Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İns beklemedeyim şuan 7. Günüm belirti olmuş muydu sizde yada kaçıncı gün belirti oldu
Benim 9. Güne kadar hep ağrım vardı 9. Günden sonra azaldı 12 de öğrendim sonrasında yine kasık ve bel ağrılarım oldu gögüs hassasiyetim hiç yoktu sonradan başladı ama bazı hamile kalanlar hep vardı diyo bence kişiden kişiye hatta bebekten bebeğe değişiyo belirtiler inşallah güzel haberleri alırsınız kendinizi çok dinlemeyin sadece vücudunuzu dinlendirin ben de çok bakıyodum belirtilere kendimi üzüyodum yok bende diye ya da bende var diye ama dediğim gibi herkes farklı

2022 yılı itibariyle Benim duyduğum fiyatlar genelde 15000 ila 20 bin TL arası daha ucuzunu duymadım

Zaten evde hiç iş yapmıyorum yatarak geçiriyorum tabi bütün gün değil ama çoğunlukla öyleyim dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı yaa bilmiyorum bende hiç bir belirti olamayınca dedim bende mi sorun var belkide erkendir bilemiyorum yok dinlemiyorum vücudumu ama insan ister istemez yazılanları okuyunca merak ediyor herşeyin hayırlısı diyelim

Tabiki çok normal merak etmeniz çok zor geçiyor bekleme süresi inşallah hayırlı haberler alırsınız bebişlere kavuşursunuz

Mrb şuan ne durumdasınız ilaçlar bitti mi aşılama oldu muuu
Sizin hikayeniz nedir, ben de hiç pozitif göremeyenlerdenim. Bir gün bizlerde görelim inşallahhh

Mrb şuan ne durumdasınız ilaçlar bitti mi aşılama oldu muuu
Sizin hikayeniz nedir, ben de hiç pozitif göremeyenlerdenim. Bir gün bizlerde görelim inşallahhh
yarın aşılama öncesi son kontrolüm olacak büyük ihtimalle son gittiğimde yumurtalarım 14 civarındaydılar (2 yumurta gelişti). Cuma/cumartesi en geç aşılamam olur inşallah
Ben 5yıl evlilik ancak toplamda nerdeyse 3 yıldır deniyoruz arada bi süre ara vermek zorunda kaldık falan. Geçen sene bu zamanlar klomen+ çatlatma denedik 2 ay olmamıştı salmıştım tedaviye devam etmedik. bu ara tekrar bastırınca artık ciddi bi şekilde tedaviye başlayalım dedik. Çok şükür bilinen bi rahatsızlık yok eşimde de bende de inşallah en kısa zamanda pozitif haberleri verelim burdan

Ay hadi bakalım inşallah sağlıcakla olsun bizler de bu duyguyu tadalımmm aşılama olurken bol bol dua edin inşallah tutsun canımm
Ben şuan ilaçla yumurtaları geliştirme aşamasındayım perşembe kontrol var 9. Günü oluyor adetimden sayarsam.
Tam da eşim hastalandı covid testi vercek sabah da düzelmemiş olursa. Pozitif olursa boşa o kadar ilaç içmiş olcam

Aaaaa tüh çok geçmiş olsun inşallah çözüm bulunur sağlık olsun da Bende ocakta yaptıracaktım aslında aşılamayı ama bende covid olunca ertelendi şubata. Vardır bi hayır dedik

Hakkımızda hayırlısı olsun, bende aşılama yapdım 15. Günümdu bugün test yapmadım ama bu akşam kahve rengi akıntım başladı, büyük ihtimal adet olucam, hayırlısı buymuş demekki

Hakkımızda hayırlısı olsun, bende aşılama yapdım 15. Günümdu bugün test yapmadım ama bu akşam kahve rengi akıntım başladı, büyük ihtimal adet olucam, hayırlısı buymuş demekki
İnşallah adet değildir lekelenme falandır. Ya işte biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu, demek ki buymuş. İnşallah en yakın zamanda Allah sana da nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…