- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 30
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Merhaba bizim yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı şuan 16 haftalık hamileyim 1 sperm bile yeterli kaliteli olması ve hızı da önemli umarım güzel sonuçlar alırsınızMerhaba benimde eşimin yıkamadan sonra 2.7 milyon dediler siz hamile kaldınız mı bu değer normal mi bilemedim
İns beklemedeyim şuan 7. Günüm belirti olmuş muydu sizde yada kaçıncı gün belirti olduMerhaba bizim yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı şuan 16 haftalık hamileyim 1 sperm bile yeterli kaliteli olması ve hızı da önemli umarım güzel sonuçlar alırsınız
Hadi hayırlısı ile inşallah tutar aşılamanız. Kaçıncı gün test yaparsınız ?İns beklemedeyim şuan 7. Günüm belirti olmuş muydu sizde yada kaçıncı gün belirti oldu
Benim 9. Güne kadar hep ağrım vardı 9. Günden sonra azaldı 12 de öğrendim sonrasında yine kasık ve bel ağrılarım oldu gögüs hassasiyetim hiç yoktu sonradan başladı ama bazı hamile kalanlar hep vardı diyo bence kişiden kişiye hatta bebekten bebeğe değişiyo belirtiler inşallah güzel haberleri alırsınız kendinizi çok dinlemeyin sadece vücudunuzu dinlendirin ben de çok bakıyodum belirtilere kendimi üzüyodum yok bende diye ya da bende var diye ama dediğim gibi herkes farklıİns beklemedeyim şuan 7. Günüm belirti olmuş muydu sizde yada kaçıncı gün belirti oldu
2022 yılı itibariyle Benim duyduğum fiyatlar genelde 15000 ila 20 bin TL arası daha ucuzunu duymadımBenim de 15-20 arası tutacak iştebilemedim ki işte nedense içime sindi bide şu mantıklı geldi her bir embriyo dondurma 200 TL imiş. 1.si tutmazsa o dondurulmuşları transfer ediyorlar sadece transfer ücreti veriyormuşsun nedense direk kabul ettim Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ilk denemelerimiz de tutar. Senin kontrolün ne zaman canım ? Ben de yarın gidicem ilk kontrole dua edelim birbirimize
Zaten evde hiç iş yapmıyorum yatarak geçiriyorum tabi bütün gün değil ama çoğunlukla öyleyim dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı yaa bilmiyorum bende hiç bir belirti olamayınca dedim bende mi sorun var belkide erkendir bilemiyorum yok dinlemiyorum vücudumu ama insan ister istemez yazılanları okuyunca merak ediyor herşeyin hayırlısı diyelimBenim 9. Güne kadar hep ağrım vardı 9. Günden sonra azaldı 12 de öğrendim sonrasında yine kasık ve bel ağrılarım oldu gögüs hassasiyetim hiç yoktu sonradan başladı ama bazı hamile kalanlar hep vardı diyo bence kişiden kişiye hatta bebekten bebeğe değişiyo belirtiler inşallah güzel haberleri alırsınız kendinizi çok dinlemeyin sadece vücudunuzu dinlendirin ben de çok bakıyodum belirtilere kendimi üzüyodum yok bende diye ya da bende var diye ama dediğim gibi herkes farklı
22 Şubat'ta yapmamı söylediler ozaman kan tahlili yapicam teşekkür ederim Allah razı olsunHadi hayırlısı ile inşallah tutar aşılamanız. Kaçıncı gün test yaparsınız ?
