• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama süreci öncesi ve sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen nasıl hissediyorsun kendini canım Nasıl geçti sürecin biraz bahseder mısın vücutta değişiklik var mı test yaptım mı hiç mesela
8. Gun yaptim negatif cikti snra tekrar yapmadim bende de ayni belirtiler var bel agrisi kasik batmasi ve meme agrisi cok fazla. Sonuc ne cikacak cok merak ediyorum ama negatif cikar diye de test yapmaya cekiniyorum kan testine kadar yapmicam sanirim

8. Gun yaptim negatif cikti snra tekrar yapmadim bende de ayni belirtiler var bel agrisi kasik batmasi ve meme agrisi cok fazla. Sonuc ne cikacak cok merak ediyorum ama negatif cikar diye de test yapmaya cekiniyorum kan testine kadar yapmicam sanirim
Ben 5. Gün ve 6. Gün yaptım silik cıktı daha yapmadım işte dün yaptım 10. Gün yine silik görünce için acıdı negatif dedim artık kana kadar test yapmayacam. Inşallah bizimde bizim gibi bekleyen herkesin çocuğu olur 🤲🏻🤲🏻😔😔

Ben 5. Gün ve 6. Gün yaptım silik cıktı daha yapmadım işte dün yaptım 10. Gün yine silik görünce için acıdı negatif dedim artık kana kadar test yapmayacam. Inşallah bizimde bizim gibi bekleyen herkesin çocuğu olur 🤲🏻🤲🏻😔😔
Testlere iyi bak yaparken silik çıkıyor çünkü görmek zor o derece

hiç belirti yaşamayıp hamile kalan var mı? Ne kasık ağrısı ne batma ne hassasiyet:) aşılamanın 9. günündeyim.

10.gun silik cikmasi guzel bsy yalniz cuma gunu ogrencez bakalim dileklerimiz gercek olsun Aminn

Sabah vercem heycanliyim ama pek umudum yok nedense:KK43:
Ben bugün verdim dünyam yıkıldı toparlanmam zor oldu 0.2 cıktı benim tutmadı inşallah seninki tutmuştur rabbim hayırlı haberler versin yarın kesin yaz bana sonucu umudunu yitirme bizde birgün anne olacaz buna inan dua et🥰🌼

Ben bugün verdim dünyam yıkıldı toparlanmam zor oldu 0.2 cıktı benim tutmadı inşallah seninki tutmuştur rabbim hayırlı haberler versin yarın kesin yaz bana sonucu umudunu yitirme bizde birgün anne olacaz buna inan dua et🥰🌼
Gercekten mi:(((( inaniyorum canim ama bu surec yipratici sen de yasiyosun olmazsa 2.yi deneriz napalim senin de ilk asilamandi dimi? Moralini bozmamaya calis vitaminlerini al esine de vitamin takviye ver benim esimin sperm hizi yeterli seviyede cikmadi15 gundur takviye kullaniyor sizde de ayni sorun varsa kullansin istersen

Gercekten mi:KK43:((( inaniyorum canim ama bu surec yipratici sen de yasiyosun olmazsa 2.yi deneriz napalim senin de ilk asilamandi dimi? Moralini bozmamaya calis vitaminlerini al esine de vitamin takviye ver benim esimin sperm hizi yeterli seviyede cikmadi15 gundur takviye kullaniyor sizde de ayni sorun varsa kullansin istersen
Süreç bizim için fazlasıyla yıpratıcı olmadı kısmet hayırlısı diyorum. Evet 1. Asilamamdi 2. Içın kendimi toparlamam lazım. Bizde hicbir sorun yok eşimde bende ama bundan sonra beslenmeme dikkat edecem vitamin çok kullandık birazda beslenmeye yönelecem. Sen sakin kendini üzme yarına inançla yap testini duam seninle 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Süreç bizim için fazlasıyla yıpratıcı olmadı kısmet hayırlısı diyorum. Evet 1. Asilamamdi 2. Içın kendimi toparlamam lazım. Bizde hicbir sorun yok eşimde bende ama bundan sonra beslenmeme dikkat edecem vitamin çok kullandık birazda beslenmeye yönelecem. Sen sakin kendini üzme yarına inançla yap testini duam seninle 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Cok tesekkur ederim bakarsin bu ay kendiliginden olur. Haber vericem sana ben senin kadar sakin olamiyorum malesef:( ben ara vermeden bi sonraki ay 2. Asilamaya devam ederim muhtemelen biktim surekli ilac kullanmaktn bir an once nolcaksa olsun baklim kismet:(

Cok tesekkur ederim bakarsin bu ay kendiliginden olur. Haber vericem sana ben senin kadar sakin olamiyorum malesef:KK43: ben ara vermeden bi sonraki ay 2. Asilamaya devam ederim muhtemelen biktim surekli ilac kullanmaktn bir an once nolcaksa olsun baklim kismet:KK43:
Inşallah olur. Dua et gerçekten dua olmazsa ben şuan yeri göğü inletirdim. 😔Bende kist oluştu ilaçlar yüzünden hemen aşılama yapılır mı tekrar bilemiyorum. Ilaclar bizi bitiren onlar oldu zaten kısmet rabbim en hayırlısını tez zamanda nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Inşallah olur. Dua et gerçekten dua olmazsa ben şuan yeri göğü inletirdim. 😔Bende kist oluştu ilaçlar yüzünden hemen aşılama yapılır mı tekrar bilemiyorum. Ilaclar bizi bitiren onlar oldu zaten kısmet rabbim en hayırlısını tez zamanda nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Kist olustuysa evet bu ay baslamayabilirler haklisin ama dr a bi gorun istersen ilac verebilirler dua ediyorum canim ins dualarimiz kabul olur amin

Back
X