- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
ALLAAHH razı olsun kuzum, evet nasıp demekkı henuz vaktı gelmemıs yada daha guzelı olacak. Allah buyukturHayırlısı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ümitsizliğe kapılmayın hiç olmaz dediğiniz bir anda bakmışsınız olmuş bende o negatifi görmekten çok sıkılmıştım test yapmaya bile gitmek istemedim herşeyi fitil yapıyotdur diye ona bağladım ümitsizdim ama oldu. Çok şükür sağlıklı da gidiyoruz. Hepinize duacıyım. Bu durumları ancak yaşayan bilir. Rabbim hepimize isteyen dua eden herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda . Vakti gelince olacak bu inancınızı asla yitirmeyin
Üzme kendini sağlıklı değilmiş diyelim..cok gecmis olsun. Umarım sağlıkla bize de nasip olur..Canim verdimm maalesef 24ten 14e düşmüşdoktor da ilaçlarınızı bırakın haftaya adet olursunuz muhtemelen dedi çok moralim bozuldu ya
Evet canım ya demekki sağlıklı değildi. Aminnn hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin Allah'ımÜzme kendini sağlıklı değilmiş diyelim..cok gecmis olsun. Umarım sağlıkla bize de nasip olur..
Maalesef olumsuz sonuçlandı. İnşallah sizinki Olumlu sonuçlanırAşılamanızin sonucu ne oldu acaba bende yaptırdım bugün 6.günü çok sabırsızım adetim gelecekmiş gibi ağrım var
Aşılamanın da 12. Günümü canim, yani catlatmanin etkisi 10 gun sonra kayboluyor diye biliyorum ama sen bir teat daha alip yap ya da kan ver kanda bakılsınBugün çatlatma iğnenim 13. Günü ve ben kaset test yaptım çok silik bir çizgi çıktı hala iğnenin etkisi devam ediyor mudur ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar
Kuzum iğne etkisi geçmiştir bir kan ver bence.insallah vardırBugün çatlatma iğnenim 13. Günü ve ben kaset test yaptım çok silik bir çizgi çıktı hala iğnenin etkisi devam ediyor mudur ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar
Benimde yarın adet günüm ağrılarım halen devam ediyor iğnelerin etkisinden böyle ağrıdığını düşünüyorum inşallah bi sürpriz olurMaalesef olumsuz sonuçlandı. İnşallah sizinki Olumlu sonuçlanır..Güzel Haberinizi bekliyorum
İnsallaaahh pozitif görürsün canımBenimde yarın adet günüm ağrılarım halen devam ediyor iğnelerin etkisinden böyle ağrıdığını düşünüyorum inşallah bi sürpriz olurteşekkür ederim güzel dilekleriniz için
İnş öyledir yarında erken gebelik testi yapıcam pazartesi kan verme günüm zaten teşekkür ederim cevabınız içinAşılamanın da 12. Günümü canim, yani catlatmanin etkisi 10 gun sonra kayboluyor diye biliyorum ama sen bir teat daha alip yap ya da kan ver kanda bakılsın
İnşallah guzel sonuçlar olsun canim, benimde aşılamanın 8. Günü bakalim surec nasil devam edecekİnş öyledir yarında erken gebelik testi yapıcam pazartesi kan verme günüm zaten teşekkür ederim cevabınız için
İnş öyledir Allah isteyen herkese nasip etsin yarın erken gebelik testi yapıcam pazartesi kan verme günümKuzum iğne etkisi geçmiştir bir kan ver bence.insallah vardır
İnşallah guzel sonuçlar olsun canim, benimde aşılamanın 8. Günü bakalim surec nasil devam edecek
İnşallah canımm, aminnİnş öyledir Allah isteyen herkese nasip etsin yarın erken gebelik testi yapıcam pazartesi kan verme günüm
İnşallahhİnsallaaahh pozitif görürsün canıminşallah
İnsallaaahh pozitif görürsün canıminşallah
Banada öyle dediler canım hamile olursan devamlı kullan dediler ben 9 günüm hiç ağrım yok sanırım tutmadiGenelde doktorlar veriyor canım ben ilk günden kullanmaya başladım hala da kullanıyorum 3 aya kadar kullan dedi doktorum
Aşılamadan sonraki süreçte gebeliğe dair kısmi belirtilerim oldu ama sonuç negatif :) yani olumsuz düşünmeyin herşey olabilir kısmet pozitif olunBanada öyle dediler canım hamile olursan devamlı kullan dediler ben 9 günüm hiç ağrım yok sanırım tutmadi
İnşallah güzel haber alırız. Bizimle de paylaşın inşallah. BekliyoruzBenimde yarın adet günüm ağrılarım halen devam ediyor iğnelerin etkisinden böyle ağrıdığını düşünüyorum inşallah bi sürpriz olurteşekkür ederim güzel dilekleriniz için