- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Maşallah canımİnşallah tutarsa güzel sonuçlar elde edicem yumurtamın çok iyi olduğunu söyledi çok şükür
Biraz pembelik var gibi ümidini kesme gebelikte zaten adet le çok benziyormuş öyle diyorlarMeraklılar iş başındadayanamadım 10gun bir bakiyim dedim. İgneninde 12.gunu. ama pek ümitli değilim regl ağrım var
Darısı hepimize canım benim umarım sende pozitif sonucu görürsünMaşallah canım
%50 %50 düşünüyorum şuan bakalımBiraz pembelik var gibi ümidini kesme gebelikte zaten adet le çok benziyormuş öyle diyorlar
İnsallaaahhh canimmm hepimiz görelimDarısı hepimize canım benim umarım sende pozitif sonucu görürsün
Ay inşallah ya ben böyle haberler görünce çok heyecanlanıyorum ilk sizin için seviniyorum sonra kendimi düşünüyorum hayal kuruyorum aşılamanın tuttuğunu heycan yapıyorum%50 %50 düşünüyorum şuan bakalımyarın bidsha yaparım ne cikicak bakalım hayırlısı olsun
Bende oyle butun formları okuyordum kendim hamile kalmış gbi mutlu oluyorumAy inşallah ya ben böyle haberler görünce çok heyecanlanıyorum ilk sizin için seviniyorum sonra kendimi düşünüyorum hayal kuruyorum aşılamanın tuttuğunu heycan yapıyorum
Aynen olacak Allah’ın izniyle geleceği zamanı bekliyor demek kiBende oyle butun formları okuyordum kendim hamile kalmış gbi mutlu oluyorumheyecanlı
Aynen canim kesinlikle öyleAynen olacak Allah’ın izniyle geleceği zamanı bekliyor demek ki
Canım bi sorumdaha olcak aşılama sonra progestron fıtıl olarak kullandınmıya benımde bır gelyor baya sıddetlı bazen yok değişik. gögüslerimde şiş ama bunlar adet oncesıde olabılıyor dıye cok umıtlenmıyorum
Evet canım bugün bitiyor hatta 21taneydi fitilCanım bi sorumdaha olcak aşılama sonra progestron fıtıl olarak kullandınmı
Cok cok afedersın koyu sarı hatta yesıle donuk akıntın oldumuEvet canım bugün bitiyor hatta 21taneydi fitil
canımm sarı beyaz oldu, yumurtlama zamanındakıne benzerCok cok afedersın koyu sarı hatta yesıle donuk akıntın oldumu
Aşılamanızin sonucu ne oldu acaba bende yaptırdım bugün 6.günü çok sabırsızım adetim gelecekmiş gibi ağrım varNe güzel bir haber. İnşallah Rabbim bizlere de nasip eder. Ben de yeni oldum. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Dua edin inşallah bize de
Aynı gün olmuşuz aşılamayı benim de ağrım var tumurtalarımın olduğu kasığımda ve belimde herkes gögüslerim şişti acıyo demiş ama bende daha öyle bişey yokAşılamanızin sonucu ne oldu acaba bende yaptırdım bugün 6.günü çok sabırsızım adetim gelecekmiş gibi ağrım var
Hayalet çizgi var gibi ben mi yanlış gördüm kiMeraklılar iş başındadayanamadım 10gun bir bakiyim dedim. İgneninde 12.gunu. ama pek ümitli değilim regl ağrım var
Ya bi şey sorcam bugün 23 .00 de çatlatma iğnesi olcam çarşamba aşılama olca klomen iğnesini biz almıyoruz dimi çok heyecanlıydım tam anlayamadım ama al diye bi şey demedi dediyse duymadım özelde olcak işlem
Aşılama günü birşeye gerek yok senin yapacağın klomen vs gibi şeyleri zaten yumurta takibi yaparken veriyorlar canım çatlatma vur dediyse klomenle falan işin kalmamıştırYa bi şey sorcam bugün 23 .00 de çatlatma iğnesi olcam çarşamba aşılama olca klomen iğnesini biz almıyoruz dimi çok heyecanlıydım tam anlayamadım ama al diye bi şey demedi dediyse duymadım özelde olcak işlem
Bende hiç ümitlenmedim bekledim benimde adet sancılarım olmuştu . İnşallah tutmuştur canım çok sevinirim hepinize dua ediyorumya benımde bır gelyor baya sıddetlı bazen yok değişik. gögüslerimde şiş ama bunlar adet oncesıde olabılıyor dıye cok umıtlenmıyorum