Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız ve bebeklerimize kavuşuruz, o kadar çok zor bir durum ki anlatmama bile gerek yok hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Bende beş yıla doğru giden bir evliliğim var ilk defa iğne ile değilde femara ile pcos olmama rağmen yumurtam büyümüştü ama nasip değilmiş . Bu ikinci asilamam di. Asla pes etmiyorum etmeyeceğimde. Bu arada benim bugün adet günümdu fahat adet olmadm iki gün önce.adet belirtilerin vardı ama geçti. Bugun de aşılamanin 15. Günü yani iki hafta önce Perşembe günü asilamam olmuştu. Salı günü kan sonucum negatif geldi . Karnımın altinda bir şey var eğilince sıkışıyor gibi, acaba kistmi oluştu karnımd da bir şişlik var , kist oluşmuş olabilir mi ki 🙄 yoksa kan testim negatif yani hamile de olmuş olamam gibi ne yapacağımı da bilmiyorum🙄🙄

İnşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız ve bebeklerimize kavuşuruz, o kadar çok zor bir durum ki anlatmama bile gerek yok hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Bende beş yıla doğru giden bir evliliğim var ilk defa iğne ile değilde femara ile pcos olmama rağmen yumurtam büyümüştü ama nasip değilmiş . Bu ikinci asilamam di. Asla pes etmiyorum etmeyeceğimde. Bu arada benim bugün adet günümdu fahat adet olmadm iki gün önce.adet belirtilerin vardı ama geçti. Bugun de aşılamanin 15. Günü yani iki hafta önce Perşembe günü asilamam olmuştu. Salı günü kan sonucum negatif geldi . Karnımın altinda bir şey var eğilince sıkışıyor gibi, acaba kistmi oluştu karnımd da bir şişlik var , kist oluşmuş olabilir mi ki 🙄 yoksa kan testim negatif yani hamile de olmuş olamam gibi ne yapacağımı da bilmiyorum🙄🙄
Merhaba kan testini tekrarlayın bence gebelik olabilir o şişlik ve ağrı bebişten dolayı olabilir 🤗

Kan testini yenileyin yumurtanız geç çatlamış olabilir her ihtimali denemek lazım. Ben 3.de mutluluğu yakaladım ama tabi bununla da bitmiyor değer 2 günde bir 2 katı artacak mı sonra kese olacak mı kese olsa içinde bebek oluşacak mı bebek olunca kalp atışı olacak mı yani bunca zorlukla olan bebeklerde herkes herşeyin en kötüsünü düşünüp hemen sevinemiyor bile galiba ne zaman bu sıralamalar olup 3 ayı atlatırsak o zaman rahata eriyor galiba. Rabbim kimsenin emeğini geri çevirmez sadece erteler ama olur . Meryem suresi okuyun elinizi karnınıza koyun ve gerçekten hissederek dua edin ben bunları yaptım pozitifi gördüm şimdi de gelişecek mi korkusundayım rabbim büyük sizler içinde gerçekten çok dua ediyorum

Ya şuan bana umut oldunuz hiç ihtimal vermiyordum , sonucta kanda negatif diye. Bugün gecikmenin 1.gunu eğer bir kaç gün içerisinde olmazsam tekrar kan vereceğim şuan çok heyecanlandım , bı an umudumu yitirmiştm negatif diye. Çok teşekkür ederim kizlar. Rabbim bir tek bana değil, bütün evlat sahibi olmak isteyen annelere versin hep duam bu. Meryem suresini hep okuyorum rahatlatıyor da beni. Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. 🥰🤗

Ya şuan bana umut oldunuz hiç ihtimal vermiyordum , sonucta kanda negatif diye. Bugün gecikmenin 1.gunu eğer bir kaç gün içerisinde olmazsam tekrar kan vereceğim şuan çok heyecanlandım , bı an umudumu yitirmiştm negatif diye. Çok teşekkür ederim kizlar. Rabbim bir tek bana değil, bütün evlat sahibi olmak isteyen annelere versin hep duam bu. Meryem suresini hep okuyorum rahatlatıyor da beni. Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. 🥰🤗
Rica ederiz bende dua edicem sizin için 🙂

