Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım 24.02 çıkmış 🥺🥺iğneden değildir dimi 4kasimda iğne oldum 6kasim aşılama
13.günde iğnenin böyle yüksek bi değerde kalacağını sanmam😇 inşaAllah gebeliktir ki bence öyleee cumaya kadar sabahları gebelik testi yapıp koyuluğu takip et ve cuma günü tekrar kanına baktır canım inşaAllah hayırlı haberler verirsin darısı da bizim başımıza inşaAllah🥰

13.günde iğnenin böyle yüksek bi değerde kalacağını sanmam😇 inşaAllah gebeliktir ki bence öyleee cumaya kadar sabahları gebelik testi yapıp koyuluğu takip et ve cuma günü tekrar kanına baktır canım inşaAllah hayırlı haberler verirsin darısı da bizim başımıza inşaAllah🥰
İnşallah kuzum ya ben gebelik testi alım üç dört tane en iyisi takip edeyim. Darısı sizlere insallahh hepinize dua ediyorum sağlıkla.nasip etsin Allah'ım 🤲❤️

canımmm sabah verdım kan öğlen çıkıcak. hayırlısı bakalım ya ne cıkacak sonuc. sabah son testımı de ypım dedım oda bozuk cıktı kontrol cızgısı bıle cok acık pembe cıktı bıraz moralım bozuldu azcık kırmızı gorsem ıyıydı :) ınsallaahhh umut olabilirim kuzum
Testin çıktı mı test verdin mi sonuç ne

Canım 24.02 çıkmış 🥺🥺iğneden değildir dimi 4kasimda iğne oldum 6kasim aşılama
Ben pek sanmıyorum ayın 19 da zaten test vermen gerekiyor olmadı ayın 19 da tekrar test ver hem için rahatlar bende bugün oldum aşılamamı bakalım bende 1 aralıkta öğrencem sonucu 3 gün ilişki önerdi ayın 19-21-23 de bi de folik asit almayı ihmal etme dedi

Ben pek sanmıyorum ayın 19 da zaten test vermen gerekiyor olmadı ayın 19 da tekrar test ver hem için rahatlar bende bugün oldum aşılamamı bakalım bende 1 aralıkta öğrencem sonucu 3 gün ilişki önerdi ayın 19-21-23 de bi de folik asit almayı ihmal etme dedi
bende ıgne gecmıstır dıye dusunuyorum ya cuma yıne vercem, evet bnde folık asıt kullanıyırum bıde avkado:KK200:

X