Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AIN
İnşallah adet değildir lekelenme falandır. Ya işte biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu, demek ki buymuş. İnşallah en yakın zamanda Allah sana da nasip etsin canı
Amin inşallah canım

İnşallah adet değildir lekelenme falandır. Ya işte biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu, demek ki buymuş. İnşallah en yakın zamanda Allah sana da nasip etsin canım.

Merhaba O orkide0101 hangi merkez acaba bu bi sakincası yoksa söyler misin bende 2. Aşılamamı yaptirdim eger olmazsa tüp bebeğe başlıcam

Canım nasıl aşılamaya karar verildi . Bizim doğal yolla gebelik oluyor ama keseyi göremeden beta düzenli artmadığı için üç defa kürtajla sonlandırıldı. Bir doktor pgt ile tüp bebek dedi biri elimde DNA hasar testi %17 yani %20 üzeri riskli görülüyor ama sınıra yakın mikro çip denemek uygun olabilir dedi kafamız karıştı . Normal gen testleri vs de sorunsuz da çıkmıştı açıkcası

Amin canım sende yarın regl oluyomusun artık
Canım merhaba nasılsın kaç zamandır sizi merak ettim yazamadım bi türlü. Benim çarşamba günü yumurtalarım toparlanacak heyecanlı süreç başlıyor birbirimize dua edelim olur mu İnsallah sizden de mutlu haberler bekliyorum Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…