Merhaba ben asilamamin 11. Gunundeyim regl olacak gibi sancim var birde doktor bana hicbir fitil jel vermedi herkes kullanmis sanirim 🤷🏼‍♀️ dayanamayip herkesten gizli kan testi yaptiracam yarin

Merhaba ben asilamamin 11. Gunundeyim regl olacak gibi sancim var birde doktor bana hicbir fitil jel vermedi herkes kullanmis sanirim 🤷🏼‍♀️ dayanamayip herkesten gizli kan

Merhaba ben asilamamin 11. Gunundeyim regl olacak gibi sancim var birde doktor bana hicbir fitil jel vermedi herkes kullanmis sanirim 🤷🏼‍♀️ dayanamayip herkesten gizli kan testi yaptiracam yarin
Merhaba inşallah pozitifle sonuçlanır 🙂 pozitif olursa düşük tehlikesi olmasın diye isteyebilirsiniz doktorunuzdan

Merhaba bende 5 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz nisan ayında bi düşüğüm oldu kalbi durduğu için 29 ekimde 3. aşılamamı yaptırdım bende sizler gibi bekliyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız miniğimize kavuşuruz
Bende 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyorum geçen ay aşılama olacaktım ama femera ile kendi çatladığı için iptal oldu o da tutmadı günleri güzel değerlendirdik ama olmadı adet oldum bugün doktor yumurtalıkta kist oluşumu var mı vs kontrol edip aşılama günü verecek inşallah her şey yolundadır ve umarım sende güzel sonuçlar alıp minik mucizene kavuşursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aşılama yaptıran veya yaptıracak olan arkadaşlarıma umut olmaya geldim. yaşayarak öğrendiğim şey bittim dediğimde Rabbim yettimm dedi ve beni mutluluk gözyaşlarına boğdu.
Ben 3 aşılama olmuş ve mutluluğu tüp bebeğe geçmek için 3. Aşılamayı prosedür olarak yaptırdığımda yakaladım. 6 yıllık evliyim ilk 3 yıl çocuk düşünmedik.Tüm kan tahlillerim ve eşimin testleri yapıldı ve ben 17 yaşından beri (şuan 28 yaşındayım )pcos hastasıyım ve hsg yani rahim filmi çektirdiğimde iki tüpümünde kapalı olduğunu ama film çekerken 1 tanesinin açıldığını söylediler yaklaşık 7 8 ay sonra aşılama yaptırdım ilk aşılamam özelde oldu tek yumurta gelişti ama tutmadı 1 yıl ara verdik daha sonra Ankara şehir hastanesine tekrar gittim ve herşey yeniden yapıldı sadece hsg çekilmedi 2 yılda bir çekiliyormuş. Gonal f kullanmadan asla yumurtam gelişmiyordu. 2. Aşılamam yapıldı oda başarısız oldu. Daha sonra doktorlardan tekrar hsg istedim ve çektirdiğimde iki tüpümün yeniden tıkalı olduğunu söylediler ve 2 gün uğraştılar açmak için şehir hast.sinde ve sonuç için infertilitte doktoruna çıktım orada tüplerimin açılmadığını söyleyip beni yine şehir hast.sinde olan tüp bebeğe yönlendirdi.10 dk sonra Tüp bebekteki doktorlar rahim filmine baktılar ve ikisininde açılmış olduğunu söyledi ama yinede tüp bebek istedim tüm evrakları hazırladım 2 iğneli aşılama şartı vardı benim devlet hast. Tek olduğu için özeldekine rapor çıkmadığı için onu kabul etmediler ve tekrar aşılama denemek istedi doktorum prosedür gereği.. 2 hafta önce yani 12 Ekimde aşılamam yapıldı 2 olgun yumurtam ve 1 tanede gelişimi geriden gelen yumurtam vardı. Daha önce herşeyi gebelik belirtisi gibi düşündüğüm için bu kez kullandığım progestan fitilin yan etkisi olarak düşündüm yine olmicak ve tüp bebeğe geçeceğim nasılsa kafasındaydım. Aşılamamın ilk 2 günü aşırı bir gaz sancısı dışında hiçbir şikayetim olmadı . Aşılamanın 10. Gününe kadar hiçbir şeyim yoktu ne kasık ağrısı ne hassasiyet hiçbir şikayetim yoktu ta ki 10. Gün göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım başladı hasta olacağım dedim. Bu arada benim normalde adet düzensizliğim var 2 3 ayda bir ilaçla adet görüyordum adet olduğumdada bel ağrısı olurdu sadece hassasiyet falan hiç yaşamazdım. Bu kez fitilin etkisiyle bunları yaşadığımı düşündüm koku almam keskinleşti başka belirtim olmadı 15. Güne kadar hiç test yapmadım elim gitmedi ta ki beklemekten bunaldım yok zaten en azından hasta olup tüp bebeğe geçelim diye düşündüm. Onlarca idrar testi yaptım 3 yıl içindebu kez idrarda değil direk kan isticem dedim ve devlet hast. Kan verdim o 3 saat geçmek bilmedi sonucu internetten bakayım gitmeyim tekrar boşuna dedim bir de baktım kiii sonucumu dün 15. Günümde 328 çıktı iki gün sonra tekrar gel şimdi gebesin ve değerin güzel dedi doktor. Yarın şehir hastanesine gideceğim tekrar kan vereceğim. Bu sitedenn yüzlerce binlerce yorum okudum ve bir gün olursa yaşadıklarımı anlatıp ümitsizlik haşayanlara ümit olayım dedim isyan etmeden sabredin. Rabbim tüm bebiş isteyen bunun için emek veren herkesin kucağını doldursun isteyen herkese bekleyen herkese hayırlı güzel haberler alıp burada benim gibi millete umut olsunlar inşallah hepinize dua edeceğim. Sürekli takip edemesemde arada sırada aranıza katılacağım. Allah hepinize kolaylık versin
Merhaba Rabbim sağlıklı hayırlı evlat kucagınıza almayı nasıp etsın bı sorum olcaktı aşılama yapıldıktan sonra sürekli yattınızmı gunluk rutın işlerinize gerı dondunuzmu

