- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
ah canımm sagoll , verdım kanı hayırlısıyla . pozitifi görsem hemmm sızede umut olurum ınsallah :)seni uzaktan izleyen biri var bennnkanı vermişsin hadi hayırlısı . kaç gündür bakıyorum sana testlerin pozitif çıkıyor bence hamilesin
inşallah canım . özelde verdiysen e nabıza hemen düşmüyor aara 2 saat geçince mail atsınlarah canımm sagoll , verdım kanı hayırlısıyla . pozitifi görsem hemmm sızede umut olurum ınsallah :)
tıp merkezınde verdım kuzu, e nabıza bakrımda yoktu 1.30 gıbı en gec cıkar dedıler arıycam bakalıminşallah canım . özelde verdiysen e nabıza hemen düşmüyor aara 2 saat geçince mail atsınlar
canım sen yumurta geliştirici ilaç olarak iğne mi kullandın yoksa klomen falan mıtıp merkezınde verdım kuzu, e nabıza bakrımda yoktu 1.30 gıbı en gec cıkar dedıler arıycam bakalım
canım klomen kullandım,bırde ovıtrellecanım sen yumurta geliştirici ilaç olarak iğne mi kullandın yoksa klomen falan mı
Canım 24.02 çıkmışinşallah canım . özelde verdiysen e nabıza hemen düşmüyor aara 2 saat geçince mail atsınlar
13.günde iğnenin böyle yüksek bi değerde kalacağını sanmamCanım 24.02 çıkmışiğneden değildir dimi 4kasimda iğne oldum 6kasim aşılama
İnşallah kuzum ya ben gebelik testi alım üç dört tane en iyisi takip edeyim. Darısı sizlere insallahh hepinize dua ediyorum sağlıkla.nasip etsin Allah'ım13.günde iğnenin böyle yüksek bi değerde kalacağını sanmaminşaAllah gebeliktir ki bence öyleee cumaya kadar sabahları gebelik testi yapıp koyuluğu takip et ve cuma günü tekrar kanına baktır canım inşaAllah hayırlı haberler verirsin darısı da bizim başımıza inşaAllah
Amin canım inşaAllah al tabi al takip et bakalımİnşallah kuzum ya ben gebelik testi alım üç dört tane en iyisi takip edeyim. Darısı sizlere insallahh hepinize dua ediyorum sağlıkla.nasip etsin Allah'ım
iğne gününden 14. gün canım . sanmam . 2 gün sonra yine kan verirsin daha net olur . bence hamilesinCanım 24.02 çıkmışiğneden değildir dimi 4kasimda iğne oldum 6kasim aşılama
İğne etkisi geçmiştir canım benim 10. Günde negatife dönüyordu. İnşallah sağlıklı bir atış da olur da kucağına alırsın hayırlı olsunCanım 24.02 çıkmışiğneden değildir dimi 4kasimda iğne oldum 6kasim aşılama
Testin çıktı mı test verdin mi sonuç necanımmm sabah verdım kan öğlen çıkıcak. hayırlısı bakalım ya ne cıkacak sonuc. sabah son testımı de ypım dedım oda bozuk cıktı kontrol cızgısı bıle cok acık pembe cıktı bıraz moralım bozuldu azcık kırmızı gorsem ıyıydı :) ınsallaahhh umut olabilirim kuzum
inşallaahhh kuzum test yaparım yıne ıkı gun evde bakalım ne cıkıcaklariğne gününden 14. gün canım . sanmam . 2 gün sonra yine kan verirsin daha net olur . bence hamilesin
canım 24,02 cıktı sonucumTestin çıktı mı test verdin mi sonuç ne
Ben pek sanmıyorum ayın 19 da zaten test vermen gerekiyor olmadı ayın 19 da tekrar test ver hem için rahatlar bende bugün oldum aşılamamı bakalım bende 1 aralıkta öğrencem sonucu 3 gün ilişki önerdi ayın 19-21-23 de bi de folik asit almayı ihmal etme dediCanım 24.02 çıkmışiğneden değildir dimi 4kasimda iğne oldum 6kasim aşılama
inşşaalllah canım benımmm,ALLAH sızlerede ısteyen herkese nasıp etsın amınnİğne etkisi geçmiştir canım benim 10. Günde negatife dönüyordu. İnşallah sağlıklı bir atış da olur da kucağına alırsın hayırlı olsun
bende ıgne gecmıstır dıye dusunuyorum ya cuma yıne vercem, evet bnde folık asıt kullanıyırum bıde avkadoBen pek sanmıyorum ayın 19 da zaten test vermen gerekiyor olmadı ayın 19 da tekrar test ver hem için rahatlar bende bugün oldum aşılamamı bakalım bende 1 aralıkta öğrencem sonucu 3 gün ilişki önerdi ayın 19-21-23 de bi de folik asit almayı ihmal etme dedi
Folik asit markası ne ben folidoce kullanıyorum 400 lük avakado bende alayım yarın pazardan çatladı benim yumurtam bakalım inşallah döllenir ve tutar bebişlerimbende ıgne gecmıstır dıye dusunuyorum ya cuma yıne vercem, evet bnde folık asıt kullanıyırum bıde avkado
canım bende o gun hastane cıkısı solgarın kını verdı eczacı onu almıstımFolik asit markası ne ben folidoce kullanıyorum 400 lük
Bende de folbiol bi de bu vardı bende bunu daha önce kullandım o yüzden bunu aldım iyi olduğunu söylüyorlar bunun da sadece akşam tok mu içiyorsun yada sabah akşam mıcanım bende o gun hastane cıkısı solgarın kını verdı eczacı onu almıstım