- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Canım gözünaydın hayırlı haberlerin gelsin insallahAyy smdi seninde olmusya hevesleneyimşakabiyana beklemedeyim artık okadr sperm sayısı herlde bitanesi insan gibi tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözünaydın hayırlı haberlerin gelsin insallahAyy smdi seninde olmusya hevesleneyimşakabiyana beklemedeyim artık okadr sperm sayısı herlde bitanesi insan gibi tutunur
Amin canım insaAllah hayirli haberler verebilirim sizlerede hepimize nasip olsun hemenCanım gözünaydın hayırlı haberlerin gelsin insallah
İnsallah canım benimmm cidden öyle nasip ki Allah ol dedikten sonra oluyor sonuçta bunlar hep vesile işte insallah yüzümüz gülecek ben inanıyorum Allah hep dermanlı dert versin hepimizeAmin canım insaAllah hayirli haberler verebilirim sizlerede hepimize nasip olsun hemen
Amin canım sende yarın regl oluyomusun artıkİnsallah canım benimmm cidden öyle nasip ki Allah ol dedikten sonra oluyor sonuçta bunlar hep vesile işte insallah yüzümüz gülecek ben inanıyorum Allah hep dermanlı dert versin hepimize
Canım daha regl olmadım bekliyorum hani yılda bir kez adet tarihi ileri veya geri atar ya kesin öyle birşey oldu çünkü ben de günü gününe adet olurum ama hamile değilim yani orası kesin:) muhtemelen birkaç güne adet olcam belki bu gece de olurum bekliyorum denk geldiği tarih de işte şimdi bekliyorum ya aksilik oluyo :))Amin canım sende yarın regl oluyomusun artık
Ayyy tam olarak bu ay başıma gelen şey bende aşılama yaptıracağım hazır tatile denk geldi derken hop gecikti ertelendi. Normalde benim de çok düzenlidir . Stres etkiliyor cidden. Hamile olmadığından eminsen havuç suyu falan denesen adet söktürücü niyetine doğal şeylerCanım daha regl olmadım bekliyorum hani yılda bir kez adet tarihi ileri veya geri atar ya kesin öyle birşey oldu çünkü ben de günü gününe adet olurum ama hamile değilim yani orası kesin:) muhtemelen birkaç güne adet olcam belki bu gece de olurum bekliyorum denk geldiği tarih de işte şimdi bekliyorum ya aksilik oluyo :))
Canım az kan geldi az önce WC’de gördüm insallah bu akşama sökülür :) hiç sorma cidden normalde olmayı beklemem bu sefer de tam tersi işte napalım işte Allah büyük vardır bir hayır herşeyde bir gün geç olsun sonucu güzel olsun insallahAyyy tam olarak bu ay başıma gelen şey bende aşılama yaptıracağım hazır tatile denk geldi derken hop gecikti ertelendi. Normalde benim de çok düzenlidir . Stres etkiliyor cidden. Hamile olmadığından eminsen havuç suyu falan denesen adet söktürücü niyetine doğal şeyler
tabi vardır bi hayır geciktikçe güzelleşiyor hadi bakalım sizin için de bu ay ki süreç başlamış oldu inşallah bu ay bizim ayımız olurCanım az kan geldi az önce WC’de gördüm insallah bu akşama sökülür :) hiç sorma cidden normalde olmayı beklemem bu sefer de tam tersi işte napalım işte Allah büyük vardır bir hayır herşeyde bir gün geç olsun sonucu güzel olsun insallah
Amin insallah canım benim ben inanıyorum sonuçta herşeyin bir vakti zamanı var ve bunlar hep vesile. O yüzden hep pozitif olmalıyız ki vücudumuz olabildiğince stresten uzak durmalı elbet bir gün olcak insallah bakalım ne zaman hayırlısıylatabi vardır bi hayır geciktikçe güzelleşiyor hadi bakalım sizin için de bu ay ki süreç başlamış oldu inşallah bu ay bizim ayımız olur
Öyle tabi vakti var elbet inşallah vesilesi bu aşılama olur beklemekten yoruldumAmin insallah canım benim ben inanıyorum sonuçta herşeyin bir vakti zamanı var ve bunlar hep vesile. O yüzden hep pozitif olmalıyız ki vücudumuz olabildiğince stresten uzak durmalı elbet bir gün olcak insallah bakalım ne zaman hayırlısıyla
Çok odaklanma lütfen tamam mı sadece çok ani hareketler yapma ki döllenme ihtimali artsın rahatsız etme ordakileri:) hiç hamile kalmış mıydın ne kadarlık evlisin canımÖyle tabi vakti var elbet inşallah vesilesi bu aşılama olur beklemekten yoruldum
ay daha benim aşılama olmadı henüz yumurta gelişmesi aşamasındayımÇok odaklanma lütfen tamam mı sadece çok ani hareketler yapma ki döllenme ihtimali artsın rahatsız etme ordakileri:) hiç hamile kalmış mıydın ne kadarlık evlisin canım
Olsun biz de 3.5 yıllık evliyiz yaşım da 30.yaklaşık 2 yıldır deniyoruz ama ovülasyon günlerimi yanlış hesaplıyormuşum gerçekten doktor kontrolünde olmak işe yarıyormuş geç de olsa öğrenenlerdenim yapcak bişey yok canım benim herşey olacağına varıyo bak hiç üzülme gerçekten Allah dermanlı dert versin herkes farklı aşamalardan geçiyo işte insallah kucağımıza alırız aynı aydaay daha benim aşılama olmadı henüz yumurta gelişmesi aşamasındayım
