8. Gun yaptim negatif cikti snra tekrar yapmadim bende de ayni belirtiler var bel agrisi kasik batmasi ve meme agrisi cok fazla. Sonuc ne cikacak cok merak ediyorum ama negatif cikar diye de test yapmaya cekiniyorum kan testine kadar yapmicam sanirimSen nasıl hissediyorsun kendini canım Nasıl geçti sürecin biraz bahseder mısın vücutta değişiklik var mı test yaptım mı hiç mesela
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama süreci öncesi ve sonrası
- Konu Sahibi luaa s35
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben 5. Gün ve 6. Gün yaptım silik cıktı daha yapmadım işte dün yaptım 10. Gün yine silik görünce için acıdı negatif dedim artık kana kadar test yapmayacam. Inşallah bizimde bizim gibi bekleyen herkesin çocuğu olur8. Gun yaptim negatif cikti snra tekrar yapmadim bende de ayni belirtiler var bel agrisi kasik batmasi ve meme agrisi cok fazla. Sonuc ne cikacak cok merak ediyorum ama negatif cikar diye de test yapmaya cekiniyorum kan testine kadar yapmicam sanirim
Testlere iyi bak yaparken silik çıkıyor çünkü görmek zor o dereceBen 5. Gün ve 6. Gün yaptım silik cıktı daha yapmadım işte dün yaptım 10. Gün yine silik görünce için acıdı negatif dedim artık kana kadar test yapmayacam. Inşallah bizimde bizim gibi bekleyen herkesin çocuğu olur
Bende 5. Günüm deyim sende varmi bir belirti benim sırt agrim bacak agrim kasıkda da ağrı varhiç belirti yaşamayıp hamile kalan var mı? Ne kasık ağrısı ne batma ne hassasiyet:) aşılamanın 9. günündeyim.
hiç bir belirti yok işte. O yüzden sordum:)Bende 5. Günüm deyim sende varmi bir belirti benim sırt agrim bacak agrim kasıkda da ağrı var
Olmayanda oluyor muş galiba bi yerde okumuştumhiç bir belirti yok işte. O yüzden sordum:)
9dan snra basladi bnm canimhiç belirti yaşamayıp hamile kalan var mı? Ne kasık ağrısı ne batma ne hassasiyet:) aşılamanın 9. günündeyim.
10.gun silik cikmasi guzel bsy yalniz cuma gunu ogrencez bakalim dileklerimiz gercek olsun AminnBen 5. Gün ve 6. Gün yaptım silik cıktı daha yapmadım işte dün yaptım 10. Gün yine silik görünce için acıdı negatif dedim artık kana kadar test yapmayacam. Inşallah bizimde bizim gibi bekleyen herkesin çocuğu olur
Amin aminnn10.gun silik cikmasi guzel bsy yalniz cuma gunu ogrencez bakalim dileklerimiz gercek olsun Aminn
Test yaptın mı sonuç ne çok merak ediyorum inşallah tutmuşturhiç belirti yaşamayıp hamile kalan var mı? Ne kasık ağrısı ne batma ne hassasiyet:) aşılamanın 9. günündeyim.
Kan verdin mi sonuç neBen de 15inde yaptirdim cnm asipamayi senin gibi 29unda kan testi yaptircam moralini bozma hic idrarda gec gorunur hemen cikmaz gogus hassasiyeti kasikta batma falan var mi?
Sabah vercem heycanliyim ama pek umudum yok nedenseKan verdin mi sonuç ne
Ben bugün verdim dünyam yıkıldı toparlanmam zor oldu 0.2 cıktı benim tutmadı inşallah seninki tutmuştur rabbim hayırlı haberler versin yarın kesin yaz bana sonucu umudunu yitirme bizde birgün anne olacaz buna inan dua etSabah vercem heycanliyim ama pek umudum yok nedense
Gercekten mi((( inaniyorum canim ama bu surec yipratici sen de yasiyosun olmazsa 2.yi deneriz napalim senin de ilk asilamandi dimi? Moralini bozmamaya calis vitaminlerini al esine de vitamin takviye ver benim esimin sperm hizi yeterli seviyede cikmadi15 gundur takviye kullaniyor sizde de ayni sorun varsa kullansin istersenBen bugün verdim dünyam yıkıldı toparlanmam zor oldu 0.2 cıktı benim tutmadı inşallah seninki tutmuştur rabbim hayırlı haberler versin yarın kesin yaz bana sonucu umudunu yitirme bizde birgün anne olacaz buna inan dua et
Süreç bizim için fazlasıyla yıpratıcı olmadı kısmet hayırlısı diyorum. Evet 1. Asilamamdi 2. Içın kendimi toparlamam lazım. Bizde hicbir sorun yok eşimde bende ama bundan sonra beslenmeme dikkat edecem vitamin çok kullandık birazda beslenmeye yönelecem. Sen sakin kendini üzme yarına inançla yap testini duam seninleGercekten mi((( inaniyorum canim ama bu surec yipratici sen de yasiyosun olmazsa 2.yi deneriz napalim senin de ilk asilamandi dimi? Moralini bozmamaya calis vitaminlerini al esine de vitamin takviye ver benim esimin sperm hizi yeterli seviyede cikmadi15 gundur takviye kullaniyor sizde de ayni sorun varsa kullansin istersen
Cok tesekkur ederim bakarsin bu ay kendiliginden olur. Haber vericem sana ben senin kadar sakin olamiyorum malesef ben ara vermeden bi sonraki ay 2. Asilamaya devam ederim muhtemelen biktim surekli ilac kullanmaktn bir an once nolcaksa olsun baklim kismetSüreç bizim için fazlasıyla yıpratıcı olmadı kısmet hayırlısı diyorum. Evet 1. Asilamamdi 2. Içın kendimi toparlamam lazım. Bizde hicbir sorun yok eşimde bende ama bundan sonra beslenmeme dikkat edecem vitamin çok kullandık birazda beslenmeye yönelecem. Sen sakin kendini üzme yarına inançla yap testini duam seninle
Inşallah olur. Dua et gerçekten dua olmazsa ben şuan yeri göğü inletirdim. Bende kist oluştu ilaçlar yüzünden hemen aşılama yapılır mı tekrar bilemiyorum. Ilaclar bizi bitiren onlar oldu zaten kısmet rabbim en hayırlısını tez zamanda nasip etsinCok tesekkur ederim bakarsin bu ay kendiliginden olur. Haber vericem sana ben senin kadar sakin olamiyorum malesef ben ara vermeden bi sonraki ay 2. Asilamaya devam ederim muhtemelen biktim surekli ilac kullanmaktn bir an once nolcaksa olsun baklim kismet
Cok tesekkur ederim bakarsin bu ay kendiliginden olur. Haber vericem sana ben senin kadar sakin olamiyorum malesef ben ara vermeden bi sonraki ay 2. Asilamaya devam ederim muhtemelen biktim surekli ilac kullanmaktn bir an once
Kist olustuysa evet bu ay baslamayabilirler haklisin ama dr a bi gorun istersen ilac verebilirler dua ediyorum canim ins dualarimiz kabul olur aminInşallah olur. Dua et gerçekten dua olmazsa ben şuan yeri göğü inletirdim. Bende kist oluştu ilaçlar yüzünden hemen aşılama yapılır mı tekrar bilemiyorum. Ilaclar bizi bitiren onlar oldu zaten kısmet rabbim en hayırlısını tez zamanda nasip etsin