- 26 Kasım 2024
- 18
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi Tugba Demir
Arkadaşlar bugün aşılama süreci için tedaviye baslicaz ve çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aşılama için adeti bekliyorum canım inşallah güzel sonuçlar alırızArkadaşlar bugün aşılama süreci için tedaviye baslicaz ve çok heyecanlıyım
İnşallah canım bana ilaç verdiler bugün klomene başladım beş gün kullanılan 23unde kontrolüm varBen de aşılama için adeti bekliyorum canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben de aşılama için adeti bekliyorum canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Hadi inşallah mutlu haberlerle dönelim bu işlemlerden arkadaslarBende salı günü gonalf başladım yarın kontrole gidiyorum. :)
Teşekkür ederimHadi bol şans
Sağlıklı güzel yumurtaların olsun canım. Sizde problem neydi acaba bende pcos var. Bide eşinizin sperm değerleri nasıydı gün yaklaştıkça şöyle mi olur böyle mi diye ister istemez düşünüyorumİnşallah canım bana ilaç verdiler bugün klomene başladım beş gün kullanılan 23unde kontrolüm var
İnşallahhhhHadi inşallah mutlu haberlerle dönelim bu işlemlerden arkadaslar
Aşılamanız tuttu mu merak ettimSelam kızlar bizde p.tesi inşallah bir aksilik çıkmazsa olacağız bu gece çatlatma iğnemi vurulucam. Gerçekten insan heyecan mı yapıyor tedirgin mi oluyor bilmiyorum. Vakit yaklaştıkça strese girdim ya acaba olacak mı olmayacak mı diye birde şimdi böyleyse aşılamadan sonraki 15 gün nasıl geçer diyorum garip bir heyecan oluyor insanın içinde rabbim bu yolda ümit eden tüm bacılarımın dualarını kabul etsin Allah sağlıkla sıhhatle bebişlere kavuşmamızı nasip etsin inşallah
Aşılamanız oldu mu merak ettimBende salı günü gonalf başladım yarın kontrole gidiyorum. :)
Selamlar, malesef tutmadı dr 1 dönem ara verelim dedi. Bu ayın sonunda tekrar gideceğim inşallahAşılamanız tuttu mu merak ettim