Tabiki çok normal merak etmeniz çok zor geçiyor bekleme süresi inşallah hayırlı haberler alırsınız bebişlere kavuşursunuzZaten evde hiç iş yapmıyorum yatarak geçiriyorum tabi bütün gün değil ama çoğunlukla öyleyim dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı yaa bilmiyorum bende hiç bir belirti olamayınca dedim bende mi sorun var belkide erkendir bilemiyorum yok dinlemiyorum vücudumu ama insan ister istemez yazılanları okuyunca merak ediyor herşeyin hayırlısı diyelim
Canım bende senin gibi beklemedeyim, bugün aşılamanın 13. Gün, rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın22 Şubat'ta yapmamı söylediler ozaman kan tahlili yapicam teşekkür ederim Allah razı olsun
Ayyy çok az kalmışbize umut ol yaaa haberini bekliyoruzCanım bende senin gibi beklemedeyim, bugün aşılamanın 13. Gün, rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hayırlısı olsun, haber edicem mutlakaAyyy çok az kalmışbize umut ol yaaa haberini bekliyoruz
Ayyy ins rabbim güzel haberler versin kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım bende senin gibi beklemedeyim, bugün aşılamanın 13. Gün, rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin ins herkese versin rabbim evlat kokusunuTabiki çok normal merak etmeniz çok zor geçiyor bekleme süresi inşallah hayırlı haberler alırsınız bebişlere kavuşursunuz
Benim bel kasık ağrım çok oldu, göğüslerim düne kadar çok ağrıyordu, ben perşembe günü yapicam inşallah, bakalım hayırlısı olsun inşallahAyyy ins rabbim güzel haberler versin kimsenin kucağını boş bırakmasınsizde belirti var mı peki bide ne zaman test yapcaksiniz
Mrb şuan ne durumdasınız ilaçlar bitti mi aşılama oldu muuuay daha benim aşılama olmadı henüz yumurta gelişmesi aşamasındayım
Canım ben 5 buçuk yıllık evliyim. Toplamda 3 yıldır deniyoruz ama arada bi ameliyat oldum ara vermek zorunda kaldım. Hiç hamile kalmadım. göremedik bi pozitifi
yarın aşılama öncesi son kontrolüm olacak büyük ihtimalle son gittiğimde yumurtalarım 14 civarındaydılar (2 yumurta gelişti). Cuma/cumartesi en geç aşılamam olur inşallahMrb şuan ne durumdasınız ilaçlar bitti mi aşılama oldu muuu
Sizin hikayeniz nedir, ben de hiç pozitif göremeyenlerdenim. Bir gün bizlerde görelim inşallahhh
Ay hadi bakalım inşallah sağlıcakla olsun bizler de bu duyguyu tadalımmmyarın aşılama öncesi son kontrolüm olacak büyük ihtimalle son gittiğimde yumurtalarım 14 civarındaydılar (2 yumurta gelişti). Cuma/cumartesi en geç aşılamam olur inşallah
Ben 5yıl evlilik ancak toplamda nerdeyse 3 yıldır deniyoruz arada bi süre ara vermek zorunda kaldık falan. Geçen sene bu zamanlar klomen+ çatlatma denedik 2 ay olmamıştı salmıştım tedaviye devam etmedik. bu ara tekrar bastırınca artık ciddi bi şekilde tedaviye başlayalım dedik. Çok şükür bilinen bi rahatsızlık yok eşimde de bende deinşallah en kısa zamanda pozitif haberleri verelim burdan
Aaaaa tüh çok geçmiş olsun inşallah çözüm bulunur sağlık olsun daAy hadi bakalım inşallah sağlıcakla olsun bizler de bu duyguyu tadalımmmaşılama olurken bol bol dua edin inşallah tutsun canımm
Ben şuan ilaçla yumurtaları geliştirme aşamasındayım perşembe kontrol var 9. Günü oluyor adetimden sayarsam.
Tam da eşim hastalandı covid testi vercek sabah da düzelmemiş olursa. Pozitif olursa boşa o kadar ilaç içmiş olcam
İnşallah adet değildir lekelenme falandır.Hakkımızda hayırlısı olsun, bende aşılama yapdım 15. Günümdu bugün test yapmadım ama bu akşam kahve rengi akıntım başladı, büyük ihtimal adet olucam, hayırlısı buymuş demekki