Canım ben 5 buçuk yıllık evliyim. Toplamda 3 yıldır deniyoruz ama arada bi ameliyat oldum ara vermek zorunda kaldım. Hiç hamile kalmadım. göremedik bi pozitifi
İnşallah canım bende 29 yaşımın son aylarındayım ben ilk korunmayı bıraktığımda tek ilişki de çocuk olur sanıyordum o kadar cahildim ilk zamanlar takılmadım sonra aşırı taktığım bir dönem oldu ağlamalı zırlamalı şimdi ise elimden geleni yapayım gerisini Allah bilir diyorum. Tabi klomen +çatlamaları saymazsak attığım ilk ciddi adım olduğu için hem umutluyum hem korkuyorum inşallah daha fazla aramayız en kısa zamanda biz de layık oluruz evlat kokusunaOlsun biz de 3.5 yıllık evliyiz yaşım da 30.yaklaşık 2 yıldır deniyoruz ama ovülasyon günlerimi yanlış hesaplıyormuşum gerçekten doktor kontrolünde olmak işe yarıyormuş geç de olsa öğrenenlerdenim yapcak bişey yok canım benim herşey olacağına varıyo bak hiç üzülme gerçekten Allah dermanlı dert versin herkes farklı aşamalardan geçiyo işte insallah kucağımıza alırız aynı ayda
İnsallah canım benim gerçekten doktorlar da sanki biliyormuşuz gibi davranıyor yani benim kontrol için gittiğim doktor bana birşey anlatmamıştı sorun yok yapmaya devam edin demişti insan anlatır yumurtlama belirtilerini söyler falan hiç yok ben de hep kuzenime sormak zorunda kalıyordum çekindiğim konuları da netten öğrendim bişeyler olsun hep vardır bi hayır diyelim Gerçekten zamanını bekliyor insallah o zaman çok çok yakındadırİnşallah canım bende 29 yaşımın son aylarındayım ben ilk korunmayı bıraktığımda tek ilişki de çocuk olur sanıyordum o kadar cahildim ilk zamanlar takılmadım sonra aşırı taktığım bir dönem oldu ağlamalı zırlamalı şimdi ise elimden geleni yapayım gerisini Allah bilir diyorum. Tabi klomen +çatlamaları saymazsak attığım ilk ciddi adım olduğu için hem umutluyum hem korkuyorum inşallah daha fazla aramayız en kısa zamanda biz de layık oluruz evlat kokusuna
Aynen öyle canım bakalım nasibimizde ne var göreceğiz senin pko mu vardı sorun var mıydı hatırlamıyorum neden direk tüp bebek demişti dr yaşın gençİnsallah canım benim gerçekten doktorlar da sanki biliyormuşuz gibi davranıyor yani benim kontrol için gittiğim doktor bana birşey anlatmamıştı sorun yok yapmaya devam edin demişti insan anlatır yumurtlama belirtilerini söyler falan hiç yok ben de hep kuzenime sormak zorunda kalıyordum çekindiğim konuları da netten öğrendim bişeyler olsun hep vardır bi hayır diyelim Gerçekten zamanını bekliyor insallah o zaman çok çok yakındadır
canım ben biraz sabırsızım sanırım doktor ondan öyle söyledi bide memorialda işlem yaptırınca muayene ücretinden de düşüyor tutar nerdeyse üçte biri fiyata denk geliyor aşılama fiyatı dahil ondan öyle mantıklı geldi çünkü ilk aşılamam tutmazsa aklımda tüp bebek vardı ben direk son aşamaya geçtim öyle bilmiyorum işte hayırlısı bunlar hep vesile tabi nasip:)Aynen öyle canım bakalım nasibimizde ne var göreceğiz senin pko mu vardı sorun var mıydı hatırlamıyorum neden direk tüp bebek demişti dr yaşın genç
Bence iyi yapmışsın canım inşallah hayırlısı ile ilk denemende tutar. Benim de niyetim ilk aşılma tutmazsa tüp bebek. Ama benim yaptıracağım merkezde fiyatlar maalesef ucuz değil. Aşılama ilaçlar dahil toplamda 4 bine yakın tutacak. Tüp ise 15-20 arasıcanım ben biraz sabırsızım sanırım doktor ondan öyle söyledi bide memorialda işlem yaptırınca muayene ücretinden de düşüyor tutar nerdeyse üçte biri fiyata denk geliyor aşılama fiyatı dahil ondan öyle mantıklı geldi çünkü ilk aşılamam tutmazsa aklımda tüp bebek vardı ben direk son aşamaya geçtim öyle bilmiyorum işte hayırlısı bunlar hep vesile tabi nasip:)
Benim de 15-20 arası tutacak işte bilemedim ki işte nedense içime sindi bide şu mantıklı geldi her bir embriyo dondurma 200 TL imiş. 1.si tutmazsa o dondurulmuşları transfer ediyorlar sadece transfer ücreti veriyormuşsun nedense direk kabul ettim Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ilk denemelerimiz de tutar. Senin kontrolün ne zaman canım ? Ben de yarın gidicem ilk kontrole dua edelim birbirimizeBence iyi yapmışsın canım inşallah hayırlısı ile ilk denemende tutar. Benim de niyetim ilk aşılma tutmazsa tüp bebek. Ama benim yaptıracağım merkezde fiyatlar maalesef ucuz değil. Aşılama ilaçlar dahil toplamda 4 bine yakın tutacak. Tüp ise 15-20 arası
Merhaba benimde eşimin yıkamadan sonra 2.7 milyon dediler siz hamile kaldınız mı bu değer normal mi bilemedimAğrı normal benim de olmuştu dinlen bol bol sperm sonucu çok iyi bizde yıkandıktan sonra 4 milyon kalmıştı inşallah güzel sonuçlar alırsın