- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.586
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Yarın test yapıcam 13. Günüm bugün dua edin nolurKızlar test yapan kaçıncı gün ve sonucu yazsınlar. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah
ınsallaaahh pozıtıf gorursun canımm , amıinnnnnYarın test yapıcam 13. Günüm bugün dua edin nolur
Canımsınn aminnınsallaaahh pozıtıf gorursun canımm , amıinnnnn
Hepinize dua ediyorum sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim inşallah pozitifi görürsünüzYarın test yapıcam 13. Günüm bugün dua edin nolur
Dayanamadım bugün test verdim ve sonuç 0,570 yani yok yarına kadar ultra bir mucize olacağını zannetmiyorum .. olmadı kısmet diyorumınsallaaahh pozıtıf gorursun canımm , amıinnnnn
Dayanamadım bugün test verdim ve sonuç 0,570 yani yok yarına kadar ultra bir mucize olacağını zannetmiyorum .. olmadı kısmet diyorum
Hayırlısı bakalım.. 1,2 ay ara verip 2. Deneriz muhtemelen kısmetÜzüldüm ya , ama regl gelene kadar her zmN umut vardır kuzum inşallah hayırlısı olsun.
Olmazsa da ne yapalım nasip der tekrar devam ederiz Rabbim büyüktür En kısa zamanda naisp olsun
Evet kuzum çünkü ilaçların etkisi devam edebiliyor Muş bende oyke yapacaktım. İnşallah yavrum yarın da bir kan vereyim rahatlayacagm.birazHayırlısı bakalım.. 1,2 ay ara verip 2. Deneriz muhtemelen kısmetRabbim senin mutluluğunu daim etsin canım sağlıkla kucağına al inşallah
Amin inşallahEvet kuzum çünkü ilaçların etkisi devam edebiliyor Muş bende oyke yapacaktım. İnşallah yavrum yarın da bir kan vereyim rahatlayacagm.birazAllah razı olsun en kısa zamanda sanada nasıp olsun
Kan verdiniz mi ? Ben de 6 kasımda saat 11’de ilk defa famera+ovitrelle ile aşılama oldum. 18 kasım 8.30’da kan verdim negatif çıktı.. normalde doktor 15.gün test ver dedi ama ben 12. Gün yaptım.. acaba 15. Gün pozitif çıkar mı ki..Evet kuzum çünkü ilaçların etkisi devam edebiliyor Muş bende oyke yapacaktım. İnşallah yavrum yarın da bir kan vereyim rahatlayacagm.birazAllah razı olsun en kısa zamanda sanada nasıp olsun
Canim verdimm maalesef 24ten 14e düşmüşKan verdiniz mi ? Ben de 6 kasımda saat 11’de ilk defa famera+ovitrelle ile aşılama oldum. 18 kasım 8.30’da kan verdim negatif çıktı.. normalde doktor 15.gün test ver dedi ama ben 12. Gün yaptım.. acaba 15. Gün pozitif çıkar mı ki..
ama siz bence hamilesiniz..
Gerçekten mi yaaCanim verdimm maalesef 24ten 14e düşmüşdoktor da ilaçlarınızı bırakın haftaya adet olursunuz muhtemelen dedi çok moralim bozuldu ya
evet ta hıc beklemıyordumGerçekten mi yaasağlık olsun canım sıkma canını
Benimki tutmadı diye umudum sevincim sendin üzüldüm canımCanim verdimm maalesef 24ten 14e düşmüşdoktor da ilaçlarınızı bırakın haftaya adet olursunuz muhtemelen dedi çok moralim bozuldu ya
aynen kuzum nasip değilmiş inşallah saglıkla en kısa zamanda nasıp olurBenimki tutmadı diye umudum sevincim sendin üzüldüm canımRabbim hayırlı zamanda yüzümüzü güldürsün sağlıklı bebekler nasip etsin sıkma canını kısmet herşey Canımız sağolsun ❤
Nasip değilmiş gerçekten. pozitif olarak bakıyorduk şaşırdım gerçekten şuan. eşine söylemiş miydinevet ta hıc beklemıyordumçok üzüldüm ama yapacak bısey yok nasip değilmiş
evet canımm işte hersey nasip kısmer hayatta. yok onun haberı yokru sımdı yazdım boyle boyle oldu tutmadı dıye. bugun surprız yapacaktım ama degerım yerlerde. Allah hayırlısını nasıp etsın ne yapalım saglıklıyız denerız yıne umut hep varNasip değilmiş gerçekten. pozitif olarak bakıyorduk şaşırdım gerçekten şuan. eşine söylemiş miydin
Evet umut hep var canım ✔ Emin olmadan eşlere söylememek en iyisi sanırım.evet canımm işte hersey nasip kısmer hayatta. yok onun haberı yokru sımdı yazdım boyle boyle oldu tutmadı dıye. bugun surprız yapacaktım ama degerım yerlerde. Allah hayırlısını nasıp etsın ne yapalım saglıklıyız denerız yıne umut hep var
kesınlıkle bnde bugun yukselırse soylerım demıstım, carsamba soylesem suan cok uzulecektı , en azından bır ben yıkılmış oldum :) ama daha saglam kalkarız ınsallaahhhEvet umut hep var canım ✔ Emin olmadan eşlere söylememek en iyisi sanırım.
Hayırlısı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ümitsizliğe kapılmayın hiç olmaz dediğiniz bir anda bakmışsınız olmuş bende o negatifi görmekten çok sıkılmıştım test yapmaya bile gitmek istemedim herşeyi fitil yapıyotdur diye ona bağladım ümitsizdim ama oldu. Çok şükür sağlıklı da gidiyoruz. Hepinize duacıyım. Bu durumları ancak yaşayan bilir. Rabbim hepimize isteyen dua eden herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda . Vakti gelince olacak bu inancınızı asla yitirmeyinkesınlıkle bnde bugun yukselırse soylerım demıstım, carsamba soylesem suan cok uzulecektı , en azından bır ben yıkılmış oldum :) ama daha saglam kalkarız ınsallaahhh