Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim

Çok sevindim sizin adınıza Allah'ım sağlıkla kavustursun böyle umutlu mesajları okuyunca insan yeniden doğuyor kendi hayatı adına yeniden ümitleniyor darısı bize inşallah özelden bana yazabilir misiniz bende yarın aşılama yaptırıyorum fikir almak isterim sizden bilgilisiniz bellki

Teşekkürler canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şöyle söyleyeyim devlet hastanesi rahmin dinlenmesi için olumsuz olan aşılamadan sonra 1 ay ara veriyor. Özel hastaneler peşpeşe uygulayabiliyor. İnşallah kist olmamıştır. Aşılaması negatif olup sonraki ay kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarda var. Rabbim hayırlısını versin inşallah

Merhaba . Yumurtlama günü sadece tek bir gün değildir fakat bir günde tutma ihtimali çok yüksek diye görünebiliyor uygulamalara göre. Daha belirti için çok erken umarım olmuştur hayırlısıyla sizde pozitifi görürsünüz inşallah

Amin inşallah. Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin zor yollar ama sabretmek herşeyden önemli vakti zamanı gelince zaten oluyor. Allah sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Amin inşallah. Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin zor yollar ama sabretmek herşeyden önemli vakti zamanı gelince zaten oluyor. Allah sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Amin inşallah canım bugün aşılamam gerçekleşti ya nasip gerisi Takdiri İlahi

Reglime 5 gün kaldı kaset test yaptım ama maalesef negatif ümidim yok bugün göğüs ağrımda başladı 5 6 aydır 10 gün öncesinden agirmaya baslamisti ama yine de hafif acı var şişlik dolgunluk yok henüz

Kist olmadığı takdirde başlanır muhtemelen. 3 aşılama yaptırdım, ilk aşılama sonrası kist olduğu için 1 ay ertelendi. Diğer ikisi ara vermeden yapıldı.

Birşey sorcam aşılama yapıldığı gün lekelenme yaşadınız mı yani fazla sperm dökülmesi gibi bugün bende oldu telaş yaptım da

Regliniz geçince testi yenileyin ve kan testi yaptırın idrarda çıkmayabilir
Birşey sorcam aşılama yapıldığı gün lekelenme yaşadınız mı yani fazla sperm dökülmesi gibi bugün bende oldu telaş yaptım da
Evet canım fazla spermler zaten dökülüyor akıyor. Önemli olan hareketli ve sağlıklı olan bir kaç spermin yumurtayı döllemesi milyonların içinden sadece 1 tanesi bile yetiyor. Onun dışında kahverengi bi akıntım falan olmadı ilk yazımda yazdığım şeyler dışında başka birşey yaşamadım

Kızlar benimde aşılamanın 12. Günü test böyle sizce var mı bir şeyler. Cuma günü kan vermeye gidicem.

Eklentiler

• E6E7845B-D9FD-4986-ACEE-811B4A914787.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 164
Çok teşekkür ederim canım moral olsun bana

Meraklılar iş başında dayanamadım 10gun bir bakiyim dedim. İgneninde 12.gunu. ama pek ümitli değilim regl ağrım var
Hayırlı olsun canım bende beklemedeyim daha bugün 9.gunum felâket bir uyku hali kasıklarımda dolgunluk hoguslerimde hassasiyet inseaalh bende hayırlı bir haber alırım 1senedir uğraşıyorum gitmedigim doktor kalmadı piskolojim bozuldu iyice beklemekten normalde 4tane çocuğum var 2senedir korunmuyorum ama olmuyor diğerlerinde.hamile kaldım kolay bir şekilde busefer olmuyor

Canimm maalesef ben regl oldum
Maşallah kız 4*çocuğun varmış bizim hiç yok

Canimm maalesef ben regl oldum
Maşallah kız 4*çocuğun varmış bizim hiç yok
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin kuzum çok genç yaşta anne oldum ilk çocuğuma hiç birşey anlamadım sonra üçüzlere hamile kaldım şimdide.2seneye yakındır uğraşıyorum ama olmuyor bütün testlerden geçtim yaptirmadigim tahlil kalmadı şimdide günümü bekliyorum pazartesi kanntesti vericam bugün çatlatma iğnesi den sonra 10.gunum evde test yaptım biri çok belirgin diyeri çok silik çıktı ama.5gundur sürekli uyku hali kasiklarimda ağrı varbüyük bir sabır la bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…