- 31 Ocak 2022
- 86
- 11
- 32
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Amin inşallah canımİnşallah adet değildir lekelenme falandır.Ya işte biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu, demek ki buymuş. İnşallah en yakın zamanda Allah sana da nasip etsin canı
İnşallah adet değildir lekelenme falandır.Ya işte biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu, demek ki buymuş. İnşallah en yakın zamanda Allah sana da nasip etsin canım.
Canım naptın ?AIN
Amin inşallah canım
valla galiba adet oluyorum henüz ped kullanmiyorum ama wc gittikce oluyor, bakarım bi kac gün takp ederim en gec bu akşam belli olur zatenCanım naptın ?
Kaçıncı gününüzde başladı belirti ben 10. Günüm bugünBenim bel kasık ağrım çok oldu, göğüslerim düne kadar çok ağrıyordu, ben perşembe günü yapicam inşallah, bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ve pozitif..ben de test verdim gece belli olcak.. Hayırlısı bakalım diğer ay olur inşallahhAaaaa tüh çok geçmiş olsun inşallah çözüm bulunur sağlık olsun daBende ocakta yaptıracaktım aslında aşılamayı ama bende covid olunca ertelendi şubata. Vardır bi hayır dedik
Önce sağlık tabi ki inşallah hafif atlatıp önümüzdeki döneme bomba gibi girersinizVe pozitif..ben de test verdim gece belli olcak.. Hayırlısı bakalım diğer ay olur inşallahh
İnşallah canımm, sen naptın ne zaman aşılamaÖnce sağlık tabi ki inşallah hafif atlatıp önümüzdeki döneme bomba gibi girersiniz
Bugün kontrolüm vardı yumurtalar iyi durumda yarın gece çatlatma iğnem var cumartesi de aşılama olacak inşallahİnşallah canımm, sen naptın ne zaman aşılama
Ayy kuzumm hadi inşallahhhBugün kontrolüm vardı yumurtalar iyi durumda yarın gece çatlatma iğnem var cumartesi de aşılama olacak inşallahheyecanlıyım stresliyim
İnşallah canım yaaAyy kuzumm hadi inşallahhhhiç stres yapma sakin olmaya çalış bolca dua et tutsun inşallahh
Ben adet oldum canım, günüm gelmeden hemde 4 gün erken oldumKaçıncı gününüzde başladı belirti ben 10. Günüm bugün
Üzüldüm yaaa olsun kismet değilmişBen adet oldum canım, günüm gelmeden hemde 4 gün erken oldum
Aynen canım nasip kısmetÜzüldüm yaaa olsun kismet değilmiş
Inşallah sen positiv görürsün, haber et bizedeÜzüldüm yaaa olsun kismet değilmiş
Merhaba O orkide0101 hangi merkez acaba bu bi sakincası yoksa söyler misin bende 2. Aşılamamı yaptirdim eger olmazsa tüp bebeğe başlıcamBenim de 15-20 arası tutacak iştebilemedim ki işte nedense içime sindi bide şu mantıklı geldi her bir embriyo dondurma 200 TL imiş. 1.si tutmazsa o dondurulmuşları transfer ediyorlar sadece transfer ücreti veriyormuşsun nedense direk kabul ettim Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ilk denemelerimiz de tutar. Senin kontrolün ne zaman canım ? Ben de yarın gidicem ilk kontrole dua edelim birbirimize
Merhaba ben Ataşehir Memorial gidiyorum doktorum Cem Demirel. İnsallah pozitif sonuçlanır gerek kalmazMerhaba O orkide0101 hangi merkez acaba bu bi sakincası yoksa söyler misin bende 2. Aşılamamı yaptirdim eger olmazsa tüp bebeğe başlıcam
Teşekkürler canım amin inşallah kimsenin emeği boşa gitmesin kucaklar bebislerle dolsunMerhaba ben Ataşehir Memorial gidiyorum doktorum Cem Demirel. İnsallah pozitif sonuçlanır gerek kalmaz
Canım nasıl aşılamaya karar verildi . Bizim doğal yolla gebelik oluyor ama keseyi göremeden beta düzenli artmadığı için üç defa kürtajla sonlandırıldı. Bir doktor pgt ile tüp bebek dedi biri elimde DNA hasar testi %17 yani %20 üzeri riskli görülüyor ama sınıra yakın mikro çip denemek uygun olabilir dedi kafamız karıştı . Normal gen testleri vs de sorunsuz da çıkmıştı açıkcasıEvet özelde yaptırdım. Özel bir hastane değil doktorun kendi muayenehanesi. Amasya da doktor. İsmi Gülbin Yıldıran. Instagramdan inceleyebilirsin. Bana asilamadan önce bazı ilaçlar verdi bir ay kullandm, belki normal olur diye ama normal olmadı. Sonraki ay aşılama için gittik menopur iğne yumurta geliştirmek için verdi. Sonra ovitrelle çatlama ignesinden 36 saat sonra mikroçip aşılamamı oldum. Ben de çok umutsuzdum olmaz diye düşünüyordum ama oldu çok şükür . O kadar olumsuzluklar yaşadım ki. İnsana stres yapma düşünme diyorlar ama düşünmeden de duramıyor insan. İnşallah buralarda umut arayan herkesin sağlıklı bebisleri olur. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım merhaba nasılsın kaç zamandır sizi merak ettim yazamadım bi türlü. Benim çarşamba günü yumurtalarım toparlanacak heyecanlı süreç başlıyor birbirimize dua edelim olur muAmin canım sende yarın regl oluyomusun artık
Amin canım insallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinTeşekkürler canım amin inşallah kimsenin emeği boşa gitmesin kucaklar bebislerle dolsun