- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
hastaneye de sordun mu peki.inşallaahhh kuzum test yaparım yıne ıkı gun evde bakalım ne cıkıcaklarhayırlısı olsun ınsallahh ya umutlandım
benımde folbıol vardı da bıtmıstı bende solgarı onerdı eczacı oyle almıstım kuzum aksam balık yagı ıcıyorum sabaj folık asıt tok karnınaBende de folbiol bi de bu vardı bende bunu daha önce kullandım o yüzden bunu aldım iyi olduğunu söylüyorlar bunun da sadece akşam tok mu içiyorsun yada sabah akşam mı
Tamm inşallah güzel haberler alırsın canım benimbenımde folbıol vardı da bıtmıstı bende solgarı onerdı eczacı oyle almıstım kuzum aksam balık yagı ıcıyorum sabaj folık asıt tok karnına
inşallahh canım sende guzel haberler alırsın ınsallahh, dokotr aradı sımdı erken yapmıssın dedı bısey dıyemıyorum dedı cuma tekrar yap dedı, bıde fıtıle devam et dedıTamm inşallah güzel haberler alırsın canım benim
Bana fitil vermedi doktor sadece folik asit kullan dedi hatta sordum kullanmam gereken vitamin falan var mı yok folik asit yeterli dediinşallahh canım sende guzel haberler alırsın ınsallahh, dokotr aradı sımdı erken yapmıssın dedı bısey dıyemıyorum dedı cuma tekrar yap dedı, bıde fıtıle devam et dedı
evet herkese vermemısler bazılarına vermısler bende anlamadım neye gore verıyolar vermyolarBana fitil vermedi doktor sadece folik asit kullan dedi hatta sordum kullanmam gereken vitamin falan var mı yok folik asit yeterli dedi
kuzum erken vermıssın ıkı gun sonraydı gunun ddıler, beklemek kolay sankı.hastaneye de sordun mu peki.
Neyse bebişimiz gelsin de mühim olan o kim ne vermiş değil kişiye göre yumurtaların durumuna göre veriyorlar galiba inşallah tutar hepimizinevet herkese vermemısler bazılarına vermısler bende anlamadım neye gore verıyolar vermyolar
aynen canımm kesınlıkle kısıye gore degısıyor, hap ıgne kullanımı da aynı sekılde, hayırlısıyla gelsınde mınnosNeyse bebişimiz gelsin de mühim olan o kim ne vermiş değil kişiye göre yumurtaların durumuna göre veriyorlar galiba inşallah tutar hepimizin
Aynen beklemek hiç kolay değil gerçektenkuzum erken vermıssın ıkı gun sonraydı gunun ddıler, beklemek kolay sankı.
yanı olumlu bısey demedı cuma tekrar verın dedı bıde fitile devam dedi
Kesinlikle canım yaAynen beklemek hiç kolay değil gerçekten
Film izlemeye çalışın yada kitap okuyun, Meryem süresini dinleyin çok açıp dinledim dua ettim ben,banada geçmiyordu şimdide cumayı bekliyorumBenim 7. Günüm günler resmen geçmiyor
Yarın işe başlıyorum belki biraz kafam dağılır ağrılarım azaldı ama geçmedi bide herkes gögüs hassaslaştı falan yazmış benim normalde tedavim geregi her ay duphaston kullandığımdam gögüslerim çok acırdı şimdi progestan kullanıyorum ama tık yok sadece dolgunlaştılar belirti arıyorum sürekli maalesef.. bugün yumoşların olduğu kasığımda seyirmelerim oldu bacağıma doğru vuranFilm izlemeye çalışın yada kitap okuyun, Meryem süresini dinleyin çok açıp dinledim dua ettim ben,banada geçmiyordu şimdide cumayı bekliyorum
Evet işteyken insanın kafası dağılıyor gerçekten. Ya belirtiyor çok takılma kuzum benim göğüs ağrım daha iki gündür var .kasıkta segirme gibi durum 6.gunden beri ara ara oluyor. İnşallah sonucun pozitif olur canım benim inşallahYarın işe başlıyorum belki biraz kafam dağılır ağrılarım azaldı ama geçmedi bide herkes gögüs hassaslaştı falan yazmış benim normalde tedavim geregi her ay duphaston kullandığımdam gögüslerim çok acırdı şimdi progestan kullanıyorum ama tık yok sadece dolgunlaştılar belirti arıyorum sürekli maalesef.. bugün yumoşların olduğu kasığımda seyirmelerim oldu bacağıma doğru vuranPazar günü 11. Gün oluyo erken gebelik testi yapıcam muhtemelen dayanamayıp.. ruh halim de aşırı değişiyo gün içinde bazen çok umutluyum pozitif olucam diyorum bazen kasvet çöküyo üstüme diyorum olmıcak heralde.. çok uzun yazdım kusura bakmayın
Biraz da sperm sayıları beni geriyor okuduklarımda hep 10 milyon üstü gördüm yıkandıktan sonra bizim 4 milyonla aşılama yapıldı sonuçta 1 yumurta 1 sperme bakıyor olay ama yine de umutsuzluk yaratan o çoğunlukla bendeEvet işteyken insanın kafası dağılıyor gerçekten. Ya belirtiyor çok takılma kuzum benim göğüs ağrım daha iki gündür var .kasıkta segirme gibi durum 6.gunden beri ara ara oluyor. İnşallah sonucun pozitif olur canım benim inşallahinsanoğluyuz ister istemez bazen umutlu bazen umutsuz olabiliyoruz. Umutlu ol inşallah
Yok hiç oyle düşünme nasip olduktan sonra 1milyonla bile olur ama nasip değilse fazla olsada olmayabilir. Umutsuz olma hiç canım. Ediyorum kuzum Rabbim inşallah hepinize nasip etsinBiraz da sperm sayıları beni geriyor okuduklarımda hep 10 milyon üstü gördüm yıkandıktan sonra bizim 4 milyonla aşılama yapıldı sonuçta 1 yumurta 1 sperme bakıyor olay ama yine de umutsuzluk yaratan o çoğunlukla bendeÇok sağol dua et bize bol bol Allahın izniyle hamişsin duan kabul olur
Amin amin çok aminYok hiç oyle düşünme nasip olduktan sonra 1milyonla bile olur ama nasip değilse fazla olsada olmayabilir. Umutsuz olma hiç canım. Ediyorum kuzum Rabbim inşallah hepinize nasip etsin