıkmaz dedi doktor 3 yıllık evli olmadığım için. 1500 civarı tutmuştu aşılama bir de ilaç parası var tabi Aralık ayında yaptirmistim Hatayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…