Merhaba Rabbim sağlıklı hayırlı evlat kucagınıza almayı nasıp etsın bı sorum olcaktı aşılama yapıldıktan sonra sürekli yattınızmı gunluk rutın işlerinize gerı dondunuzmu
Ilk gun dinlen diyorlar genelde persembe olmustum aşılama simdi normal hayatıma geri döndüm dün itibariyle 3 gün iliski bile önerdi doktorum

Merhaba Doktor dikkat etmemi söyledi gün aşırı ilişki önerdi ertesi gün duş alabilirsin dedi 2 gün duş almadım 3 4 gün yattım sonra ağır kaldırmanın koşturmanın dışında rutin işlerimi hep yaptım çok ümitsizdim olmayacak diye ama rabbim nasip etti şimdi biraz daha fazla dikkat ediyorum 🙂 Amin inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰

Bende 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyorum geçen ay aşılama olacaktım ama femera ile kendi çatladığı için iptal oldu o da tutmadı günleri güzel değerlendirdik ama olmadı adet oldum bugün doktor yumurtalıkta kist oluşumu var mı vs kontrol edip aşılama günü verecek inşallah her şey yolundadır ve umarım sende güzel sonuçlar alıp minik mucizene kavuşursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın en kısa zamanda sizinde güzel haberinizi alırız inşallah 🙂

Merhaba Doktor dikkat etmemi söyledi gün aşırı ilişki önerdi ertesi gün duş alabilirsin dedi 2 gün duş almadım 3 4 gün yattım sonra ağır kaldırmanın koşturmanın dışında rutin işlerimi hep yaptım çok ümitsizdim olmayacak diye ama rabbim nasip etti şimdi biraz daha fazla dikkat ediyorum 🙂 Amin inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰
Hayirli olsunn 🤗🤗🤗 bekleme suresi çok zor geciyor ya gun icinde acaba mı diyip duruyorum belirtileriniz nelerdi

X