Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AIN
İnşallah adet değildir lekelenme falandır. 😔Ya işte biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu, demek ki buymuş. İnşallah en yakın zamanda Allah sana da nasip etsin canı
Amin inşallah canım

İnşallah adet değildir lekelenme falandır. 😔Ya işte biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu, demek ki buymuş. İnşallah en yakın zamanda Allah sana da nasip etsin canım.

Benim de 15-20 arası tutacak işte 😞 bilemedim ki işte nedense içime sindi bide şu mantıklı geldi her bir embriyo dondurma 200 TL imiş. 1.si tutmazsa o dondurulmuşları transfer ediyorlar sadece transfer ücreti veriyormuşsun nedense direk kabul ettim 🙈 Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ilk denemelerimiz de tutar. Senin kontrolün ne zaman canım ? Ben de yarın gidicem ilk kontrole dua edelim birbirimize 🥰
Merhaba O orkide0101 hangi merkez acaba bu bi sakincası yoksa söyler misin bende 2. Aşılamamı yaptirdim eger olmazsa tüp bebeğe başlıcam

Evet özelde yaptırdım. Özel bir hastane değil doktorun kendi muayenehanesi. Amasya da doktor. İsmi Gülbin Yıldıran. Instagramdan inceleyebilirsin. Bana asilamadan önce bazı ilaçlar verdi bir ay kullandm, belki normal olur diye ama normal olmadı. Sonraki ay aşılama için gittik menopur iğne yumurta geliştirmek için verdi. Sonra ovitrelle çatlama ignesinden 36 saat sonra mikroçip aşılamamı oldum. Ben de çok umutsuzdum olmaz diye düşünüyordum ama oldu çok şükür . O kadar olumsuzluklar yaşadım ki. İnsana stres yapma düşünme diyorlar ama düşünmeden de duramıyor insan. İnşallah buralarda umut arayan herkesin sağlıklı bebisleri olur. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım nasıl aşılamaya karar verildi . Bizim doğal yolla gebelik oluyor ama keseyi göremeden beta düzenli artmadığı için üç defa kürtajla sonlandırıldı. Bir doktor pgt ile tüp bebek dedi biri elimde DNA hasar testi %17 yani %20 üzeri riskli görülüyor ama sınıra yakın mikro çip denemek uygun olabilir dedi kafamız karıştı . Normal gen testleri vs de sorunsuz da çıkmıştı açıkcası

Amin canım sende yarın regl oluyomusun artık🥰
Canım merhaba nasılsın kaç zamandır sizi merak ettim yazamadım bi türlü. Benim çarşamba günü yumurtalarım toparlanacak heyecanlı süreç başlıyor birbirimize dua edelim olur mu☺️ İnsallah sizden de mutlu haberler bekliyorum Allah’ın izniyle ☺️

X